Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 9 tema

user posted image,siandien kazkaip grazesne smile.gif
Atsakyti
Linaule, viskas ok su ta skara 4u.gif
siulai tikrai grazus ir rastas grazus.
Tik man tas platus takas per viduri nelabai ziurisi rolleyes.gif
isviso man sitose skarose tas takas per viduri nelabai patinka, todel rinkausi rasta kuo maziau pastebimu motyvu sujungimu 4u.gif

siandien varciau "rankdarbiu kraitele" paskutini numeriuka, tai ten 1 ar tai 2 skaros (is vidurio mezgamos) yra bigsmile.gif

as dvi nunarpliojau, ir nufotkinau, bet neikelta i kompa ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 07 balandžio 2012 - 12:16
Nusipirkau Nirvana siūlų (25g- 340m), kažin kokio Nr. virbalais reiktų megzti skarą? Gal 3-3,5? Ant etiketės rašo 2-2,5 unsure.gif
Atsakyti
linaule, graži skara, ypač apatinė dalis wub.gif ir spalva graži, tik man, kaip ir Sirvitai, nesižiūri tas centras, labai jau plati centrinė juosta ir labai atskiria kraštus g.gif o tas motyvas šalia centrinės iš abiejų pusių ir kraštuose labai, labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rubinuolė: 07 balandžio 2012 - 16:55
QUOTE(Avijacija @ 2012 04 04, 19:55)
bais niežti rankas skarą pradėt, juolab siūlai jau guli šalia lovos padėti. Bet užsispyriau pirma pabaigt megztuką tai dabar su juo kankinuos, bet šiandien jau iškankinsiu jį ir tadaaaaaaaaaaaaa   jamsiu schemas į rankas - jau atspausdintos visos  lotuliukas.gif  reikia man per mėnesį spėt........ mamų diena ne už kalnų....... tik bijau dar vieną ligą įsigyt - kuri vadinasi "skarų mezgimas"  doh.gif

Na šita "liga" nepagydoma, bet linkiu ja susirgti, nes ja laaaabai malonu "sirgti" biggrin.gif

QUOTE(linaule @ 2012 04 07, 10:49)
siandien kazkaip grazesne  smile.gif

Linaule, viskas su ta skaryte tvarkoje. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anetera: 07 balandžio 2012 - 17:06
QUOTE(be rėmų @ 2012 04 07, 17:07)
Nusipirkau Nirvana siūlų (25g- 340m), kažin kokio Nr. virbalais reiktų megzti skarą? Gal 3-3,5? Ant etiketės rašo 2-2,5 unsure.gif

Įsiterpsiu blush2.gif Iš Nirvana viengubo siūlo mezgiau su 2,5 virbalais 4u.gif Suėjo beveik 2 kamuoliukai. Su 3 Nr. virbalais būčiau nesugraibiusi siūlo, jis kaip plaukas doh.gif Jei dar kartą megsčiau iš šito siūlo, tai ko gero imčiau 2 Nr. virbalus g.gif Žodžiu, reikia bandyti, kaip patogiau rankai, kokio efekto norisi 4u.gif
Štai kas gavosi ax.gif JI plonytė plonytė, lengva lengva...
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2012 04 07, 18:10)
Įsiterpsiu  blush2.gif Iš Nirvana viengubo siūlo mezgiau su 2,5 virbalais  4u.gif Suėjo beveik 2 kamuoliukai. Su 3 Nr. virbalais būčiau nesugraibiusi siūlo, jis kaip plaukas  doh.gif Jei dar kartą megsčiau iš šito siūlo, tai ko gero imčiau 2 Nr. virbalus  g.gif Žodžiu, reikia bandyti, kaip patogiau rankai, kokio efekto norisi  4u.gif
Štai kas gavosi  ax.gif JI plonytė plonytė, lengva lengva...

Na ir matosi, kad lengvutė. bigsmile.gif Labai graži wub.gif

O tie Nirvana siūliukai man negirdėti blush2.gif Kokia jų sudėtis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anetera: 07 balandžio 2012 - 17:17
QUOTE(linaule @ 2012 04 07, 10:49)
siandien kazkaip grazesne  smile.gif

Spalvyte labai grazi smile.gif

QUOTE(laisveja @ 2012 04 07, 18:10)
Įsiterpsiu  blush2.gif Iš Nirvana viengubo siūlo mezgiau su 2,5 virbalais  4u.gif Suėjo beveik 2 kamuoliukai. Su 3 Nr. virbalais būčiau nesugraibiusi siūlo, jis kaip plaukas  doh.gif Jei dar kartą megsčiau iš šito siūlo, tai ko gero imčiau 2 Nr. virbalus  g.gif Žodžiu, reikia bandyti, kaip patogiau rankai, kokio efekto norisi  4u.gif

Kaip pukelis wub.gif Grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2012 04 07, 19:10)
[

Kaip gražu wub.gif Mezginys kaip koks šilkinis voratinklis, tikrai labai gražu.
Tik man siūlai nuotraukose panašūs į šilkinius, o maniškiai - 100 proc. Merino vilna. Ačiū už patarimą, imsiu ir aš plonesnius virbalus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2012 04 07, 18:30)
Kaip gražu wub.gif Mezginys kaip koks šilkinis voratinklis, tikrai labai gražu.
Tik man siūlai nuotraukose panašūs į šilkinius, o maniškiai - 100 proc. Merino vilna. Ačiū už patarimą, imsiu ir aš plonesnius virbalus 4u.gif

maniškiai irgi 100 proc. merino vilna, neįsivaizduoju ar išsitampys gražiai......
Atsakyti
Dėkui už gražius žodžius voratinkliui smile.gif 4u.gif

QUOTE(anetera @ 2012 04 07, 18:15)
Na ir matosi, kad lengvutė.  bigsmile.gif Labai graži wub.gif

O tie Nirvana siūliukai man negirdėti  blush2.gif  Kokia jų sudėtis? g.gif

Kaip ir minėjo Be rėmų, sudėtis 100% Extrafine Merino 4u.gif
Atsakyti
Labos.Ar kuri mezget Luna Moth Shawl (menulio kandi) ? Arba as kazka ne taip padariau arba ji tokia ne visai iprastos formos,bet siek tiek nuvyle verysad.gif
Atsakyti