Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 9 tema

Jus nepakenciamos! biggrin.gif sad.gif( man neiseina atideti kitu:( verysad.gif
Atsakyti
Sissta, o kaip šitie siūliukai? http://www.siulai.eu...a...e.tpl&pop=0

gerai laiko ištampymą skara? g.gif

O tu neatidėk kitų darbų, o šalia pradėk ir skarą biggrin.gif Vis po kelias eilutes pamegsi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 27 kovo 2012 - 13:33
Sunku pasakyt man del ju. Laiko bet tikrai neidealiai, nes kampukai suapvalejo biski iskarto, bet taip ir laikosi iki siol. Be to kampukai toi skaroi kur mezgiau nedideli, kokioje Gail nesiziuretu.

Prie kitu darbu man jau guli dvi skaros biggrin.gif trecia ant stalo netilps lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2012 03 27, 14:38)
Prie kitu darbu man jau guli dvi skaros biggrin.gif  trecia ant stalo netilps lotuliukas.gif

o kokias mezgi? g.gif Pas mane, tai tik schemos atspaudintos rolleyes.gif skarų, tai palauks savo laiko biggrin.gif stengiuosi bent jau skarą vieną vienu metu megzt, neskaitant kitų mezginių doh.gif

Dėl tų Gazzal tada nenoriu 4u.gif man labai patiko Atlas (Fritillaria mano iš jų) rolleyes.gif Bet gal dabar norėčiau šiek tiek plonesnių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 27 kovo 2012 - 13:44
Naikinu pereinamus siulus.. Lazy Katy abidvi:)o schemu jo... padori papke:)))

O kuriuos butent atlas bandei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sissta: 27 kovo 2012 - 13:49
QUOTE(Sissta @ 2012 03 27, 14:48)
Naikinu pereinamus siulus.. Lazy Katy abidvi:)o schemu jo... padori papke:)))

O kuriuos butent atlas bandei?

Kažkada seniai nusipirkau įvairių spalvų suknelei dryželiais blush2.gif Sukneė turėo būt nerta, nu bet labai nesmagiai nėrėsi, tai ir nugulė nepabaigiama doh.gif Ardysiu kažkada biggrin.gif O siūlų dauguma liko... Dabar iš jų mezginėju skaras blush2.gif Tik tiek, kad vienos spalvos turiu kažkur po 100g tik, tas yra tik 400m ax.gif

mano va tokie:
http://www.mezginiup...tai/0/212/atlas
Atsakyti
Na mergikės, ir aš jungsiuosi į kompaniją mirksiukas.gif bet irgi tik nuo savaitgalio mirksiukas.gif O žiūrėkit, tai Koi Rama netiktų dvigubas Roma? Arba reiks Baltikos nusipirkt g.gif
Atsakyti
Teoriškai tiktų, praktiškai aš neimčiau 4u.gif Man gražiau, kai siūlas viengubas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 03 27, 14:58)
Teoriškai tiktų, praktiškai aš neimčiau 4u.gif Man gražiau, kai siūlas viengubas blush2.gif

Supratau.... Reikės eiti apsidairyti ką čia tokio tinkamo nusipirkus....
Atsakyti
Mmm kokiu skaniu spalvu yra;))

400m tai labai mazos skarytes.. Ginko tau tiktu, arba kokia sumazinta Dewdrops
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2012 03 27, 14:54)
Na mergikės, ir aš jungsiuosi į kompaniją  mirksiukas.gif bet irgi tik nuo savaitgalio  mirksiukas.gif O žiūrėkit, tai Koi Rama netiktų dvigubas Roma? Arba reiks Baltikos nusipirkt  g.gif

Sunku pasakyti. g.gif As turbut megsiu is baltos Baltikos rolleyes.gif ,naikinsiu atsargas tongue.gif
Schema atsiusiu savaitgali,kad nepradetumete be manes megzti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2012 03 27, 15:05)
Mmm kokiu skaniu spalvu yra;))

400m tai labai mazos skarytes.. Ginko tau tiktu, arba kokia sumazinta Dewdrops

tai vat... Nu nieko palauks dar jie savo laiko biggrin.gif Nors gal reiks nusinešt į parduotvę kokią spalvytę - ga netyčia atspalviai nuo serijos nepriklauso rolleyes.gif

Jeigu ką - rudenį sudryžuosiu dukriukui kokį sarafaniuką 4u.gif
Atsakyti