Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 9 tema

QUOTE(Gladsome @ 2012 03 28, 21:47)
Megztinius, liemenes, kojines moku, o vat skaros ir nebandziusi, bet labai noreciau ismokti  bigsmile.gif

Tai tada bus thumbup.gif
Atsakyti
Rimusia - visa skara dvipusiu mezgimu mezgasi ar tik apačia? g.gif Bandau psichologiškai nusiteikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 03 29, 11:48)
nieko nėr geriau nei adata, jei ji speciali mirksiukas.gif Tikrai bandžiau nemažai variantų ax.gif Tik tiek, kad į adatą reiia įvert ploną siuvamąjį siūlą perlenktą pusiu. Tada į to siūlo kilpą įveri jau mezgamąjį siūlą. Labai lengvai veriasi... 4u.gif Nu bet čia dėl tokio kiekio, tai bet kaip galima suvert rolleyes.gif

Karoliukų reikia 156vnt mažesniai ir 204vnt didesniai mirksiukas.gif

O vat tokiu būdu aš dar nesu vėrus... ax.gif ir aplamai, jei galima apsieit be karoliukų - aš jų ir nededu mirksiukas.gif

QUOTE(aaagnex @ 2012 03 29, 13:43)
Rimusia - visa skara dvipusiu mezgimu mezgasi ar tik apačia? g.gif Bandau psichologiškai nusiteikt biggrin.gif

Kaip nemėgstu dvipusio mezgimo tai oj.... doh.gif Tikėkimės,kad tik apatinis raštelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2012 03 29, 12:41)
Tai tada bus  thumbup.gif

Aciu uz palaikyma, bet gal tikrai nuo Harini ar Kiri pradeti? g.gif Harini schemas jau susiradau. Koi Roma mane truputi isgasdino fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladsome @ 2012 03 29, 14:27)
Aciu uz palaikyma, bet gal tikrai nuo Harini ar Kiri pradeti?  g.gif Harini schemas jau susiradau. Koi Roma mane truputi isgasdino  fear.gif

Na aš draugystę su skarom pradėjau nuo aeolian - kaip dabar matau yra daug ir žymiai paprastesnių, bet....kai kompanijoj mezgėm, pasitarėm,jei kas neaišku - viskas kuo puikiausiai pavyko thumbup.gif Užtat paskui kitas skaras perprast buvo gana paprasta mirksiukas.gif Tai pagalvok, gal tau vertėtų kompanijoj čiupt ir sudėtingesnę įveikt - paprastas galėsi kept be konsultacijų kaip blynus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nuostabūs visų darbeliai thumbup.gif , susižavėjau ir aš skaromis, truputį skaičiau temą, labai ieškau skaros 22 lapeliai ( ar kitaip ji vadinasi ), buvau kažkur schemą radus, dabar nerandu doh.gif

gal kuri ją mezgėte?
Atsakyti
Jei tai būtų pirmoji mano skara, tai šitos tikrai nesirinkčiau. Nes ji visų pirma net nuo kito galo prasideda lyginant su pagrindinėm populiariosiom, beto ir raštas dvipusis ir t.t... Visgi pradžiai gal reikt imt paprastesnę, nes poto jei pasirodys labai sudėtinga, galvosi, kad ir kitos tokios sudėtingos ir bus sunku pasiryžt kitokiai 4u.gif Pradėjau ir aš nuo Aeolian 4u.gif Koi Rama man bus 12 skara cool.gif Ne tiek ir daug rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 29 kovo 2012 - 15:38
Aeolian jau baiginėju, tikrai smagi skara, dabar norėčiau 22 lapeliai pabandyti rolleyes.gif

P.S. kažkur buvau radus narės Laimužė skarų albumą, ten daug pavyzdžių su schemom , niekaip dabar jo nerandu, gal kuri turite po ranka tą nuorodą, būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anita25: 29 kovo 2012 - 16:13
QUOTE(aaagnex @ 2012 03 29, 15:38)
Jei tai būtų pirmoji mano skara, tai šitos tikrai nesirinkčiau.

Dekui, jau bandinejuosi megzti Haruni skara, gal kita kart jungsiuos, kai narpliosit kazka paprastesnio, jau ir as turesiu siokios tokios patirties mirksiukas.gif
Atsakyti

http://public.fotki....shawl-22-lista/
šita skara domina ax.gif , kuri bandėte papasakokit nuo kelių akių pradedat ir maždaug kaip ten viskas mezgasi, ar įmanoma didesnę padaryt, nei schemoj parodyta ... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anita25: 29 kovo 2012 - 18:10
QUOTE(aaagnex @ 2012 03 29, 13:43)

Visa verysad.gif
Gal kita kokia skara mezgam,lengvesne,kol dar ta nepradejom blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimusia: 29 kovo 2012 - 19:01
QUOTE(Gladsome @ 2012 03 29, 13:27)
Aciu uz palaikyma, bet gal tikrai nuo Harini ar Kiri pradeti?  g.gif Harini schemas jau susiradau. Koi Roma mane truputi isgasdino  fear.gif

Aš tai pradėjau nuo Gentiana blink.gif Dabar suprantu kokia aš drąsi lotuliukas.gif
Atsakyti