Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 9 tema

ir as uzsirasiau,tai angulyte ,kiek skaros turi,gal tu zinai ka ten tie zenklai reiskia,stoviu ties 131 eile
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2012 04 02, 17:44)
ir as uzsirasiau,tai angulyte ,kiek skaros turi,gal tu zinai ka ten tie zenklai reiskia,stoviu ties 131 eile

Žinok,aš atsilieku... Aš turėjau per savaitgalį dar vieną Lacy Katy numegzt - pabaigiau... thumbup.gif O dabar ties Šita darbuojuos - turiu tik 71 eilę mirksiukas.gif
Atsakyti
Tas taskiukas su bruksneliu atsiranda isvirkscioj eilej, speciau kad sumezgimas 2 a. is blogosios puses, o vat ka tas taskas reiskia?
Sugundet su tuo testavimu ax.gif Jau ir schemute turiu. Kad dar kas trejeta papildomu ranku duotu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo finta: 02 balandžio 2012 - 17:35
QUOTE(finta @ 2012 04 02, 18:33)
Tas taskiukas su bruksneliu atsiranda isvirkscioj eilej, speciau kad sumezgimas 2 a. is blogosios puses, o vat ka tas taskas reiskia?
Sugundet su tuo testavimu  ax.gif Jau ir schemute turiu. Kad dar kas trejeta papildomu ranku duotu rolleyes.gif

O kiek šitosios turi numezgus? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2012 04 02, 18:59)
O kiek šitosios turi numezgus?  mirksiukas.gif

67 eiles blush2.gif kartu dar 2 megztukus mezgu.
Atsakyti
o tas taskas gal persukta akis
Atsakyti
siguteja, labai graži skara 4u.gif aš irgi apie ją svajoju ax.gif gal kada ir prisiruošiu g.gif
sėkmės visoms mergaitėms mezgančioms online 4u.gif lauksim gražuolių skarų pasirodant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(finta @ 2012 04 02, 18:33)
Sugundet su tuo testavimu  ax.gif Jau ir schemute turiu. Kad dar kas trejeta papildomu ranku duotu rolleyes.gif

Aš dar, kolei kas, patvirtinimo ir instrukcijų negavau ax.gif

QUOTE(linaule @ 2012 04 02, 19:27)
o tas taskas gal persukta akis

Arba išvirkščia akis gerojoj pusėj g.gif Būt gerai, kad rimusia paprotintų mus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2012 04 02, 20:43)
Aš dar, kolei kas, patvirtinimo ir instrukcijų negavau  ax.gif
as jau gavau  bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2012 04 02, 20:57)

Tai aš vienintelė dar negavus instrukcijų verysad.gif Bet man mano postą paskutinį ir rodo g.gif Aaagnex - tai pirmoji buvo mirksiukas.gif Seklys morka susekė mirksiukas.gif
Atsakyti
Atsiprasau merginos,tik dabar prisedau prie kompa. verysad.gif
Taskas-tai isv ak smile.gif ,o taskas su \ - 2 kartu ismegzti isv. mirksiukas.gif Instrukcijos anglu kalba,nemanau kad labai padetu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2012 04 02, 21:16)
Atsiprasau merginos,tik dabar prisedau prie kompa. verysad.gif
Taskas-tai isv ak smile.gif ,o taskas su \  - 2 kartu ismegzti isv.  mirksiukas.gif Instrukcijos anglu kalba,nemanau kad labai padetu schmoll.gif

Cha, vadinas panašiai galvojom ax.gif Bet Rimusia mūsų globėja - reikėjo sulaukt josios paaiškinimo thumbup.gif

Ačiū, Rimusia 4u.gif
Atsakyti