Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 9 tema

QUOTE(rubinuolė @ 2012 04 02, 20:37)
siguteja, labai graži skara  4u.gif  aš irgi apie ją svajoju  ax.gif gal kada ir prisiruošiu  g.gif
sėkmės visoms mergaitėms mezgančioms online  4u.gif lauksim gražuolių skarų pasirodant  mirksiukas.gif

Ačiū, merginos už gerus žodžius 4u.gif tai įkvepia naujiems darbams smile.gif
Atsakyti
mergaitės, ar apneriat skaras?
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2012 04 03, 18:04)

aš tai ne schmoll.gif
Atsakyti

Ir aš nea ax.gif bet kiek aš jų temezgiau unsure.gif
Atsakyti

As kartais apneriu, jei nera tokiu snapuku tiksliu, kai istampai, man apnertos tuomet graziau.
Atsakyti

kai kurias apneriu:)
Atsakyti
QUOTE(siguteja @ 2012 04 01, 16:35)
Su Jumis, mergaitės, naujų skaručių aš megzti nespėju:( , bet savo išsvajotąją Prerijų rožę jau pabaigiau. 30 gr Kid Mohair su šilku, 130\62 cm. Mezgėsi labai smagiai:)

user posted image

labai grazi skarute thumbup.gif
gal schemute galit pasidalint? ieskojau sitos schemos kitose temose, bet man neatidaro kazkodel nuorodos g.gif
Atsakyti
dėkui už atsakymus. na tie vadinami snapukai manau bus, tik man pats viršus ne toks gražus ax.gif nors dar nebaigta ir neskalbta.
Atsakyti
Štai schemutės 4u.gif

user posted image
Atsakyti
bais niežti rankas skarą pradėt, juolab siūlai jau guli šalia lovos padėti. Bet užsispyriau pirma pabaigt megztuką tai dabar su juo kankinuos, bet šiandien jau iškankinsiu jį ir tadaaaaaaaaaaaaa jamsiu schemas į rankas - jau atspausdintos visos lotuliukas.gif reikia man per mėnesį spėt........ mamų diena ne už kalnų....... tik bijau dar vieną ligą įsigyt - kuri vadinasi "skarų mezgimas" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(siguteja @ 2012 04 04, 19:05)
Štai schemutės  4u.gif

aciu labai 4u.gif

pradejau siandien Laminaria - pirmoji mano trikampe skara, tikiuos isgimdysiu - baisiai nefaini siulai: kid mochera, bet bjauriai kibi kazkokia, nemalonu megzt doh.gif radau uzsigulejusius jau kelis metus, nu reik sunaudot blink.gif
Atsakyti
visai netikėtai numezgiau 22 leaf šalį.Čia Anita25 sugundė mirksiukas.gif , anksčiau nebuvau atkreipus į jį dėmesio blush2.gif Sunaudojau apie 50 gr siūlų Roma.Per stuburą 65, plotis apie 140cm .Užbaigiau vašeliu, nors dar buvo vienas variantas ir užbaigimo virbalais.Labai graži balintos kakavos spalva, o nuotraukoj atrodo ruda g.gif
Šimtais skarų nenumezgiau, bet ši jubiliejinė-dvidešimtoji ax.gif
user posted image
Nupaveiksluoti gražiai nemoku blush2.gif
Atsakyti