Įkraunama...
Įkraunama...

Šauniausių palangiškių pokalbiai

Išparduodu vaikiškas sėdimas pagalvėles bei naktinius šviestuvus (-50%), taip pat didelės nuolaidos sėdmaišiams ir dokumentų dėklams.
http://www.moduliuka...edimos-pagalves
Atsakyti
Sveiki. Turiu ir vel apie 5kg dideliu pomidoru,gal kas noretu? 1kg-3.50lt.Lauksiu i az.
Atsakyti
Turiu 2 baltus streptokarpus (gėlytes) nemažus. Ir mėlyną mažą. Taigi mainyčiau į kitos spalvos didesnę arba lapais.
Atsakyti
QUOTE(Egliuz @ 2012 09 13, 17:29)
Turiu 2 baltus streptokarpus (gėlytes) nemažus. Ir mėlyną mažą. Taigi mainyčiau į kitos spalvos didesnę arba lapais.

Labukas,tai šaunu,kad atsirado kaiminystėje streptokarpų gerbėja.Aš turiu ką pasiūlyti,o ko pati norėtum? pagal spalvas ar pagal pavadinimus?
Pradžiai gal keleta parodysiu,jei pasiseks įkelti;
user posted image
user posted image
Tai tik poras nuotraukėlių,jei susidomėsite,tai prašau per až.
Atsakyti
Aš to pirmojo lapo norėč jei galima blush2.gif
Papildyta:
Gal ką sudomins blush2.gif

H&M bliuzonas su pukeliu viduj kaina tik 30 Lt (mokėjau brangiau)
sudetis: 80% medvilne, 20% poliesteris
6-8 met. (122-128 cm.)
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labas rytas,oi ne mielosios,lapų šiemet jau pas mane nebebus,nebent streptokarpų puslapyje ,aš pati neseniai pirkau iš kolekkcininkės tris lapus.
Pavasarį taip skaudžiai nudraskiau,kad tik dabar atsigaut pradeda,jug nuo lapų gausumo priklauso žydėjimas.Pas mane visi priauginti vaikučiai.Tiesa dar rojaus soduose pardavinėja kelios kolekcininkės,o manieji štai;

user posted image
user posted image

ir dar dau kitokių lotuliukas.gif
Atsakyti
po kiek parduodi
Atsakyti
[B]
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2012 09 23, 12:24)
po kiek parduodi

Dar nepardavinėjau,bet pati pirkau 8-12lt.Tai jei tik viena,tegul bus 8 lt.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠMAMA: 23 rugsėjo 2012 - 21:58
Gal yra norinčių šokti tautinius šokius? Sokiu kolektyve "Banguolis"? Pageidautina pora:) Gali buti, kad reikes ir vyruko. Daugiau info per a.z.
Kam per 50, priima ir į "Bočius" (gal kurios tėveliai norėtų).
Atsakyti
IESKOME AUKLES NEPILNAI DARBO DIENAI... Gal kas zinote patikima moteri 4u.gif 4u.gif ax.gif ACIU ,
Atsakyti
Gal kas spaudžiatės žiemai obuolių sultis? Kur Palangoje galima tai padaryti? Tiktų ir Palangos apylinkės, Vydmantai ar Kretinga.
Atsakyti
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2012 10 07, 20:06)
Gal kas spaudžiatės žiemai obuolių sultis? Kur Palangoje galima tai padaryti? Tiktų ir Palangos apylinkės,  Vydmantai ar Kretinga.

aš spaudžiausi,bet vežė pažįstami i Rietava..Gal kas jau bandė,bet man tai naujovė,kuri labai patiko ax.gif Sultis išspaudė ir supilstė i tokius vakuminius maišus po 5 litrus su kraneliu..Tas sultis pradarius,kelis mėnėsius gali naudot..Tai išsispaudėm 120 litrų biggrin.gif
Atsakyti