jau išsiaiškinau pati ir virbalus storesnius paėmiau Labai gražiai pradžia gaunasi, kai dašilo kas ir kaip
Agne, superine skaryte gavosi:)
As kai bandziau is lino (midaros) tai man kazkaip nepatiko ir ardziau.. bet bandysiu jauciu dar su kita.
As kai bandziau is lino (midaros) tai man kazkaip nepatiko ir ardziau.. bet bandysiu jauciu dar su kita.
Sissta ačiū
Geriausia imti viengubą liną (kitai skarai imsiu 4gijų Biržų), nes bent jau man buvo sunku suvaldyt, kad lygios akys būtų... raštą imčiau kuo labiau kiauriaraštinį nes ant jo ne taip tas nelygumas matosi
Geriausia imti viengubą liną (kitai skarai imsiu 4gijų Biržų), nes bent jau man buvo sunku suvaldyt, kad lygios akys būtų... raštą imčiau kuo labiau kiauriaraštinį nes ant jo ne taip tas nelygumas matosi
QUOTE(aaagnex @ 2012 03 30, 13:01)
Sissta ačiū
Aš arba ieškot nemoku arba vistik nėra 4 gijų Biržo lino, randu tik 3 -jų.
QUOTE(cipa007 @ 2012 03 30, 13:13)
Aš arba ieškot nemoku arba vistik nėra 4 gijų Biržo lino, randu tik 3 -jų.
Matai - aš pirkau ne internetinėj, o tikroj Lino namų parduotuvėj. Tai ten buvo kiek nori bet kadangi mano drakius laaabai sotus, tai aš pirkau tik vienos spalvos
Manau, kad dėl siūlų kg. man nelabai verta iki Biržų važiuoti. Turbūt teks apsieiti su 3-jų gijų.
QUOTE(rimusia @ 2012 03 29, 22:05)
Tai tada mezgame Mystic Light ,labai grazi skara, nesigailesite nusimezge.
Rytoj atsiusiu aprasyma visoms kas parase man i ap.
Rytoj atsiusiu aprasyma visoms kas parase man i ap.
Aaagnex, graži skarytė.... Reiks ir man pamėgint iš lino panarpulint
Wau, mezgam kitą skarą - bėgu ieškot schemos
QUOTE(angulyte @ 2012 03 30, 15:29)
Aaagnex, graži skarytė.... Reiks ir man pamėgint iš lino panarpulint
Ačiū
aš jau 30 eilių turiu naujos
as irgi tiek pat eiliu jau turiu,bet kazkaip labai miegas traukia mane siandien,tiesiog prie zemes traukia
QUOTE(linaule @ 2012 03 30, 15:35)
as irgi tiek pat eiliu jau turiu,bet kazkaip labai miegas traukia mane siandien,tiesiog prie zemes traukia
Man tai temperatūra kyla , tai skubu, kol dar labai aukšta nepakilo ir kol vaikų nėra
Nu jūs pavarot, mergaitės... Aš bandysiu tik vakare, bet kol dar išsiaiškinsiu viską
tai kiek cia musu mezganciu sia skara?