Girdėjau, kad aaagnex kalbėjo apie lininės skaros mezgimą. Tai kantriai palauksiu kol baigsit šitą, o kai jau imsitės lino tai labai noriu kartu megzti. Agne gal jau turi kokią nors linui nusižiūrėjusi?
baigiau skarute
kaip ja dziovinate/istampote? ant lovos su smeigtukais?
kaip ja dziovinate/istampote? ant lovos su smeigtukais?
QUOTE(aaagnex @ 2012 03 28, 09:40)
As noreciau prisijungti O kaip su schema?
QUOTE(Sirvita @ 2012 03 28, 10:39)
Aš skaras ištampytas džiovinu ant didelio putoplasto lapo. Susmaigstau smeigtukais ir pastatau tą putoplastą kur nors prie sienos. Taip mažiau vietos kambaryje užima.
QUOTE(cipa007 @ 2012 03 28, 10:31)
Girdėjau, kad aaagnex kalbėjo apie lininės skaros mezgimą. Tai kantriai palauksiu kol baigsit šitą, o kai jau imsitės lino tai labai noriu kartu megzti. Agne gal jau turi kokią nors linui nusižiūrėjusi?
mezgu Angariką iš lino. Sudėjau dvigubą Plungės liną dvigijį. Rezultatas panašu, kad nedžiugins Niekaip nesugaudau akių, kad būtų lygios Tikiuosi, kad išskalbus pagerės vaizdas Galėsiu parodyt galutinį variantą
Šiaip tikrai gražiai atrodo Laminarija lininė Aš dar Dorothy žadu lininę megzt... o Dėl kitų - nugi reikia bandyt
Ir dar - reikia imt liną visgi ne dvigubą Kitą lininę megsiu tik iš 4 gijų siūlo... o jeigu iš plonesnio megsiu, tai ne siūlą dvigubinsiu, tai imsiu plonesnius virbalus
QUOTE(finta @ 2012 03 28, 10:47)
Schemą atsiųs Rimusia savaitgalį
QUOTE(aaagnex @ 2012 03 28, 09:40)
ar radai?
Megsim va šitą: http://www.ravelry.c...koi-rama/people
Jeigu kas norit prisijungt - dar ne vėlu
Megsim va šitą: http://www.ravelry.c...koi-rama/people
Jeigu kas norit prisijungt - dar ne vėlu
tai ir as jungiuos i kompanija,lauksim schemu
QUOTE(Stiuardese @ 2012 03 28, 10:07)
Taip, radau. Tai matau tikrai reikia storų siūlų Bent jau iš plonų nėr megztų nuorodoj. Megzt tai labai noriu, bet jaučiu man tai užtruks laiko
Kada numegsi tai nesvarbu,svarbu su visais pradeti
Papildyta:
QUOTE(linaule @ 2012 03 28, 11:09)
tai ir as jungiuos i kompanija,lauksim schemu
Labai gerai ,galite siusti savo e-mailus man i az,o as penktadieni atsiusiu.
Klausykit, su siūlais aišku, o kaip su virbaais? Visas skaras mezgu su 3,5mm virbalais arba plonesniais. Bet siūlai skaros storoki gi turi būt... Kokius virbalus imt? Nebus numezgus 3,5mm per tanki? mezgu gan tankiai
QUOTE(aaagnex @ 2012 03 28, 13:48)
Klausykit, su siūlais aišku, o kaip su virbaais? Visas skaras mezgu su 3,5mm virbalais arba plonesniais. Bet siūlai skaros storoki gi turi būt... Kokius virbalus imt? Nebus numezgus 3,5mm per tanki? mezgu gan tankiai
Aš dabar Lacy Katy mezgu iš panašaus storio siūlų (100 g - 420 m) su 3,5 nr virbalais - man vaizdas patinka, bet aš tikrai nemezgu standžiai... Gal tada tu paimk didesnio numeriuko
QUOTE(aaagnex @ 2012 03 28, 13:48)
Pirma skaros dalis mezgama virbalais 4 mm,antra -3,5 mm.Akys renkamos 5 mm virbalu,manau galima ir storesniu,kad netemptu krasto.
Aišku. Reiškia pagaliau pribrendau nusipirkt 4mm addi virbalus Dabar jau turėsiu visą komplektą iki 5mm
QUOTE(finta @ 2012 03 28, 09:47)
Sveikos mezgejeles, as taip pat noreciau pradeti su jum
Senai svaigtstu apie tokias skaras, bet net neisivaizduoju kas, kaip ir nuo ko, is trikampiu skaru tik baktusa esu mezgusi