Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 9 tema

QUOTE(aaagnex @ 2012 03 12, 14:01)
Fritillarios nei viena nesiprašėt testuot? g.gif Įdomu būtų pamatyt kitus variantus - saviškę jau lyg ir žadu pabaigt šiandien rolleyes.gif

O kur jūs mergaitės tų testuojamų skarų prisirenkat - Raverlyje? Visai norėtau aš kokią pabandyt ax.gif

Sissta, o dėl Lazy katy - bus jinai, kai nuspirksiu jai tinkamus siūliukus. Jau žinau kokių noriu mirksiukas.gif
Tiklis, gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 12 kovo 2012 - 14:17
QUOTE(angulyte @ 2012 03 12, 14:17)
O kur jūs mergaitės tų testuojamų skarų prisirenkat - Raverlyje? Visai norėtau aš kokią pabandyt  ax.gif

Va čia: http://helmade.blogspot.com/

Tik reikia rusiškai mokėt nors trupučiuką mirksiukas.gif Blogo autorė vis naujų testavimui skarų įdeda wub.gif Fritillarios jau testavimas į pabaigą, o vat ta, kur tiklis įkėlė foto Angarika iki 03.25 vyksta testavimas ir iki pačios pabaigos galima gaut schemą nemokamai wub.gif

Poto schemas su foto autorė įkelia į Ravery... Tik tiek, kad dažniausiai jos jau būna mokamos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 12 kovo 2012 - 14:24
QUOTE(angulyte @ 2012 03 12, 15:17)
O kur jūs mergaitės tų testuojamų skarų prisirenkat - Raverlyje? Visai norėtau aš kokią pabandyt  ax.gif

Ravelry yra net kelios grupes,bet reikia nesnausti mirksiukas.gif ,kur idomesnis modeliukas toj pat atsiranda norinciu ax.gif
http://www.ravelry.c...pattern-testers
http://www.ravelry.c...he-testing-pool
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 03 12, 15:23)
Va čia: http://helmade.blogspot.com/

Tik reikia rusiškai mokėt nors trupučiuką mirksiukas.gif Blogo autorė vis naujų testavimui skarų įdeda wub.gif Fritillarios jau testavimas į pabaigą, o vat ta, kur tiklis įkėlė foto Angarika iki 03.25 vyksta testavimas ir iki pačios pabaigos galima gaut schemą nemokamai wub.gif

Poto schemas su foto autorė įkelia į Ravery... Tik tiek, kad dažniausiai jos jau būna mokamos ax.gif

Ačiū,Aaagnez už info. 4u.gif Bet aš kažkokia tundrta, nerandu kur jai laišką parašyt. doh.gif

Ačiū, Rimusia. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 12 kovo 2012 - 15:26
QUOTE(angulyte @ 2012 03 12, 15:25)
Ačiū,Aaagnez už info.  4u.gif  Bet aš kažkokia tundrta, nerandu kur jai laišką parašyt.  doh.gif

Laiško jai rašyt nereikia. Prie norimos skaros komentaruose parašai, kad nori testuot, parašai el. adresą ir vardą. o ji atsiunčia schemas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 03 11, 21:16)
išardžiau  cool.gif  neatlaikė nervai žlibint akis smile.gif dabar kitą nusižiūrėjau, bandau aiškintis kas kaip.

Tai cia is osinkos schema firinta, lotuliukas.gif as turiu originala vokeciu kalba biggrin.gif , galiu pasidalinti. smile.gif
Kokia nusiziurejai unsure.gif ,siaip smalsu. ax.gif
Atsakyti
Kaip gražiai mezgat 4u.gif

Man visai neliko laiko verysad.gif
Atsakyti
la, aš padariau savo rekordą, skara per pusdienį... juokinga, bet taip gavos... sekmadienį apie pietus dukriukas paprašė, kad jai ant paltuko numegsčiau nedidelę skarą, pasiknisau, radau matkelį mėlynos princeses (šiaip be ryšio šie siūlai, bet semadienį nieko kito neradau) ir pradėjau, sumažintą north roe... ne tokia ir maža gavosi lotuliukas.gif vakare jau išampiau, o pirmadienį jau panelė pasipuošė į mokyklą biggrin.gif
Atsakyti
Eksperimentė testuojama Fritillaria 63/135cm Siūlai Atlas 50g/200m 104g

Spalva tikresnė ta ryškesnė ax.gif Už foto kokybę atsiprašau blush2.gif

Tiesiog šiaip 4u.gif
user posted image

Bendras vaizdas, nors foto ne kokia blush2.gif
user posted image

Kampelis iš arčiau 4u.gif
user posted image

nu ir pabaigai iš visai arti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
aaagnex kokia įdomi ir graži skara 4u.gif
kaip čia taip įdomiai gaunasi tos 2 spalvos? o kaip kita pusė atrodo?
Atsakyti
aaagnex, faina kokia gavosi thumbup.gif labai originalus jos sitas dizainas ir nepanasu i jos kitas skaras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Snieguro@ka @ 2012 03 13, 13:45)
aaagnex kokia įdomi ir graži skara 4u.gif
kaip čia taip įdomiai gaunasi tos 2 spalvos? o kaip kita pusė atrodo?

Mezgasi 2 eilutės viena spal, 2 kita - raštas pats formuojasi mirksiukas.gif Kita pusė normaliai atrodo, tik tiek, kad rudesnė ax.gif

Jeigu kažkam patiks, tai iš karto pasakau, kad schemų niekam negaliu duot 4u.gif Autorė turbūt kitą mėnesį Ravelryj paskelbs ax.gif

Ačiū už pagyrimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 13 kovo 2012 - 13:51