Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 9 tema

QUOTE(aaagnex @ 2012 03 27, 15:09)
tai vat... Nu nieko palauks dar jie savo laiko biggrin.gif Nors gal reiks nusinešt į parduotvę kokią spalvytę - ga netyčia atspalviai nuo serijos nepriklauso rolleyes.gif

Jeigu ką - rudenį sudryžuosiu dukriukui kokį sarafaniuką 4u.gif

Gali megzti is skirtingu spalvu siulu,apacia skaros is vienos spalvos,o virsu is kitos. smile.gif R maciau numegzta.
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2012 03 27, 15:08)
Schema atsiusiu savaitgali,kad nepradetumete be manes megzti. biggrin.gif

Kaip tikra lietuvė lotuliukas.gif Okis, startuosim kartu - aš iki to laiko dar turiu mini skariuką numegzt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 27 kovo 2012 - 14:26
QUOTE(rimusia @ 2012 03 27, 15:17)
Gali megzti is skirtingu spalvu siulu,apacia skaros is vienos spalvos,o virsu is kitos. smile.gif R maciau numegzta.

Negražu man blush2.gif

pagalvojau, kad karoliukai mano irgi netiks doh.gif Abejoju ar eis užvert ant dvigubo siūlo blush2.gif Reiks jaučiu stambesni pakelį nusipirkt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 03 27, 15:36)
Negražu man blush2.gif

pagalvojau, kad karoliukai mano irgi netiks doh.gif Abejoju ar eis užvert ant dvigubo siūlo blush2.gif Reiks jaučiu stambesni pakelį nusipirkt cool.gif

O va karoliukų aš dar nesu niekur dėjus - jaučiu krapštysiuos kaip..... doh.gif
Atsakyti
Aš tai mezgus su svarovskiukais 2 skaras ir su smulkiais karoliukais paskutinioji Beaded ax.gif Ką galiu pasakyt - krapštymosi daug cool.gif Keikiau bemegzdama, o vat rezultatas patinka wub.gif

Nepamiršk, kad reikia laaabai plono vašelio mirksiukas.gif pas mane skarinis (daugiau niekam nenaudoju biggrin.gif ) 0,55mm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 27 kovo 2012 - 14:54
QUOTE(aaagnex @ 2012 03 27, 15:53)
Aš tai mezgus su svarovskiukais 2 skaras ir su smulkiais karoliukais paskutinioji Beaded ax.gif Ką galiu pasakyt - krapštymosi daug cool.gif  Keikiau bemegzdama, o vat rezultatas patinka wub.gif

Nepamiršk, kad reikia laaabai plono vašelio mirksiukas.gif pas mane skarinis (daugiau niekam nenaudoju biggrin.gif ) 0,55mm

Oho, pas mane ploniausias - 0,75 mm biggrin.gif Gal tiks g.gif
Atsakyti
Turi tilpt per karoliuko skylutę vašelis 4u.gif

jeigu imsi smulkius karoliukus arba svarovskiukus - netiks. Jeigu stambesnius kažkokius - gal g.gif
Atsakyti
Tai vadinas reikės ieškoti plonesnio, nes nemėgstu didelių karoliukų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2012 03 27, 14:05)
Mmm kokiu skaniu spalvu yra;))

400m tai labai mazos skarytes.. Ginko tau tiktu, arba kokia sumazinta Dewdrops

aš visoms skaroms nesumezgiau daugiau negu 100 g - 400 m. vakar Gail moherinę užbaigiau ir jau atidaviau, tai neišmatavau per skubėjimą, bet ant ištiestos sofos liko vietos nedaug ištampius, o siūlų liko 10 g.
Atsakyti
Aš ir norėčiau skarą megzt, tik siūlų pirkt tai nenoriu jau blush2.gif Ir taip pusė namų siūlais apkaišyta doh.gif neatsirenku dabar apie kurią skarą kalbate, versiu temą atgal, kažin be karoliukų gerai ar nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2012 03 28, 09:14)
Aš ir norėčiau skarą megzt, tik siūlų pirkt tai nenoriu jau  blush2.gif Ir taip pusė namų siūlais apkaišyta  doh.gif neatsirenku dabar apie kurią skarą kalbate, versiu temą atgal, kažin be karoliukų gerai ar nelabai  g.gif

ar radai? g.gif

Megsim va šitą: http://www.ravelry.c...koi-rama/people

Jeigu kas norit prisijungt - dar ne vėlu mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip, radau. Tai matau tikrai reikia storų siūlų g.gif Bent jau iš plonų nėr megztų nuorodoj. Megzt tai labai noriu, bet jaučiu man tai užtruks laiko doh.gif
Atsakyti