linaule,
Tikrai nuostabi skara. Auksinės rankelės. Gal galėtumete atsiųsti schemą vaikai@yandex.ru.
QUOTE(bangelee @ 2012 04 05, 21:43)
visai netikėtai numezgiau 22 leaf šalį.Čia Anita25 sugundė , anksčiau nebuvau atkreipus į jį dėmesio Sunaudojau apie 50 gr siūlų Roma.Per stuburą 65, plotis apie 140cm .Užbaigiau vašeliu, nors dar buvo vienas variantas ir užbaigimo virbalais.Labai graži balintos kakavos spalva, o nuotraukoj atrodo ruda
Šimtais skarų nenumezgiau, bet ši jubiliejinė-dvidešimtoji
Šimtais skarų nenumezgiau, bet ši jubiliejinė-dvidešimtoji
gražu laaaaaabai liuks.
QUOTE(linaule @ 2012 03 20, 17:32)
gal galite nurodyti adresą, kur rasti šį nuostabų raštą
QUOTE(bangelee @ 2012 04 05, 21:43)
Bangleee, labai daili skara
LINAULE, BANGELEEE, NUOSTABU
Linaule pirmūnė pas mumi temoj
Kas neįtiko?
Man kažkaip iš tų storų siūlų kažkaip net rankos nekyla megzti, galvoju gal galima kurioj vietoj anksčiau baigti, nes neaišku ar ir siūlai nesibaigs anksčiau laiko
Kas neįtiko?
Man kažkaip iš tų storų siūlų kažkaip net rankos nekyla megzti, galvoju gal galima kurioj vietoj anksčiau baigti, nes neaišku ar ir siūlai nesibaigs anksčiau laiko
kazkaip negrazi ar spalva jai netinka,,ar todel kad taip ilgai mezges
QUOTE(linaule @ 2012 04 06, 20:29)
Spalva tai grazi,man tai rastas nelabai.
Linaule tu grazesniu pagamini.
as tai skaras apleidau ,mezgiau suknele.
Linaule, Bangelee, super skarytes
Man tai nepatiko,kad labai painus rastas, numezgiau su klaidom Liko pusantros eiles, eisiu pribaigt ir tampyt. Bet kazkodel nelimpa man ji...
QUOTE(linaule @ 2012 04 06, 20:29)
Man tai nepatiko,kad labai painus rastas, numezgiau su klaidom Liko pusantros eiles, eisiu pribaigt ir tampyt. Bet kazkodel nelimpa man ji...
Linaule - o man graži Maniškė biškį atidėta į šalį, nes sugalvojau greitai greitai vieną bliuskytę nusinert Kitą savaitę jau vėl imsiu skarą