Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 9 tema

QUOTE(rimusia @ 2012 04 11, 14:56)
Pusskariu yra n ir dar 1,vienos mezgasi nuo apacios kitos nuo vidurio,o kitos nuo kampo. doh.gif Koki modeliuko issirinkai? g.gif

galvoju apie kažką panašaus

user posted image
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2012 04 11, 21:44)
galvoju apie kažką panašaus

user posted image

Šitya mezgasi nuo apačios - užsidedant reikiamą kiekį akių ir išmezgant pilnai ažūrinį raštą - o po jo seka nepilnų eilių mezgimo principas....
Atsakyti
gal mergaites jau kas pradejot megzt skara HALP HOUR TO SPRING by Po Lena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 12 balandžio 2012 - 07:18
QUOTE(linaule @ 2012 04 12, 08:18)
gal mergaites jau kas pradejot megzt skara HALP HOUR TO SPRING by Po Lena?

Paziurejau kaip numegzta atrodo ir atidejau dar kolkas. Nelabai man ji ax.gif
Papildyta:
QUOTE(IngridaGal @ 2012 04 11, 11:02)
Labai gražus darbelis, nenuvertinkit savęs mirksiukas.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(finta @ 2012 04 12, 09:40)

o vat taip negalima - dėl to ir yra testavimas, kad jeigu gavai schemas tai ir mezgi nono.gif

o man tai iš tikro ji visai neblogai pasirodė, tai numegztoji iš storokų ir dar margų siūliukų, kas neabai ax.gif nepaisant to, aš būtent šitai skairtai irgi nusipirkau margus siūlus doh.gif

Bet dar nepradėjau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 12 balandžio 2012 - 08:47
[quote=finta,2012 04 12, 09:40]
Papildyta:
o kur tu ja radai numegzta,niekur nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2012 04 12, 10:07)
o kur tu ja radai numegzta,niekur nerandu blush2.gif

komentaruose yra nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 12 balandžio 2012 - 09:09
nu visai nieko,as vakar pradejau narpliot,tik nezinau ar tinkamus siulus pasirinkau,bus matyt
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės, neturiu jokios patirties skarų mezgime, bet labai noriu anytos gimtadieniui numegzti Gail skarą ax.gif
brangiausias labai nori kad suspėčiau iki jos gimtadienio, nupirko 4 silk mocherio 4 vnt po 25. Galvoju ar užteks g.gif kokiais virbalais megzti?
Gal galit pasidalinti tos skaros išsamiu aprašymu? blush2.gif šalius mezgu, bet skarų dar neteko... o čia raštas dar nematytas, bet labai į akį krito wub.gif
Atsakyti
merginos, noriu paklausti - ar mezgant pusskarę tokio tipo, kur pradžia nuo ažūrinio krašto, pabaigus ažūrinį raštelį ar reikia mažinti akių kiekį? Būsiu labai dėkinga, jei atsakytumėt, kas jau esate mezgę. Pradėjau savo lininę pusskarę, bandau be jokio aprašymo, tik kiek esu mačiusi nuotraukose, tad kyla įvairių neaiškumų... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2012 04 15, 14:32)
merginos, noriu paklausti - ar mezgant pusskarę tokio tipo, kur pradžia nuo ažūrinio krašto, pabaigus ažūrinį raštelį ar reikia mažinti akių kiekį? Būsiu labai dėkinga, jei atsakytumėt, kas jau esate mezgę. Pradėjau savo lininę pusskarę, bandau be jokio aprašymo, tik kiek esu mačiusi nuotraukose, tad kyla įvairių neaiškumų... blush2.gif

Esu numezgusi ju nemazai,akiu mazinimas priklauso nuo norimos formos.Kuo maziau akiu,tai skaros forma bus islenkta,pusmenulio.jeigu akiu sk nemazinamas tai skara bus kaip salikas,tiesus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2012 04 15, 16:23)
Esu numezgusi ju nemazai,akiu mazinimas priklauso nuo norimos formos.Kuo maziau akiu,tai skaros forma bus islenkta,pusmenulio.jeigu akiu sk nemazinamas tai skara bus kaip salikas,tiesus. smile.gif

ačiū labai už paaiškinimą smile.gif
Ta proga dar noriu paklausti blush2.gif : pradedant megzti lygų raštelį nebaigtų akių principu, nuo kiek maždaug akių pradedate lygųjį raštą ir kas kiek maždaug akių pridedate sekančiose eilėse? ar kiekvieną intervalą mezgate po vieną eilę, ar daugiau?
tikiuosi aiškiai surašiau, kas man neaišku...
Atsakyti