Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 9 tema

QUOTE(Gladsome @ 2012 03 28, 16:05)
Sveikos mezgejeles, as taip pat noreciau pradeti su jum ax.gif
Senai svaigtstu apie tokias skaras, bet net neisivaizduoju kas, kaip ir nuo ko, is trikampiu skaru tik baktusa esu mezgusi  doh.gif

Ar daug esi mezgusi? g.gif Jeigu mazai,tai bus sunku verysad.gif ,rastas mezgasi kiekvienoje eileje,o siaip didelio skirtuma nera ar skara megzti ar koki megztini. schmoll.gif
Merginos,ankciau as neatkreipiau demesio blush2.gif ,karoliukai suveremi ant siulo,kaip riesinems,o veliau mezgant palekami,tai vaselio nereikia. smile.gif
Atsakyti
va mergaites kokia dar radau grozybe http://ifotki.info/1...163737.jpg.html
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2012 03 28, 21:23)

Va sita tai labai grazi,megzciau tokia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2012 03 28, 19:56)
Ar daug esi mezgusi? g.gif Jeigu mazai,tai bus sunku verysad.gif ,rastas mezgasi kiekvienoje eileje,o siaip didelio skirtuma nera ar skara megzti ar koki megztini. schmoll.gif
Merginos,ankciau as neatkreipiau demesio blush2.gif ,karoliukai suveremi ant siulo,kaip riesinems,o veliau mezgant palekami,tai vaselio nereikia. smile.gif

Megztinius, liemenes, kojines moku, o vat skaros ir nebandziusi, bet labai noreciau ismokti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2012 03 28, 20:56)

kaip nemėgstu rašto iš abiejų pusių doh.gif O visa skara dvipusiu mezgimu mezgasi ar tik apačia? g.gif
karoliukai tai gerai, jei suveriami - nereiks gal pirkt cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 28 kovo 2012 - 20:58

Nugi grazi ir grieko verta bigsmile.gif Tik uzeik cia, tai ir vel grozybiu pilna ir visu norisi blush2.gif
Atsakyti

Nu šią, galėsim bandyt narpulint po šio bendro projekto mirksiukas.gif O koks jos pavadinimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 28 kovo 2012 - 22:17
QUOTE(angulyte @ 2012 03 28, 23:16)
Nu šią, galėsim bandyt narpulint po šio bendro projekto  mirksiukas.gif O koks jos pavadinimas?

Fiore di Mare
Atsakyti
QUOTE(Gladsome @ 2012 03 28, 20:47)
Megztinius, liemenes, kojines moku, o vat skaros ir nebandziusi, bet labai noreciau ismokti  bigsmile.gif

o aš niekada nemezgusi jokių megztinių, bet pradėjau nuo skarų ir tai visai nėra sudėtinga smile.gif aišku, reikia pradėti nuo kuo lengvesnės, mano pirmoji buvo Haruni smile.gif
Atsakyti
Didesnį ar mažesnį skros variantą imsit mezgt? g.gif Pas mane, tai siūlų 600m. Tai arba liks arba trūks. Dasipirkt aišku yra cool.gif Bet turbūt imsiu mažesnį variantą ax.gif Užbaigiu tuoj pagaliau Angariką ir eisiu karoliukų vert ax.gif Mano KOI RAMA bus mėlyna rolleyes.gif va tokia rolleyes.gif : user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 29 kovo 2012 - 10:23
QUOTE(aaagnex @ 2012 03 29, 11:23)
Didesnį ar mažesnį skros variantą imsit mezgt? g.gif Pas mane, tai siūlų 600m. Tai arba liks arba trūks. Dasipirkt aišku yra cool.gif Bet turbūt imsiu mažesnį variantą ax.gif Užbaigiu tuoj pagaliau Angariką ir eisiu karoliukų vert ax.gif Mano KOI RAMA bus mėlyna rolleyes.gif va tokia rolleyes.gif : user posted image

Maniškė koi Rama bus raudona. ax.gif Nusipirkau 2 matkiukus Baltikos, tik nežinau ar užteks g.gif Na jei ką - dar 1 nusipirksiu... o kiek karoliukų reik?
Tiesa, gavau patarimą šiandien neblogą kaip suvert karoliukus neimant adatos - siūlo galiuką reikia standžiai sukt, sutepant su super moment klijais... sako geriau nei adata būna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2012 03 29, 11:41)
Maniškė koi Rama bus raudona.  ax.gif  Nusipirkau 2 matkiukus Baltikos, tik nežinau ar užteks  g.gif  Na jei ką - dar 1 nusipirksiu... o kiek karoliukų reik?
Tiesa, gavau patarimą šiandien neblogą kaip suvert karoliukus neimant adatos - siūlo galiuką reikia standžiai sukt, sutepant su super moment klijais... sako geriau nei adata būna  mirksiukas.gif

nieko nėr geriau nei adata, jei ji speciali mirksiukas.gif Tikrai bandžiau nemažai variantų ax.gif Tik tiek, kad į adatą reiia įvert ploną siuvamąjį siūlą perlenktą pusiu. Tada į to siūlo kilpą įveri jau mezgamąjį siūlą. Labai lengvai veriasi... 4u.gif Nu bet čia dėl tokio kiekio, tai bet kaip galima suvert rolleyes.gif

Karoliukų reikia 156vnt mažesniai ir 204vnt didesniai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 29 kovo 2012 - 10:49