Įkraunama...
Įkraunama...

Šauniausių palangiškių pokalbiai

QUOTE(Vi vi @ 2013 05 30, 09:24)
Sveikos 4u.gif
Pasidalinkite patirtimi į kokius būrelius Palangoj/Kretingoj/Klaipėdoj vedate mažylius? Mano mergina darželyje lanko dailę. Mąstau ateičiai kur reikės vesti.

Abu vaikai lanko Vainiūno meno mokyklą. Ten yra muzikos skyrius ir dailės skyrius. Jei jūsų mergaitei 6 metai, tai tiktų ankstyvojo meninio ugdymo klasė, tuomet per savaitę būtų 2 muzikos ir 2 dailės pamokėlės.
mokyklos svetainė

Mokyklose irgi yra įvairių nemokamų būrelių, tik man nelabai patiko, kad pradinukai yra visi kartu, t.y. pvz. matematikos būrelyje kartu yra pirmokai ir ketvirtokai, na vis tiek, juk lygiai tai skirtingi.
Dar yra sporto mokykla, vaikų draugai lanko karate, futbolą, krepšinį ir t.t. Zodziu, veiklos pakanka, tik spek lankyt... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyja lyja lietus: 06 birželio 2013 - 10:40
Oho... Kodel cia taip tylu? Gal as viena mamyte palangoje belikau? biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri parduodate savo sunaus isaugtus rubelius??? Reikalingi berniukui
nuo 2 metu....
Atsakyti
Kitos matyt nesaunios kad nesireiskia sauniausiu palangiskiu temoj biggrin.gif
Atsakyti
schmoll.gif unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tynexe @ 2013 07 30, 16:02)

Kas biggrin.gif
Atsakyti
Komentaras priverte sypsotis blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
vasara juk, pats darbymetis visoms biggrin.gif
ir as pasiulysiu, gal kas norit ranku darbo apnertu merliuku ax.gif po 3-4 lt. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringuska: 01 rugpjūčio 2013 - 13:32
O man mama apneria, va smile.gif Pasigyriau smile.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuska @ 2013 08 01, 14:32)
vasara juk, pats darbymetis visoms  biggrin.gif
ir as pasiulysiu, gal kas norit ranku darbo apnertu merliuku  ax.gif  po 3-4 lt. ax.gif

A verslo liudijimą turi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Atleiskit, kad isiverziu I tema. Noriu paprasyti, gal galite rekomenduoti Palangos mieste dirbancia meistrele, kuri atlieka nagu priauginimo paslauga? smile.gif Arba rastelkit kuris grozio centras Jusu nenuvyle. Dekoju! 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Padovanočiau visiškai naują mokyklinę kuprinę pradinukui.

user posted image

Mes patys gavome dovanų, bet mano panelei ji atrodo berniukiška ir net nesiruošia nešioti.
Atsakyti