Sveiki,
Esu šio forumo skyriaus naujoji moderatorė. Esu atvira Jūsų pasiūlymams, klausimams, idėjoms. Jei tokių turite, visada galite man parašyti asmeninę žinutę (AŽ) arba šioje temoje Pasiūlymai vestuvių skyreliui
Primenu pagrindines skyrelio taisykles:
i | 1. Skyrius Planavimas skirtas aktualioms vestuvių planavimo temoms - Bažnyčios, CMS, Švenčių biudžetai, Tradicijos ir pan. aptarti. 2. Prieš kurdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema. Besidubliuojančios temos bus prijungtos prie jau esančių be įspėjimo, o temos/žinutės, neatitinkančios subforumo tematikos - ištrintos. 3. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). 4. Nerašykite didžiosiomis raidėmis. 5. Forume draudžiamos bet kokios komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio žinutės/temos. Tokios informacijos negalima skelbti ir nario logo/avatare/varde/paraše. Dėl komercinio pobūdžio reklamos sąlygų prašome kreiptis į Forumo administraciją el.paštu reklama@supermama.lt. 6. Taupykite Forumo erdvę: - atsakydami į kitų komentarus, trumpinkit citatas, kad jos neužimtų didžiosios dalies Jūsų žinutės; - cituodami žinutę, necituokit nuotraukų - jei atsakot į prieš tai buvusią žinutę, atsakymą rašykit nenaudodami citatos. 7. Redaguokit nuotraukas iki priimtino forumui dydžio (max 640x480 - didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą). Per didelės nuotraukos bus ištrintos be įspėjimo! 8. Nešiukšlinkit ir netalpinkit brukalų, šlamštlaiškių (SPAMo - Stupid Pointless Annoying Material/Message ): - nerašykit temos neatitinkančių žinučių; - nerašykit žinučių, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis ar vienu žodžiu; - tokio tipo žinutės, kaip "labai gražu", "ir aš tokio norėčiau", "parašiau AŽ" ir pan. taip pat yra laikomos šlamštlaiškiais. 9. Nekreipkit dėmesio į provokatorius, neerzinkite jų ir neatsakykit tuo pačiu, net jeigu manote, kad Jus įžeidė. Nevartokite šiurkščių, necenzūrinių pasakymų, įžeidimų. Gerbkite vieno kitus. |
! | Forumo nariams, pažeidusiems Taisykles, gali būti taikomos tokios nuobaudos: skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. |
Tikiuosi gražaus ir malonaus bendravimo.
Moderatorė Nińa_del_viento