labai gaila, bet neturiu nei vieno vyriskio, nes tik kelis padariau ir tuoj pat iskeliavo, nespejau sugalvot juos iamzint....kita karta butinai liepsiu pozuot
Na labai gražus megztukas ir tos sagelės man labai gražiai žiūrisi... bet darbelio tai tikrai įdėta nemažai...jai ne paslaptis kiek laiko trukot megztuką nunerti
Labai skani spalva, o darbelis superinis. čia juk iš centro gėlės mezgasi? Labai įdomu
teisingai , megzta iš centro, o rankovėms dar kartą numezgiau šoninius lapelius.Kadangi liko siūlo, tai gavau užduoti šiam megztukui margą sijonėlį numegzti
Pasirodau naują nertą megztuką. Dovanosiu mamai -mamyčių dienai.Manekenui didokas, tai nelabai gražiai gula. Dar norėčiau komentarų dėl sagų... man jos kažkaip nelabai tinka tokios
laba diena, darbštuolės, pagaliau ir aš išdrįsau parodyti savo darbelį. labai mėgstu nerti ir megzti, apmezgu savo šeimyną, bet vis susikuklindavau pasirodyti pamačius kokių grožybių čia būna. Paskatinta namiškių rodau pirmąjį darbelį, su laiku įkelsiu ir daugiau.
pasidemonstruojam su medaljoniniu poncu dukrytei...seniai buvo zadetas,bet vis nenunertas
na ir grožybė La Perla, ačiū už bridžių piešinuką, nes nelabai iškart supratau kas aplamai tos bridės kažkodėl įsivaizdavau, kad detalės sujungiamos paprastomis kilpučių grandinėlėmis