Su skylutėm tai ir vasarai.
Nuostabūs visų darbeliai
QUOTE(Carollina @ 2012 05 05, 19:54)
"Margute" suknele 6 menesiuku mergytei. 100% medvilne.
Labai gražu ir spalvinga
QUOTE(Carollina @ 2012 05 05, 18:54)
"Margute" suknele 6 menesiuku mergytei. 100% medvilne.
labai labai dailu..kiek maciau visi darbeliai su siomis gelytemis man tiesiog pasaka...gal galetumete kazkur nukreipti arba paaiskinti paprastai ir suprantamai (nes as nelabai kokia mezgejai ) kaip tos gelytes mezgamos ir jungiamos? dekui
QUOTE(Kukli @ 2012 05 05, 21:37)
labai labai dailu..kiek maciau visi darbeliai su siomis gelytemis man tiesiog pasaka...gal galetumete kazkur nukreipti arba paaiskinti paprastai ir suprantamai (nes as nelabai kokia mezgejai ) kaip tos gelytes mezgamos ir jungiamos? dekui
Aciu, man irgi grazu, bet jau atvirai kalbant atsibodo kazkiek, nes laaaaaabai daug darbeliu su jomis prineriau
Suknute iskeliavo siandiena i Indija mazai mazai mergytei lelytei.
As tau i az atsiusiu schema tu gelyciu. Nerk i sveikata - nes as jau eisiu tikriausiai ieskotis kazkokio naujo savo darbams "arkliuko" su gelytemis moraliskai baigiu issisemti
QUOTE(Kukli @ 2012 05 05, 21:37)
QUOTE(ingriduka81 @ 2012 05 06, 19:12)
ir as noreciau tu gelyciu schemos bandyciau narpliot ka nors savo pupai
QUOTE(Carollina @ 2012 02 11, 22:42)
Vilmeta, bolero dailumas neapsakomas, šaunuolė
Ačiū