Senoji tema
http://www.supermama...howtopic=799419
chimeros nuotrauka
Užsukim pasirodyt savo darbelius, didelius ir mažus, akiai, širdžiai ir kūnui mielus
Ristina, labai grazus megztukas, bet gal galetumete bent keletu sakiniu paaiskinti , kaip ji mezgete? Nieko is to kinietisko rutulio nesupratau...
Atnešu parodyti savo paprastą pavasarinę suknelę, megztą iš plonos vilnelės..
IngridaGal - rodyk greitai ant modelio nes manau viso grozio nesimato...
na, o cia mano nauja "meile" - sasagos ir dalykelis kad tureciau kur jas segti
"Sąsagos nepanaikina moteriško trapumo, tiesiog yra dar vienas aksesuaras puoštis. Jas galima segėti prie įvairaus stiliaus drabužių ir einant į darbą, ir laisvalaikiu.
šis stilingas aksesuaras gali suteikti išskirtinumo tiek darbinėje veikloje, tiek leidžiant laisvalaikį ne tik vyrams, bet ir moterims.
Sąsagos - tai aksesuaras, kuris puošia rankas kaip apyrankė ir žiedas. Taigi puošiantis sąsagomis reiktų vengti kitų papuošalų. Sąsagos gali derėti prie auskarų ar plaukų papuošalų." /www.sasagosjai.lt/
na, o cia mano nauja "meile" - sasagos ir dalykelis kad tureciau kur jas segti
"Sąsagos nepanaikina moteriško trapumo, tiesiog yra dar vienas aksesuaras puoštis. Jas galima segėti prie įvairaus stiliaus drabužių ir einant į darbą, ir laisvalaikiu.
šis stilingas aksesuaras gali suteikti išskirtinumo tiek darbinėje veikloje, tiek leidžiant laisvalaikį ne tik vyrams, bet ir moterims.
Sąsagos - tai aksesuaras, kuris puošia rankas kaip apyrankė ir žiedas. Taigi puošiantis sąsagomis reiktų vengti kitų papuošalų. Sąsagos gali derėti prie auskarų ar plaukų papuošalų." /www.sasagosjai.lt/
QUOTE(vilmak @ 2012 03 10, 22:59)
Ristina, labai grazus megztukas, bet gal galetumete bent keletu sakiniu paaiskinti , kaip ji mezgete? Nieko is to kinietisko rutulio nesupratau...
Ant keturių virbalų uždėti reikia 8 akis. Antroj eilėje uždėti kas antrą akį po užmetimą. Aš dariau persuktą užmetimą, kad nebūtų skylučių
Sekanti eilė turi būti be užmetimų. Ketvirta eilė jau 2 geros akys, užmetimas ir t.t.
Užmetimus daryti kas antroje eilėje. Megzti ratu. Nuo penkių virbalų vėliau pereiti ant virbalų su valu
Kai apskritimas bus 35-40cm (nuo megztuko dydžio priklauso) palikti prakirpimus rankovėms. Sekančioj eilėj surinkti akis, ir vėl megzti kas antroje eilėje darant užmetimus.
Mano megzto megztuko paskutinėje eilėje buvo akių apie 800
Ristina , ačiū
Labas rytas,
Nu ką, atitempiu dar karštutėlę šį kartą jau sau ir juodają "a la Karen Miller":
Foto dariau su kūno spalvos pasuknele, kad raštas matytųsi, o šiaip dėvima ji bus su juoda pasuknele
Nu ką, atitempiu dar karštutėlę šį kartą jau sau ir juodają "a la Karen Miller":
Foto dariau su kūno spalvos pasuknele, kad raštas matytųsi, o šiaip dėvima ji bus su juoda pasuknele
Skraistė - šalis "Baltas pūkas"
QUOTE(La Perla @ 2012 03 11, 17:27)
IngridaGal - rodyk greitai ant modelio nes manau viso grozio nesimato...
Ant manęs smarkiai pilvotos irgi kažkaip ne taip jau žiūrisi , tad prie progos nufotografuosiu ant sesers
Ateinu ir aš pasirodyti vaikiška suknele, siūlai medvilnė, modelis - 94 cm ūgio.
suknelė, pagal kurios raštą ir idėją mezgiau,
mano suknelė
gėlė iš arčiau
suknelė, pagal kurios raštą ir idėją mezgiau,
mano suknelė
gėlė iš arčiau