Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 9 tema

QUOTE(rimusia @ 2012 03 29, 19:51)
Visa verysad.gif
Gal kita kokia skara mezgam,lengvesne,kol dar ta nepradejom blush2.gif

Tai gal kitoms nieko g.gif Aš tai iš tų, kur stengiasi legvesnį kelią pasirinkt, tai paprastai dvipusių raštų vengiu blush2.gif O gal ji nepaini antroj pusėj? g.gif Nu jei kitos neatsisakys, tai gal ir aš kaip nors įkąsiu labai pasistengus darbo dienom, kol šeimyna darbuose/darželiuose 4u.gif
Papildyta:
o tai gal tu turi dar kažką kitką pasiūlyt? rolleyes.gif Galim gi jeigu ką ir nusipirkt schemą susidėję mirksiukas.gif
Atsakyti
Japoniskas rastas tai galvos skausmas nevienai bus.
Dar as labai noriu nusimegzti Mystic Light unsure.gif ,bet nekaip neprisiruosiu doh.gif ,viena jau esu mezgusi,mezgasi lengvai smile.gif ,gal mezgam ja. ax.gif Siulai tiks,tik karoliuku nereikia. rolleyes.gif
http://www.ravelry.c...ry/mystic-light
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2012 03 29, 20:35)
Japoniskas rastas tai galvos skausmas nevienai bus.
Dar as labai noriu nusimegzti Mystic Light unsure.gif ,bet nekaip neprisiruosiu doh.gif ,viena jau esu mezgusi,mezgasi lengvai smile.gif ,gal mezgam ja. ax.gif Siulai tiks,tik karoliuku nereikia. rolleyes.gif
http://www.ravelry.c...ry/mystic-light

Šiaip tai ji graži visai, bet man kažkaip viduriuas nepatinka doh.gif O jeigu jo nedarius g.gif kažkaip suvedus arčiau tuos lapelius? g.gif O schema pasidalintum? blush2.gif Pagalvojus, tai gal vieną megsčiau originalią, o su antra au galima būtų paekperimentuot rolleyes.gif kažkada cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 03 29, 20:39)
Šiaip tai ji graži visai, bet man kažkaip viduriuas nepatinka doh.gif O jeigu jo nedarius g.gif kažkaip suvedus arčiau tuos lapelius? g.gif O schema pasidalintum? blush2.gif Pagalvojus, tai gal vieną megsčiau originalią, o su antra au galima būtų paekperimentuot rolleyes.gif kažkada cool.gif

Ten tokia kasa,man visai grazu,galima nemegzti to viduriuko,skonio reikalas,bet apacia taip pat dvipusines rastas. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2012 03 29, 20:56)
Ten tokia kasa,man visai grazu,galima nemegzti to viduriuko,skonio reikalas,bet apacia taip pat dvipusines rastas. verysad.gif

jei dėl manęs, tai gal kaip nors ax.gif Nuo paskutinio savo nesėkmingo bandymo megzt dvipusį raštą šiek tiek jau pažengiau mezgime cool.gif Tik nervuoja, kai trukdo, o skaičiuot labai reikia blush2.gif Nors aš dabar tusiu sąlygas dienom viena namie pamegzt kol nedirbu ax.gif
Papildyta:
Tokia gal nieko? g.gif Dancing Birds of Paradise
user posted image

Atsakyti
Siūlykit jūs smile.gif
Atsakyti
Dėl manęs, tai galim megzt bet kokią rolleyes.gif Aš gi dar visai nedaug numezgus rolleyes.gif tik: Aeolian, Echo fower, Vlad, North roe, Etherial, Fritillaria, Beaded, Angarika 4u.gif

Taip, kad dar man megzt ir megzt... Taip, kad gal pasiūlykit, kurios numezgę daugiau rūšių rolleyes.gif
Papildyta:
Man dar graži šita: user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 29 kovo 2012 - 20:47
viena už kitą gražesnės bigsmile.gif
Atsakyti
Visos skaros mezgamos is plonu siulu,reikia tokia skara rasti,kad siulai tiktu,kaip Koi Ramai.
As dar turiu Erato,o Mysticc Ligth numezge jau virs 300,tai gan populjari.
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2012 03 29, 21:56)
Visos skaros mezgamos is plonu siulu,reikia tokia skara rasti,kad siulai tiktu,kaip Koi Ramai.
As dar turiu Erato,o Mysticc Ligth numezge jau virs 300,tai gan populjari.

sakau, dėl manęs, tai bet kuri tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 03 29, 20:47)
Dėl manęs, tai galim megzt bet kokią rolleyes.gif Aš gi dar visai nedaug numezgus rolleyes.gif tik: Aeolian, Echo fower, Vlad, North roe, Etherial, Fritillaria, Beaded, Angarika 4u.gif

doh.gif blink.gif bigsmile.gif Tai kas yra daug?
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2012 03 29, 22:00)
doh.gif  blink.gif  bigsmile.gif Tai kas yra daug?

paklausk kelis šimtus Rimusia numezgus mirksiukas.gif Man tiesą sakant net nelabai smagu kažką siūlyt blush2.gif
Atsakyti