Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 9 tema

Prisiduodu su abejom skarom 4u.gif
mezgiau pirma syki, Angora2 siuliukai
istampyti gerai nelabai turiu salygu, o ir nelabai moku rolleyes.gif
neiseina ikelti fotkiu taip kaip mokedavau, tai tik nuorodos i jas:
skara "GAIL", virbalai Nr.5
http://public.fotki....lnos.html#media

Skara "Haruni", virbalai Nr.4
http://public.fotki....ara-haruni.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 10 balandžio 2012 - 15:54
gal mergaites kas turi kokia grazia puskare arba nedideles skaros schemu?gal kuri pasiulys kokia sutrumpinta varianta
Atsakyti
Parodau savaja (graziai nemoku nei fotografuot, nei, pasirodo, megzt blush2.gif ) Siulai angora2, virbalai nr.3,5
user posted image
user posted image
Atsakyti
mergaitės mažos skaros seka tokia?

1. set up chart
2. yucca chart 4 kartai
3. Transition chart???? ar final agave chart?

nes yucca chart jau baigiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2012 04 10, 20:29)
mergaitės mažos skaros seka tokia?

1. set up chart
2. yucca chart 4 kartai
3. Transition chart???? ar final agave chart?

nes yucca chart jau baigiu  ax.gif

1. set up chart
2. yucca chart 4 kartai
3. Transition chart
4. Final agave chart

Finta
- labai graži skara gavosi wub.gif o ir pakeitimų matau šiokių tokių bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 11 balandžio 2012 - 06:54
Gal kas mezgėt skarą iš medvilninių siūlų ir pasidalintumėt iš kokių?

Peržiūrėjau parduotuvių asortimentą, tai arba mažas metražas (50 g - 150-200 m), arba kietai susukti (skirti nerti vašeliu). O gal tie skirti vašeliui tinka skarai?
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 04 11, 07:41)

Finta [/b]- labai graži skara gavosi wub.gif o ir pakeitimų matau šiokių tokių bigsmile.gif

Aciu smile.gif Cia is nesuprastos pradzios pakeitimai gavosi.
Uzmaciau vakar grazia skaryte, bet schema mokama, gal kuri noretu jungtis, pasidalintume ax.gif http://www.ravelry.c...ary/dandelion-3
Atsakyti
Finta, Linaule - su pabaigtuvėmis 4u.gif Mano skara sustojo - nežinau - kažkas nelimpa... Kai pamačiau Fintos numegztą iš plonesnių siūliukų - man regis - mano per stori jai.... Nu bet kaip nors pabaigsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(finta @ 2012 04 10, 19:32)
Parodau savaja (graziai nemoku nei fotografuot, nei, pasirodo, megzt  blush2.gif ) Siulai angora2, virbalai nr.3,5

Labai gražus darbelis, nenuvertinkit savęs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 04 11, 07:41)
1. set up chart
2. yucca chart 4 kartai
3. Transition chart
4. Final agave chart
[b]

bandysiu šiandien laimę su transition chart 4u.gif jei ne daigų persodinimai ir kitokie pavasariniai darbai - viskas greičiau būt......
Atsakyti
Mielosios skarų, šalių fėjos, gal galit kuri papasakoti pusskarės mezgimo principą. labai noriu sau nusimegzti lininę pusskarę, raštelį tai aš prisitaikysiu, tik man neaišku pats principas, kiek suprantu ir žiūriu įvairias foto, tai jos mezgasi ne pridedant akis centre, kaip skaroje, bet visos akys užsidedamos iš karto, o po to mezgama nebaigtų eilių principu, ar aš klystu?
Būčiau labai dėkinga už nelabai sudėtingą paaiškinimą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2012 04 11, 14:22)
Mielosios skarų, šalių fėjos, gal galit kuri papasakoti pusskarės mezgimo principą. labai noriu sau nusimegzti lininę pusskarę, raštelį tai aš prisitaikysiu, tik man neaišku pats principas, kiek suprantu ir žiūriu įvairias foto, tai jos mezgasi ne pridedant akis centre, kaip skaroje, bet visos akys užsidedamos iš karto, o po to mezgama nebaigtų eilių principu, ar aš klystu?
Būčiau labai dėkinga už nelabai sudėtingą paaiškinimą wink.gif

Pusskariu yra n ir dar 1,vienos mezgasi nuo apacios kitos nuo vidurio,o kitos nuo kampo. doh.gif Koki modeliuko issirinkai? g.gif
Atsakyti