IRIM - nesupyk, bet visai nematau kostiumelio, (tiesiog matyt viskas taip dera, nes jei butu negrazu - tikrai pamatyciau) matau tik NEREALIA, fantastiska, nuostabiai grazia mergyte. Tai ji graziausias kurinys ir kuo ja berengtum - butu nuostabu
Labas vakarėlis (naktelė),
beklaidžiodama šiuose puslapiuose negaliu susilaikyti ir neparašyti pagyrimo žodžių IRIM. Du mažyliai ir dar randa laiko grožybes nerti ! Esu sužavėta tokios mamytės. Tikriausiai reikia tarti padėkos žodį ir tėčiui. Juk viena negali tiek visko aprėpti, reikia ir padėjėjo (?)
beklaidžiodama šiuose puslapiuose negaliu susilaikyti ir neparašyti pagyrimo žodžių IRIM. Du mažyliai ir dar randa laiko grožybes nerti ! Esu sužavėta tokios mamytės. Tikriausiai reikia tarti padėkos žodį ir tėčiui. Juk viena negali tiek visko aprėpti, reikia ir padėjėjo (?)
QUOTE(Amade @ 2012 06 03, 10:28)
Labas rytas,
Labai seniai gyriausi, taigi šviežiena - komplektukas dvynukėms
oi, labai mielos suknutes
na aš pasirodau
LaPerla man ji irgi pati paciausia, kuo berengciau todel ir nepavyksta vien aprangele nufotografuoti siandien tecio dienos proga puosiau ja narcizine suknute. Gaila, kad jau ner narcizu, butumem juos iteike
Lorde, aciu uz grazius zodzius o megzt pavyksta, kai vaikai miega
Amade, bus mergaite papuostos prineces
Lorde, aciu uz grazius zodzius o megzt pavyksta, kai vaikai miega
Amade, bus mergaite papuostos prineces
La Perla, eilinį kartą - neįsuvaizduiju Jūsų kitokio mezginio...
Irim - dar neaišku, kas gražesnis, ar modeliukas, ar mezginukas, nu labai graži knopkytė, o šypsosi kaip meiliai
Irim - dar neaišku, kas gražesnis, ar modeliukas, ar mezginukas, nu labai graži knopkytė, o šypsosi kaip meiliai
QUOTE(IRIM @ 2012 06 01, 23:53)
Labu! Keliu jusu teismui naujausia darbeli - kostiumeli savo mazajai mergytei (kelnytes ir megztukas)
Mezginukai labai grazus, bet jau modeliukas taip norisi ziuret ir ziuret..
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2012 06 03, 11:28)
Tikrai senai bematyta.. Labai grazios suknytes
Papildyta:
Aš ateinu pasigirti dviem nedideliais darbeliais..
Giriuosi Boružyčių pledukas..
QUOTE(IngridaGal @ 2012 06 04, 12:09)
Negaliu susilaikyti nepagyrusi - nuostabaus grožio pledukas... Taip ir įsivaizduoju mažą lėlytę, gulinčią šiuo grožiu apklotą
[quote=IngridaGal,2012 06 04, 13:09]
Fantastiskas
Fantastiskas