Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 9 tema

QUOTE(aaagnex @ 2012 03 30, 10:08)
Atsispauzdinau jau bigsmile.gif Biškį neramina, kad jokio aprašymo nėra blush2.gif Bijau, kad gali kokių klausimų kilt biggrin.gif

Bet norint pradėt naują pradžiai sena ataskaita rolleyes.gif

Angarika. Siūlai biržų linas 2 gijų. Ėmiau dvigubą. Svoris 81g. Dydis 130/60cm

Labai grazi wub.gif Jau ir man ima nagai niezteti megst linine blush2.gif
Atsakyti
Rimusia , o gal ir kita kuri pagelbėsit ax.gif Ką reiškia 71 eilutėj ženklai (x, 5, v su taškeliu viršuj)g.gif. Liko 2 eilutės iki ten blush2.gif

Planas šiandien vieną schemų lapą (85 eilių) pabaigt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 31 kovo 2012 - 08:32
nu mergaitės ruošiuosi numegzt mamai dovanų Aeolian skarą, pirmoj temoj pirmam puslapy yra visos schemos ir trumpas aprašymas. Man dar reikia ką skaitinėt, nebuvo kokių dar niuansų? 4u.gif gal visą temą skaityt reikia? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2012 03 31, 09:37)
nu mergaitės ruošiuosi numegzt mamai dovanų Aeolian skarą, pirmoj temoj pirmam puslapy yra visos schemos ir trumpas aprašymas. Man dar reikia ką skaitinėt, nebuvo kokių dar niuansų?  4u.gif gal visą temą skaityt reikia?  blink.gif

Manau, kad neturėtų kilt bėdų... Pagrindinė visų klaida mezgant Aeolian, kad kažkurioj schemoj yra paryškinti pasvirę brūkšniukai (sumegzt 3 akis, o ne 2), kurie atsispauzdinus schemą nelabai skiriasi nuo neparyškintų ax.gif

jei kils kokių klausimų - klausk mirksiukas.gif
Atsakyti
Oho, Aaagnex, na tu ir pasistūmėjai įpriekį... Aš šįryt irgi atkreipiau dėmesį į tuos ženklus - bet man dar toli iki jų....Aš turiu numezgusi 35 eiles, bet teks padėt mezginį iki vakaro - šiandien mano sūnulio gimtadienį švęsim - tai teks suktis virtuvėje doh.gif O paskui norėtau bent tą gėlę šiandien įveikt ax.gif O kas dėl ženklų - dar matau toliau tuščią langelį su taškiuku (131 eil.) - kaži ką ten reiškia? Lyg foto nesimato,kad būtų kokie spurgeliai g.gif
Tiesa, taip puoliau megzt naująją skarą, kad pamiršau vaizdų įkelt mirksiukas.gif

Lacy Katy

user posted image

Siūlai - Regia Design Line "Hand-dye Effect" 100g - 420 m. Truputėlis liko nuo matkelio. Tik....nespėjau išmatuot - jau jos nebeturiu doh.gif
Atsakyti
mamų diena artėja, reiks bandyt suspėt, tik skarų niekad nemezgus - neįsivaizduoju net kas kaip ten mezgas doh.gif bet gal tiesiog reikia pradėt..... net siūlus nusipirkau. Tik nenorėjau mocheros tai pirkaus kažkokią baisiai ploną vilnelę........ dėsiu du siūliukus. Gal kas ir gausis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2012 03 31, 10:25)
Gal kas ir gausis  bigsmile.gif

jeigu kis kokių klausimų - klausk drasiai mirksiukas.gif Aš 3 numezgus Aeolian biggrin.gif

Angulyte
- labai graži Lacy Katy
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 31 kovo 2012 - 09:47
QUOTE(aaagnex @ 2012 03 31, 10:31)
jeigu kis kokių klausimų - klausk drasiai mirksiukas.gif Aš 3 numezgus Aeolian biggrin.gif

Angulyte
- labai graži Lacy Katy

Ačiū... Taip gavosi, kad megsiu dar vieną -iki pirmadienio turiu numegzt doh.gif
Atsakyti
angulyte super skara,as ir noreciau sekancia tokia nusimegzt
as vakar tik iki 59 eiles numezgiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 31 kovo 2012 - 11:01
QUOTE(linaule @ 2012 03 31, 11:59)

Kiek turi jau numezgus skaros? g.gif Gal išsiaiškinai 71 eilėj esančius ženklus? ax.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 31 kovo 2012 - 11:08
tiek ir turiu,nes siandien nemezgiau dar,nezinau ka reiskia g.gif
Atsakyti
O as dar net nepradejau,vakar visa diena galva skaudeja ir siendien,migrena verysad.gif
V su taskiuku- tai is vienos 2,viena g ,kita isv
5 - penkios a kartu,
x - nera akies
71 eile mezgama taip :is vienos dvi,uzm,5 kartu,uzm,is vienos dvi
Atsakyti