IngridaGal, labai labai gražu
Ateinu pasigirti vasariniu švarkeliu, skirtu brangiausiam žmogui, mamai
Ir aš pasigirsiu. Samaninis švarkelis nertas ir nešiojamas senai, o baltas - tik ką iškeptas draugei. Ji dar nematė, jei nepatiks Norėjo tokio pat stiliaus, bet medvilninio. Na, man iš medvilnės tokio stiliaus raštu nesižiūrėjo, tai nunėriau iš mocheros. O dabar bijau, kad turėsiu du beveik vienodus
Ir dar. Ačiū merginoms, kurios pastebėjo kepurytes. Nesu kepurių fanas, tai išėjo taip kaip išėjo.
Nuotraukos labai didelės, kaip jas sumažinti? Ar prieš kraunant į radical.ru, ar redaguojant stipriai pamažinat?
Ateinu pasigirti vasariniu švarkeliu, skirtu brangiausiam žmogui, mamai
Ir aš pasigirsiu. Samaninis švarkelis nertas ir nešiojamas senai, o baltas - tik ką iškeptas draugei. Ji dar nematė, jei nepatiks Norėjo tokio pat stiliaus, bet medvilninio. Na, man iš medvilnės tokio stiliaus raštu nesižiūrėjo, tai nunėriau iš mocheros. O dabar bijau, kad turėsiu du beveik vienodus
Ir dar. Ačiū merginoms, kurios pastebėjo kepurytes. Nesu kepurių fanas, tai išėjo taip kaip išėjo.
Nuotraukos labai didelės, kaip jas sumažinti? Ar prieš kraunant į radical.ru, ar redaguojant stipriai pamažinat?
QUOTE(darbeja @ 2012 05 16, 11:21)
Gražūs švarkeliai, man tai iš moheros labai labai... toks prabangiai atrodo
Jei parodysit kuo giriatės ir mes pagirsim
Merginos, ačiū už švarkelio įverinimus
QUOTE(Alacka33 @ 2012 05 16, 11:40)
Labai daili kepurytė .....primečiau, kad tokių raštų ir spalvų deriniu būtų ir sijonukas " į temą" ( kaip komplektukas)
darbeja, labai labai gražus švarkelis
Giruosiu vasarine suknele iš medvilnės