aciu, deize
Dabartine mano busena galima butu apibudinti taip "visai pamisusi del gelyciu" , tad parodau Jums savo triju menesiu darbeli.
[quote=JPE,2012 05 28, 16:22]
Dabartine mano busena galima butu apibudinti taip "visai pamisusi del gelyciu" , tad parodau Jums savo triju menesiu darbeli.
Nuostabu
Bet jau kantrybė greta "pamišimo"
Nuostabu
Bet jau kantrybė greta "pamišimo"
QUOTE(JPE @ 2012 05 28, 16:22)
o jomajo, koks grozis
o kaip su juosmeniu, guma verta ar uztrauktukas yra
La Perla ,bus labai prabangus kostiumelis haute couture
JPE ,tiesiog nenormalu grozis be zodziu ar cia bus visa suknele?
JPE ,tiesiog nenormalu grozis be zodziu ar cia bus visa suknele?
Jusu visu darbeliai nuostabus. Tiklis- vaje, kaip grazu ( tiesa, grazu viskas- suknele, modelis ir pateikimas ) Aciu visoms uz pagyras. Noreciau prie sijonuko priderinti svarkeli, bet mintis jam dar delioju. Cia siaip narplioju is neturejimo ka veikti, tai jauciu, kad pavadinsiu ji "vasariniu" sijoneliu, nes turiu juoda, tai ji vadinu "rudeniniu" . Kazkas klause apie juosmeni- cia kairiame soniuke padarytas uzsegimas knopkytemis..., kai pasisius pasijonis, jame bus "itaisytas" tvirtesnis juosmuo.
Tiklis - super
rasa32 aciu ir sijonas sikart ilgas bus, t.y. iki keliu kaip sis juodas
norejau sijona nerti nugaros rasciuku, bet... viena mergina, kurios stiliaus ir grozio suvokimas tiesiog tobulas, paprotino mane sijona siuti is audinio o siaip jauciuosi ziaaaauriai elegantiska
"isokau" i '12 metu tendencijas: "peplum" (sijonelis ant palaidines" ir "paisley" rasciuko detales todel jauciuosi taip, kaip sakai "haute couture"
JPE jau nekomentuosiu jau issikomentavom iki negalejimo kol nerem
rasa32 aciu ir sijonas sikart ilgas bus, t.y. iki keliu kaip sis juodas
norejau sijona nerti nugaros rasciuku, bet... viena mergina, kurios stiliaus ir grozio suvokimas tiesiog tobulas, paprotino mane sijona siuti is audinio o siaip jauciuosi ziaaaauriai elegantiska
"isokau" i '12 metu tendencijas: "peplum" (sijonelis ant palaidines" ir "paisley" rasciuko detales todel jauciuosi taip, kaip sakai "haute couture"
JPE jau nekomentuosiu jau issikomentavom iki negalejimo kol nerem
Tiklis super suknutė, tokia paprasta miela ir jauki. Mielai tokią užsivilkčiau ir aš.
Tikli, man jūsų darbai labai gražųs, išskirtiniai
rasa32, JPE, na pribloškiama. medalis už tokį gražumą, kruopštumą, labai labai gražu
rasa32, JPE, na pribloškiama. medalis už tokį gražumą, kruopštumą, labai labai gražu
Rasa32 nuostabi mergytė ir suknytė.Gal galite parašyti iš kokių siūliukų nėrėte.Kažkada mačiau panašią žydrą nertą suknelę.Jau tada susižavėjau modeliuku .Jei ne per daug prašau ,tai norėčiau ir raštelio schemutės.
Kažkada labai daug nėriau.Dabar neturiu tiek laiko.( Na ir pasenau, akys nebe tos) Bet labai noriu nunerti tokią suknelę anūkei.Jūsų visų nėriniais nepaliauju žavėtis.Tai tikri meno kūriniai.Lenkiu žemai galvą jūsų kantrybei ir fantazijai.
Kažkada labai daug nėriau.Dabar neturiu tiek laiko.( Na ir pasenau, akys nebe tos) Bet labai noriu nunerti tokią suknelę anūkei.Jūsų visų nėriniais nepaliauju žavėtis.Tai tikri meno kūriniai.Lenkiu žemai galvą jūsų kantrybei ir fantazijai.
Tikli, labai gražu, labai kruopščiai atlikta . o kokius siūliukus naudojote? ir koki kiekį, nes atrodo sunkoka?