ir as uzsirasiau,tai angulyte ,kiek skaros turi,gal tu zinai ka ten tie zenklai reiskia,stoviu ties 131 eile
QUOTE(linaule @ 2012 04 02, 17:44)
ir as uzsirasiau,tai angulyte ,kiek skaros turi,gal tu zinai ka ten tie zenklai reiskia,stoviu ties 131 eile
Žinok,aš atsilieku... Aš turėjau per savaitgalį dar vieną Lacy Katy numegzt - pabaigiau... O dabar ties Šita darbuojuos - turiu tik 71 eilę
Tas taskiukas su bruksneliu atsiranda isvirkscioj eilej, speciau kad sumezgimas 2 a. is blogosios puses, o vat ka tas taskas reiskia?
Sugundet su tuo testavimu Jau ir schemute turiu. Kad dar kas trejeta papildomu ranku duotu
Sugundet su tuo testavimu Jau ir schemute turiu. Kad dar kas trejeta papildomu ranku duotu
QUOTE(finta @ 2012 04 02, 18:33)
Tas taskiukas su bruksneliu atsiranda isvirkscioj eilej, speciau kad sumezgimas 2 a. is blogosios puses, o vat ka tas taskas reiskia?
O kiek šitosios turi numezgus?
QUOTE(angulyte @ 2012 04 02, 18:59)
O kiek šitosios turi numezgus?
67 eiles kartu dar 2 megztukus mezgu.
o tas taskas gal persukta akis
siguteja, labai graži skara aš irgi apie ją svajoju gal kada ir prisiruošiu
sėkmės visoms mergaitėms mezgančioms online lauksim gražuolių skarų pasirodant
sėkmės visoms mergaitėms mezgančioms online lauksim gražuolių skarų pasirodant
QUOTE(finta @ 2012 04 02, 18:33)
Aš dar, kolei kas, patvirtinimo ir instrukcijų negavau
QUOTE(linaule @ 2012 04 02, 19:27)
o tas taskas gal persukta akis
Arba išvirkščia akis gerojoj pusėj Būt gerai, kad rimusia paprotintų mus
QUOTE(angulyte @ 2012 04 02, 20:43)
Aš dar, kolei kas, patvirtinimo ir instrukcijų negavau
as jau gavau
as jau gavau
QUOTE(linaule @ 2012 04 02, 20:57)
Tai aš vienintelė dar negavus instrukcijų Bet man mano postą paskutinį ir rodo Aaagnex - tai pirmoji buvo Seklys morka susekė
Atsiprasau merginos,tik dabar prisedau prie kompa.
Taskas-tai isv ak ,o taskas su \ - 2 kartu ismegzti isv. Instrukcijos anglu kalba,nemanau kad labai padetu
Taskas-tai isv ak ,o taskas su \ - 2 kartu ismegzti isv. Instrukcijos anglu kalba,nemanau kad labai padetu
QUOTE(rimusia @ 2012 04 02, 21:16)
Atsiprasau merginos,tik dabar prisedau prie kompa.
Cha, vadinas panašiai galvojom Bet Rimusia mūsų globėja - reikėjo sulaukt josios paaiškinimo
Ačiū, Rimusia