Linaule, viskas ok su ta skara
siulai tikrai grazus ir rastas grazus.
Tik man tas platus takas per viduri nelabai ziurisi
isviso man sitose skarose tas takas per viduri nelabai patinka, todel rinkausi rasta kuo maziau pastebimu motyvu sujungimu
siandien varciau "rankdarbiu kraitele" paskutini numeriuka, tai ten 1 ar tai 2 skaros (is vidurio mezgamos) yra
as dvi nunarpliojau, ir nufotkinau, bet neikelta i kompa
siulai tikrai grazus ir rastas grazus.
Tik man tas platus takas per viduri nelabai ziurisi
isviso man sitose skarose tas takas per viduri nelabai patinka, todel rinkausi rasta kuo maziau pastebimu motyvu sujungimu
siandien varciau "rankdarbiu kraitele" paskutini numeriuka, tai ten 1 ar tai 2 skaros (is vidurio mezgamos) yra
as dvi nunarpliojau, ir nufotkinau, bet neikelta i kompa
linaule, graži skara, ypač apatinė dalis ir spalva graži, tik man, kaip ir Sirvitai, nesižiūri tas centras, labai jau plati centrinė juosta ir labai atskiria kraštus o tas motyvas šalia centrinės iš abiejų pusių ir kraštuose labai, labai
QUOTE(Avijacija @ 2012 04 04, 19:55)
bais niežti rankas skarą pradėt, juolab siūlai jau guli šalia lovos padėti. Bet užsispyriau pirma pabaigt megztuką tai dabar su juo kankinuos, bet šiandien jau iškankinsiu jį ir tadaaaaaaaaaaaaa jamsiu schemas į rankas - jau atspausdintos visos reikia man per mėnesį spėt........ mamų diena ne už kalnų....... tik bijau dar vieną ligą įsigyt - kuri vadinasi "skarų mezgimas"
Na šita "liga" nepagydoma, bet linkiu ja susirgti, nes ja laaaabai malonu "sirgti"
QUOTE(linaule @ 2012 04 07, 10:49)
siandien kazkaip grazesne
Linaule, viskas su ta skaryte tvarkoje.
QUOTE(be rėmų @ 2012 04 07, 17:07)
Nusipirkau Nirvana siūlų (25g- 340m), kažin kokio Nr. virbalais reiktų megzti skarą? Gal 3-3,5? Ant etiketės rašo 2-2,5
Įsiterpsiu Iš Nirvana viengubo siūlo mezgiau su 2,5 virbalais Suėjo beveik 2 kamuoliukai. Su 3 Nr. virbalais būčiau nesugraibiusi siūlo, jis kaip plaukas Jei dar kartą megsčiau iš šito siūlo, tai ko gero imčiau 2 Nr. virbalus Žodžiu, reikia bandyti, kaip patogiau rankai, kokio efekto norisi
Štai kas gavosi JI plonytė plonytė, lengva lengva...
QUOTE(laisveja @ 2012 04 07, 18:10)
Įsiterpsiu Iš Nirvana viengubo siūlo mezgiau su 2,5 virbalais Suėjo beveik 2 kamuoliukai. Su 3 Nr. virbalais būčiau nesugraibiusi siūlo, jis kaip plaukas Jei dar kartą megsčiau iš šito siūlo, tai ko gero imčiau 2 Nr. virbalus Žodžiu, reikia bandyti, kaip patogiau rankai, kokio efekto norisi
Na ir matosi, kad lengvutė. Labai graži
O tie Nirvana siūliukai man negirdėti Kokia jų sudėtis?
QUOTE(linaule @ 2012 04 07, 10:49)
siandien kazkaip grazesne
Spalvyte labai grazi
QUOTE(laisveja @ 2012 04 07, 18:10)
Kaip pukelis Grazu
QUOTE(laisveja @ 2012 04 07, 19:10)
[
[
Kaip gražu Mezginys kaip koks šilkinis voratinklis, tikrai labai gražu.
Tik man siūlai nuotraukose panašūs į šilkinius, o maniškiai - 100 proc. Merino vilna. Ačiū už patarimą, imsiu ir aš plonesnius virbalus
QUOTE(be rėmų @ 2012 04 07, 18:30)
Kaip gražu Mezginys kaip koks šilkinis voratinklis, tikrai labai gražu.
Tik man siūlai nuotraukose panašūs į šilkinius, o maniškiai - 100 proc. Merino vilna. Ačiū už patarimą, imsiu ir aš plonesnius virbalus
maniškiai irgi 100 proc. merino vilna, neįsivaizduoju ar išsitampys gražiai......
Dėkui už gražius žodžius voratinkliui
Kaip ir minėjo Be rėmų, sudėtis 100% Extrafine Merino
QUOTE(anetera @ 2012 04 07, 18:15)
Na ir matosi, kad lengvutė. Labai graži
Kaip ir minėjo Be rėmų, sudėtis 100% Extrafine Merino
Labos.Ar kuri mezget Luna Moth Shawl (menulio kandi) ? Arba as kazka ne taip padariau arba ji tokia ne visai iprastos formos,bet siek tiek nuvyle