Giriuos kaip naikinti likučius
QUOTE(vlasta2 @ 2012 04 11, 16:17)
Giriuos kaip naikinti likučius
ir grazu ...ir naudinga
SAUNUOLE!!!!!!!
vlasta - super
o man vakar teko iki 1 val nemiegoti, bet ko nepadarysi del vaiku.... Uztat siandien darzelyje taaaaip didziavosi
o man vakar teko iki 1 val nemiegoti, bet ko nepadarysi del vaiku.... Uztat siandien darzelyje taaaaip didziavosi
QUOTE(vilmeta @ 2012 04 10, 18:29)
vasarai super, o spalvytė
la perla super kempiniukas
QUOTE(La Perla @ 2012 04 12, 10:30)
verta buvo nemiegoti, rezultatas ir pasididziavimo pilnos vaiko akys
net ir as uzsinorejau toki nukopint
QUOTE(La Perla @ 2012 04 12, 10:30)
Wow kaip gražu Džiaugiuosi, kad viena darbe sedėdama ją pamačiau, o ne tradiciškai su mažiuke ant kelių namie, nes šianakt manęs būtų laukusi bemiege naktis ir žodžiai "mama, noriu.."
Naujas darbeli
Vilmeta,palaidinuke vasarai superine ir spalva
Dar pasirodysiu ir čia
Vilmeta, ir palaidinukė, ir paskutinis grožis
La Perla, yra kuo didžiuotis
Vlasta, sėkmingas naikinimo būdas
La Perla, yra kuo didžiuotis
Vlasta, sėkmingas naikinimo būdas
aciu, merginos, isties vakar vaziavom i parduotuve tai visi pamate mano vaika sypsojosi, o as jam sakau: matai kaip zmonems pakelia nuotaika tavo kepuriukas tik... negana to, jis dar savo aukletojai pazadejo kad as ir jai tokia numegsiu o apetitas kyla bevalgant: dabar nori pono krabo ir kalmaro kepuriu
Kodencija - pirmyn gal tau ir nosis grazesne gausis
vilmeta - sutirpau nuo pagalviuko o ten ir pledukas ? ta subtili zalsva taip minimaliai ir graziai kad negaliu.... va cia tas variantas kai papuosimas nerealus ir jis ne kicinis ir jo ne per daug.. vienu zodziu - super
Kodencija - pirmyn gal tau ir nosis grazesne gausis
vilmeta - sutirpau nuo pagalviuko o ten ir pledukas ? ta subtili zalsva taip minimaliai ir graziai kad negaliu.... va cia tas variantas kai papuosimas nerealus ir jis ne kicinis ir jo ne per daug.. vienu zodziu - super