Ačiū visoms nepagailėjusioms gražių žodžių mano boružiukams
QUOTE(bulbul1980 @ 2012 06 04, 15:10)
Laba diena, kazkas nerealaus.
gal galima butu trumpa aprasyma kaip daret?
Iš pradžių mezgiau baltus kvadratėlius su raudonai juodom boružėm, tuomet kiekvieną kvadratėlį apmezgiau raudonu siūlų, susirinkusi akis aplink visas keturias kraštines, po to visus kvadratėlius susiuvau tarpusavyje ir visą pleduką apnėriau baltu siūlu žemu stulpeliu ir vėžlio žingsniu. Kitos pusės siūlų raizgalynė paslėpta po baltos flanelės audiniu..
Papildyta:
QUOTE(anetera @ 2012 06 04, 23:19)
Pledukas
O kitoje pusėje siuvai audinį ar taip ir palikai, nes kai kelių spalvų raštelis, tai išvirkščioje pusėje siūlų raizgalynė būna
Taip, prisiuvau baltos flanelės audinį, nes kita pusė negraži
Papildyta:
QUOTE(rasiux- @ 2012 06 04, 23:24)
IngridaGal- vien už kantrybę mezgant tokį grožį tau didžiausia pagarba
, nes su mano kantrybės klodais tai tik vienos eilės šalikėlis būtų gavęsis
Kitų negirsiu- ir taip aišku, kad puiku
Ačiū
Na ir man kantrybės keletą kartų buvo pristigę ir darbas į šoniuką atidėtas buvo, nes kai vienas kvadratukas mezgasi daugiau nei 1,5val, nors mezgimo tempai mano ir dideli, tai rodos jog vietoj stovi procesas..
Per tiek laiko, kiek šiam mažam darbeliui sugaišau būčiau ne vieną suknutę nunėrusi..
Papildyta:
QUOTE(vi.da. @ 2012 06 05, 10:17)
IngridaGal pagirtina tavo kantrybė - darbas tiesiog pavydėtinai kruopštus ir dailus
bet ir man įdomu, kaip su ta kita puse? ar audinys siūtas, ar kaip?
gal ir kokia schemute pasidalintum?
Aš kaip visada, schemutės ieškojau, neradau, tada pati nusipiešiau pagal nuotraukytę ir improvizavau.... o įpusėjus darbuotis atradau orginalią schemą, kuri man atrodo paprastesnė ir tobulesnė
Boruzyciu pledukas