villyte, labai labai puošni bus kokia nors mergytė
Aciu, merginos
villyte,suknytė NUOSTABI
QUOTE(* viva* @ 2012 06 08, 14:00)
Sveikutes
Noriu pasirodyti savo pirma nerta sijona. Iki Jusu grozybiu toli,bet kaip pirmas blynas,tai pati esu patenkinta Tik nekreipkit demesio i pamusala. Jis bus pilkas. Cia tik laikinai idejau ruda,kad matytusi bendras vaizdas. Tiesa,ir nelygintas sijonukas
Noriu pasirodyti savo pirma nerta sijona. Iki Jusu grozybiu toli,bet kaip pirmas blynas,tai pati esu patenkinta Tik nekreipkit demesio i pamusala. Jis bus pilkas. Cia tik laikinai idejau ruda,kad matytusi bendras vaizdas. Tiesa,ir nelygintas sijonukas
Labai gražus pirmas blynas
Gal schemute pasidalintumėte
QUOTE(* viva* @ 2012 06 08, 13:00)
Sveikutes
gražu ,jei pirmas pasisekė,reiškia bus ir daugiau ,lauksim pasirodant
o aš norėčiau parodyt savo nertinukę
*viva*
ačiū
ačiū
QUOTE(son @ 2012 05 29, 13:52)
super, grazu, orginalu ,stilinga
Negaliu susilaikyti nepagyrusi.Tiek darbo ideta.Labai labai grazu.
Na ir as truputi pasigirsiu..
tAIKOS BALANDZIAI tecio gimtadieniui
Saulegraza, mano namuciams
tAIKOS BALANDZIAI tecio gimtadieniui
Saulegraza, mano namuciams