eina sau kokių grožybių prikūrėt
labai patiko diudas megztukėlis tokie originalūs ir jaukūs man jūsų mezginiai
La Perla taip ir įsivaizduoju jus su pieštukinio tipo sijonu ir būtinų būtiniausiai balta plačiabryle skrybele su kaspinu labai gražus švarkiukas
JPEvisi gražiausi žodžiai nublanksta prieš jūsų darbą sijonukas TOBULAS. žaviuosi tokiu kruopštumu ir kantrybe
tiklio vintažinė grožių grožis o ir pati labai suknelę puošiat
QUOTE(soft&bouncy @ 2012 05 29, 11:39)
aciu pagyrimai labai glosto sirdele
jau galvoj susigulejo naujas projektukas, kazkada sugrisiu pasirodyt
QUOTE(tiklis @ 2012 05 28, 20:34)
mano ''vintazine'' suknele...ikvepta vienos zymios dizaineres
Jokiu būdu nesumenkinu kitų, darbai visų puikūs ir darbo daug įdėta, ir ne vieną savoj spintoj norėčiau turėt. Bet šita suknelė wow!
QUOTE(mazge1979 @ 2012 05 29, 10:52)
Papildyta:
QUOTE(soft&bouncy @ 2012 05 29, 12:39)
eina sau kokių grožybių prikūrėt
net israudau-sunepatoginot mane visos aciu aciu aciu VISOM...
nerta is DIVA SILK EFEKT...sunki-kiek daugiau nei 700 gr.ilgai rinkau siulus jai...reikejo storu,minkstu,ir pageidautina su trupuciu blizgesio...na ir spalva didele reiksme turejo-pageltusios baltos ieskojau ...siaip-sudetis siulo ''neblizga'',bet pats siulas nei patyso,nei ''girgzda''.nustebino kokybe.aisku,idealiausia butu medvilne,bet savo ''vizijai'' neradau tinkamos
tiklis,labai grazi suknele
Pasigirsiu ir aš Ilgai ieškoti siūlai, kad tiktų prie sijono
QUOTE(agurčikas @ 2012 05 30, 13:37)
Pasigirsiu ir aš Ilgai ieškoti siūlai, kad tiktų prie sijono
Iškart atsiprašau , tik nesupykit - labai gražiai dera ir spalvytės ir formytės bliuzelės bei sijonuko, bet nedėkit tų rankovių, tikrai jų nereikia . Be jų dailus vasarinis derinukas
Pats darbelis gražus
JPE be žodžių
Tikli, JPE, žavūs jūsų abiejų darbeliai Po tokių šedevrų nelabai kuo pasigirsi, tad tik parodysiu medvilninį megztuką
JPE, Tikli, super, labai grazu Tiklio suknute irgi esu nusiziurejus, kad noretina suknele
Agurčikas, spalvos labai suderintos, graziai ziurisi spalviskai Tik man be rankovyciu butu graziau Bet cia tik mano subjektyvi nuomone
IngridaGal, dailus Jusu megztuko modeliukas
Agurčikas, spalvos labai suderintos, graziai ziurisi spalviskai Tik man be rankovyciu butu graziau Bet cia tik mano subjektyvi nuomone
IngridaGal, dailus Jusu megztuko modeliukas
Kad žinotumėt kaip pas mane darbe šalta, tai dar ir šaliką užsivynočiau Lauke +30, o pas mane geriausiu atveju +18 ir dar kondicionierius į sprandą varo visą dieną... bet ne apie tai. Ačiū ačiū vis tiek
Papildyta:
Pasaka
Papildyta:
QUOTE(JPE @ 2012 05 28, 15:22)
Dabartine mano busena galima butu apibudinti taip "visai pamisusi del gelyciu" , tad parodau Jums savo triju menesiu darbeli.
Pasaka