Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 9 tema

linaule,
Tikrai nuostabi skara. Auksinės rankelės. Gal galėtumete atsiųsti schemą vaikai@yandex.ru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bajorai: 06 balandžio 2012 - 07:38
QUOTE(bangelee @ 2012 04 05, 21:43)
visai netikėtai numezgiau 22 leaf šalį.Čia Anita25 sugundė mirksiukas.gif , anksčiau nebuvau atkreipus  į jį dėmesio blush2.gif Sunaudojau apie 50 gr siūlų Roma.Per stuburą 65, plotis apie 140cm .Užbaigiau vašeliu, nors dar buvo vienas variantas ir užbaigimo virbalais.Labai graži balintos kakavos spalva, o nuotraukoj atrodo ruda g.gif
Šimtais skarų nenumezgiau, bet ši jubiliejinė-dvidešimtoji ax.gif

gražu laaaaaabai liuks. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2012 03 20, 17:32)
neiškenčiau nepasirodžius  smile.gif  user posted image

gal galite nurodyti adresą, kur rasti šį nuostabų raštą
Atsakyti
linaule thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
bangelee, kokia skara graži bigsmile.gif , o spalva... wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(bangelee @ 2012 04 05, 21:43)

Bangleee, labai daili skara thumbup.gif
Atsakyti
nu mergaites jau pabaiget skara,as jo bet nesu ja patenkinta schmoll.gif siandien prikaliau ir parodau pradini vaizda user posted image
Atsakyti
LINAULE, BANGELEEE, NUOSTABU wub.gif
Atsakyti
Linaule pirmūnė pas mumi temoj 4u.gif

Kas neįtiko?

Man kažkaip iš tų storų siūlų kažkaip net rankos nekyla megzti, galvoju gal galima kurioj vietoj anksčiau baigti, nes neaišku ar ir siūlai nesibaigs anksčiau laiko g.gif
Atsakyti
kazkaip negrazi blush2.gif ar spalva jai netinka,,ar todel kad taip ilgai mezges g.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2012 04 06, 20:29)
kazkaip negrazi blush2.gif ar spalva jai netinka,,ar todel kad taip ilgai mezges  g.gif

Spalva tai grazi,man tai rastas nelabai. schmoll.gif
Linaule tu grazesniu pagamini.
as tai skaras apleidau ,mezgiau suknele.
Atsakyti
Linaule, Bangelee, super skarytes wub.gif
QUOTE(linaule @ 2012 04 06, 20:29)
kazkaip negrazi blush2.gif ar spalva jai netinka,,ar todel kad taip ilgai mezges  g.gif

Man tai nepatiko,kad labai painus rastas, numezgiau su klaidom doh.gif Liko pusantros eiles, eisiu pribaigt ir tampyt. Bet kazkodel nelimpa man ji...
Atsakyti
Linaule - o man graži wub.gif Maniškė biškį atidėta į šalį, nes sugalvojau greitai greitai vieną bliuskytę nusinert blush2.gif Kitą savaitę jau vėl imsiu skarą 4u.gif
Atsakyti