Sveiki,
Esu šio forumo skyriaus naujoji moderatorė. Esu atvira Jūsų pasiūlymams, klausimams, idėjoms. Jei tokių turite, visada galite man parašyti asmeninę žinutę (AŽ) arba šioje temoje Pasiūlymai vestuvių skyreliui.
Primenu pagrindines skyrelio taisykles:
i | 1. Užvedant naują temą, prašome konkrečiai suformuluoti pavadinimą, o "temos apraše" nurodyti pirksiu, parduodu, dovanoju, kita. 2. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). 3. Nerašykite didžiosiomis raidėmis! 4. Pačią žinutę prašome rašyti konkrečiai, nepamirštant parašyti miestą, parduodamo daikto kainą ir dydį. 5. Patariame įdėti į skelbimą keletą Jūsų parduodamo daikto nuotraukų. Tokiu būdu išvengsite prašymų atsiųsti nuotraukas. Be to, nuotraukos padidina galimybes, kad kas nors greičiau susidomės Jūsų parduodamu daiktu. 6. Redaguokit nuotraukas iki priimtino forumui dydžio (max 640x480 - didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą). 7. Įvykus sandoriui (pardavus/nusipirkus skelbiamą daiktą) praneškit moderatorei, kad temą galima butų pašalinti. 8. Mėnesio senumo skelbimai bus automatiškai trinami. 9. Skyrelis įkurtas nekomerciniams skelbimams, t.y. kai parduodamos savo panaudotos ir nereikalingos prekės. Visi neatitinkantys reikalavimų skelbimai bus šalinami be perspėjimo. |
! | Draudžiama: 1. prekyba naujais daiktais; 2. prekyba alkoholiu, maisto produktais/gaminiais; 3. nuoma; 4. paslaugos. |
i | Šiame skyrelyje veikia temų premoderavimas: kiekvieną naują paskelbtą temą pirmiausiai peržiūrės ir patvirtins/nepatvirtins moderatoriai per kelias dienas. |
Tikiuosi gražaus ir malonaus bendravimo.
Moderatorė Nińa_del_viento