Išparduodu vaikiškas sėdimas pagalvėles bei naktinius šviestuvus (-50%), taip pat didelės nuolaidos sėdmaišiams ir dokumentų dėklams.
http://www.moduliuka...edimos-pagalves
Sveiki. Turiu ir vel apie 5kg dideliu pomidoru,gal kas noretu? 1kg-3.50lt.Lauksiu i az.
Turiu 2 baltus streptokarpus (gėlytes) nemažus. Ir mėlyną mažą. Taigi mainyčiau į kitos spalvos didesnę arba lapais.
QUOTE(Egliuz @ 2012 09 13, 17:29)
Turiu 2 baltus streptokarpus (gėlytes) nemažus. Ir mėlyną mažą. Taigi mainyčiau į kitos spalvos didesnę arba lapais.
Labukas,tai šaunu,kad atsirado kaiminystėje streptokarpų gerbėja.Aš turiu ką pasiūlyti,o ko pati norėtum? pagal spalvas ar pagal pavadinimus?
Pradžiai gal keleta parodysiu,jei pasiseks įkelti;
Tai tik poras nuotraukėlių,jei susidomėsite,tai prašau per až.
Aš to pirmojo lapo norėč jei galima
Papildyta:
Gal ką sudomins
H&M bliuzonas su pukeliu viduj kaina tik 30 Lt (mokėjau brangiau)
sudetis: 80% medvilne, 20% poliesteris
6-8 met. (122-128 cm.)
Papildyta:
Gal ką sudomins
H&M bliuzonas su pukeliu viduj kaina tik 30 Lt (mokėjau brangiau)
sudetis: 80% medvilne, 20% poliesteris
6-8 met. (122-128 cm.)
Labas rytas,oi ne mielosios,lapų šiemet jau pas mane nebebus,nebent streptokarpų puslapyje ,aš pati neseniai pirkau iš kolekkcininkės tris lapus.
Pavasarį taip skaudžiai nudraskiau,kad tik dabar atsigaut pradeda,jug nuo lapų gausumo priklauso žydėjimas.Pas mane visi priauginti vaikučiai.Tiesa dar rojaus soduose pardavinėja kelios kolekcininkės,o manieji štai;
ir dar dau kitokių
Pavasarį taip skaudžiai nudraskiau,kad tik dabar atsigaut pradeda,jug nuo lapų gausumo priklauso žydėjimas.Pas mane visi priauginti vaikučiai.Tiesa dar rojaus soduose pardavinėja kelios kolekcininkės,o manieji štai;
ir dar dau kitokių
po kiek parduodi
Gal yra norinčių šokti tautinius šokius? Sokiu kolektyve "Banguolis"? Pageidautina pora:) Gali buti, kad reikes ir vyruko. Daugiau info per a.z.
Kam per 50, priima ir į "Bočius" (gal kurios tėveliai norėtų).
Kam per 50, priima ir į "Bočius" (gal kurios tėveliai norėtų).
IESKOME AUKLES NEPILNAI DARBO DIENAI... Gal kas zinote patikima moteri ACIU ,
Gal kas spaudžiatės žiemai obuolių sultis? Kur Palangoje galima tai padaryti? Tiktų ir Palangos apylinkės, Vydmantai ar Kretinga.
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2012 10 07, 20:06)
Gal kas spaudžiatės žiemai obuolių sultis? Kur Palangoje galima tai padaryti? Tiktų ir Palangos apylinkės, Vydmantai ar Kretinga.
aš spaudžiausi,bet vežė pažįstami i Rietava..Gal kas jau bandė,bet man tai naujovė,kuri labai patiko Sultis išspaudė ir supilstė i tokius vakuminius maišus po 5 litrus su kraneliu..Tas sultis pradarius,kelis mėnėsius gali naudot..Tai išsispaudėm 120 litrų