Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 9 tema

jau išsiaiškinau pati doh.gif biggrin.gif ir virbalus storesnius paėmiau 4u.gif Labai gražiai pradžia gaunasi, kai dašilo kas ir kaip cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 30 kovo 2012 - 12:14
Agne, superine skaryte gavosi:)
As kai bandziau is lino (midaros) tai man kazkaip nepatiko ir ardziau.. bet bandysiu jauciu dar su kita.
Atsakyti
Sissta ačiū 4u.gif
Geriausia imti viengubą liną (kitai skarai imsiu 4gijų Biržų), nes bent jau man buvo sunku suvaldyt, kad lygios akys būtų... raštą imčiau kuo labiau kiauriaraštinį nes ant jo ne taip tas nelygumas matosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 03 30, 13:01)
Sissta ačiū 4u.gif
Geriausia imti viengubą liną (kitai skarai imsiu 4gijų Biržų), nes bent jau man buvo sunku suvaldyt, kad lygios akys būtų... raštą imčiau kuo labiau kiauriaraštinį nes ant jo ne taip tas nelygumas matosi rolleyes.gif

Aš arba ieškot nemoku arba vistik nėra 4 gijų Biržo lino, randu tik 3 -jų.
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2012 03 30, 13:13)
Aš arba ieškot nemoku arba vistik nėra 4 gijų Biržo lino, randu tik 3 -jų.

Matai - aš pirkau ne internetinėj, o tikroj Lino namų parduotuvėj. Tai ten buvo kiek nori mirksiukas.gif bet kadangi mano drakius laaabai sotus, tai aš pirkau tik vienos spalvos user posted image
Atsakyti
Manau, kad dėl siūlų kg. man nelabai verta iki Biržų važiuoti. Turbūt teks apsieiti su 3-jų gijų.
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2012 03 29, 22:05)
Tai tada mezgame Mystic Light biggrin.gif ,labai grazi skara, nesigailesite nusimezge. rolleyes.gif
Rytoj atsiusiu aprasyma visoms kas parase man i ap. smile.gif

Aaagnex, graži skarytė.... Reiks ir man pamėgint iš lino panarpulint mirksiukas.gif

Wau, mezgam kitą skarą - bėgu ieškot schemos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2012 03 30, 15:29)
Aaagnex, graži skarytė.... Reiks ir man pamėgint iš lino panarpulint  mirksiukas.gif

Wau, mezgam kitą skarą - bėgu ieškot schemos  ax.gif

Ačiū 4u.gif

aš jau 30 eilių turiu naujos rolleyes.gif
Atsakyti
as irgi tiek pat eiliu jau turiu,bet kazkaip labai miegas traukia mane siandien,tiesiog prie zemes traukia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2012 03 30, 15:35)
as irgi tiek pat eiliu jau turiu,bet kazkaip labai miegas traukia mane siandien,tiesiog prie zemes traukia  verysad.gif

Man tai temperatūra kyla doh.gif , tai skubu, kol dar labai aukšta nepakilo ir kol vaikų nėra rolleyes.gif
Atsakyti
Nu jūs pavarot, mergaitės... thumbup.gif Aš bandysiu tik vakare, bet kol dar išsiaiškinsiu viską doh.gif
Atsakyti
tai kiek cia musu mezganciu sia skara?
Atsakyti