Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 9 tema

O jei siūlo skarai pritrūkstate, kaip pabaigiate? ar su kitos spalvos siūlu, ar tiesiog mažinat skarutę, neišmegzdamos kokio nors rašto?

Aeolian mezgu, vėl problema, siūlo per mažai, prieš tai buvusią mažinau, nuardžiau tą kiauraraštinį zigzagą, skarytė gavosi maža, bet vienspalvė...
dabar vėl siūlo neužteks, galvoju ką čia padarius, kaip tuos galus pilnai išmegzt , gal kokiom spalvotų siūlų juostelėm pamargint pabaigą ? g.gif
Atsakyti
Aš tai nedaryčiau nupsų, jeigu Aeolian reiktų siūlus taupyt ax.gif Kito varianto nežinau. Aišku dar visada galima siūlų dasipirkt 4u.gif Vieną kartą esu pabaigus kitokiu siūu paskutinę eilę. Bet spava ir atspalvos, tai tokie pat buvo 4u.gif
Atsakyti
as ir turiu tokia pat skara padejus jau gal kokia puse metu,nes sliuku truksta o pirkt nera tokiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2012 03 31, 20:03)
as ir turiu tokia pat skara padejus jau gal kokia puse metu,nes sliuku truksta o pirkt nera tokiu verysad.gif

o tai tikrai paardyt ir nupsų nemegzt, o vietoj jų karoliukus dėt nenori? g.gif Nes nemažai siūlų susitaupo nemezgant nupsų 4u.gif
Atsakyti
nupsus nuardžiau ir vistiek neužteko schmoll.gif , žinau kad siūlų tokių negausiu, nes prieš 100 metų tie siūlai pirkti g.gif ieškau idėjų internete kaip idomiai skaras pabaigti, jeigu staiga siūlo pritrūksti unsure.gif
Atsakyti
jei neužtektų keliom eilėm , pabaigčiau kokiu pūkuotu siūlu arba buklė siūliuku , bet dabar pusei schemos trūksta siūlų , galvoju kaip čia gražiai pabaigus, kad nesugadint skaros rolleyes.gif
Nežinot kokių įdomiu skarų nuorodų, Merginos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 03 31, 20:36)
o tai tikrai paardyt ir nupsų nemegzt, o vietoj jų karoliukus dėt nenori? g.gif Nes nemažai siūlų susitaupo nemezgant nupsų 4u.gif

reiks kokia laisva diena issitraukt paziuret,kur ten baigus biggrin.gif ir ardyt
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2012 03 31, 11:59)
angulyte super skara,as ir noreciau sekancia tokia nusimegzt
as vakar tik iki 59 eiles numezgiau

Ačiū, linaule 4u.gif Lacy katy - man smagiausiai mezgasi thumbup.gif Va jau antrosios kūną turiu, bet prie kiauraraščio jaučiu ryt eisiu... ax.gif

QUOTE(rimusia @ 2012 03 31, 14:04)
O as dar net nepradejau,vakar visa diena galva skaudeja ir siendien,migrena  verysad.gif
V su taskiuku- tai is vienos 2,viena g ,kita isv
5 - penkios a kartu,
x - nera akies
71 eile mezgama taip :is vienos dvi,uzm,5 kartu,uzm,is vienos dvi

4u.gif Ačiū 4u.gif

QUOTE(Anita25 @ 2012 03 31, 20:55)
nupsus nuardžiau ir vistiek neužteko schmoll.gif , žinau kad siūlų tokių negausiu, nes prieš 100 metų tie siūlai pirkti g.gif ieškau idėjų internete kaip idomiai skaras pabaigti, jeigu staiga siūlo pritrūksti unsure.gif

Na,asmeniškai man - labai negražu kai skara kontrastingu siūlu baigiama - visą vaizdą gadina doh.gif pasakysiu tiesiai šviesiai - man kažkaip nupigina visą skarą, toks jausmas ,kad ir darbas šuniui ant uodegos ax.gif Na jei jau neišeina ankstėliau užbaigt, tai tada ieškočiau analogiško atspalvio siūlų,gal tada ilgelėsnio marginimo juostom, kad visiškai neiššokt iš kontrasto g.gif Bet būtinai panašios tekstūros mirksiukas.gif
Atsakyti
aha, aš irgi pabijojau, kad nesižiūrės su kitu siūlu pabaigus, reiks bent jau panašaus atspalvio ieškoti arba visai ardyti, nes vaizdo nebus
Atsakyti
Na startavau ir as su Mystic Light, kol kas smagiai mezgasi, tik pradzia dariau taip, kaip man isejo blush2.gif
Atsakyti
iš google, gal pravers; http://www.knitandknag.com/2008/04/ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anita25 @ 2012 04 01, 00:05)

Tai cia yra autores blogas smile.gif
Atsakyti