Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 9 tema

QUOTE(finta @ 2012 03 31, 23:52)
Na startavau ir as su Mystic Light, kol kas smagiai mezgasi, tik pradzia dariau taip, kaip man isejo blush2.gif

o kas ten tau neišėjo? Aš tai pabandžiau, išardžiau, tada atsidariau Ravelry ir pažiūrėjau, kur foto iš arti ax.gif

Vakar nepamezgiau, nes gi šviesą vakare nusprendėm išjungt rolleyes.gif Žodžiu turiu 80 eilių kol kas ax.gif Ir baigiasi vienas matkiukas siūlų blink.gif Dar koks 10g likę, tai šitai schemai turėtų užtekt 4u.gif Žodžiu bus laaabai didelė skara bigsmile.gif Bet aišku truks siūlų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 04 01, 09:32)
o kas ten tau neišėjo? Aš tai pabandžiau, išardžiau, tada atsidariau Ravelry ir pažiūrėjau, kur foto iš arti ax.gif

Vakar nepamezgiau, nes gi šviesą vakare nusprendėm išjungt rolleyes.gif Žodžiu turiu 80 eilių kol kas ax.gif Ir baigiasi vienas matkiukas siūlų blink.gif Dar koks 10g likę, tai šitai schemai turėtų užtekt 4u.gif Žodžiu bus laaabai didelė skara bigsmile.gif Bet aišku truks siūlų doh.gif

Pagal Rimusios aprasyma sonuose turetu irgi pynes buti, ar as ne taip supratau? Bet pradejau megzt pagal ta aprasa, kazkokia nesamone man gavos, tai padariau paprastai, sonuose - ripsas. Pradzia is trecio karto. Irgi ziurejau tas skaras ravelry ir dabar kaip ir viskas gerai smile.gif
Tik ka tas taskiukas reiskia ir pasvires bruksnelis su taskiuku? Jei viskas gerai, siandien tureciau nemazai numegzt.
Atsakyti
Taigi ir aš mezgu pagal Rimusios aprašymą. Pynės šonuose ir viduriukyj gaunasi ax.gif (taigi pradžiai nusimega trumpa pynutė, tada vienas jos galas vienu kraštu tampa, o kitas - kitu... Iš šono kur surenkam akis - vidurys skaros mezgasi ax.gif )

Šonuose vienguba pynutė, o viduryj dviguba - kaip kasa mezgasi 4u.gif

Brūkšniuko su taškeliu dar neradau g.gif Kelintoj čia eilėj? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 01 balandžio 2012 - 08:53
Sveikos 4u.gif
Mergaites, o Jus pradejot jau megzt skara 'tiesiogiai'? ax.gif
Kazkaip skaiciau skaiciau ir nesupratau blush2.gif
Jei taip, kokia issirinkot? ax.gif
Noreciau ir as prisijungt bigsmile.gif Nes niekad skaru dar nemezgiau blush2.gif
Atsakyti
Nonna mezgam šitą: Mystic Light Lace shawl

Ar gali prisijungt - tai čia tik Rimusia gali nuspręst, nes schema skaros internete yra tik mokama. Rimusia mums atsiuntė, pasidalino nemokamai - ačiū jai. Pradėjom penktadienį 4u.gif

Atsakyti
Pradėjau ir aš megzt. Dabar gavoju 100 gr 520 m užteks man? Mezgu 4 nr virbalais?
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 04 01, 09:51)
Brūkšniuko su taškeliu dar neradau g.gif Kelintoj čia eilėj? g.gif

Aaagnex, tas brūkšniukas su taškiuku berods paskutinėj schemoj yra... mirksiukas.gif

QUOTE(aaagnex @ 2012 04 01, 12:16)

Ar gali prisijungt - tai čia tik Rimusia gali nuspręst, nes schema skaros internete yra tik mokama. Rimusia mums atsiuntė, pasidalino nemokamai - ačiū jai. Pradėjom penktadienį 4u.gif

Aš irgi noriu padėkoti Rimusiai 4u.gif

O,mes,norėdamos megzti įdomesnes skaras galim daryt taip - kiekviena nusiperkam po kokią nschemą - tada dalinsimės tarpusavyje megzdamos on-line. mirksiukas.gif Taip neišnaudosim nei vienos mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2012 04 01, 13:03)
O,mes,norėdamos megzti įdomesnes skaras galim daryt taip - kiekviena nusiperkam po kokią nschemą - tada dalinsimės tarpusavyje megzdamos on-line.  mirksiukas.gif Taip neišnaudosim nei vienos mergaitės  4u.gif

taip nieko gero neišeis, nes ne visos turi kreditines korteles ir paypal 4u.gif Tiesiog geriausia būtų, kad nusprendžiam kurią skarą megsim, viena kažkuri nuperka. O tada paskaičiuoja kiek yra norinčių ir padalina. Tada jai pervedam pinigėlius 4u.gif
Atsakyti
Dėl mokamų schemų, prašom mane tik informuot kada kiek ir kam mirksiukas.gif

Ką reiškia /\ ?
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2012 04 01, 13:52)
Ką reiškia /\ ?

3 sumegztos į vieną. Aš mezgu taip: 1 nukeliu, antrą išmezgu, tada uždedu ant jos trečią akį, o paskutinę 1 akį... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Stiuardese @ 2012 04 01, 12:41)
Pradėjau ir aš megzt. Dabar gavoju 100 gr 520 m užteks man? Mezgu 4 nr virbalais?

Neįsivaizduoju, bet man atrodo, kad MAN ir 150g/600m neužteks unsure.gif Virbalai pas mane 4,5mm 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 01 balandžio 2012 - 13:01
Ačiū aaagnex 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 04 01, 12:16)

Supratau 4u.gif
As maniau, kad kazkokia nemokama schemute narpliojat mirksiukas.gif
Atsakyti