Na, pareikšiu ir aš savo nuomonę
Visų pirma tai žurnaliukas tikrai patiko. Ir labai tikiuosi, kad kuo toliau, tuo jis tik tobulės ir gerės.
Užkliuvo dauguma čia surašytų dalykų: kalbos ir korektūros klaidos, specifico dominavimas. dar keistai pasirodė kailinių drabužių reklama kitapus viršelio
labai patiko straipsnelis apie tualetus. Skaičiau, mėgavausi, juokiausi ir vis galvojau, kad baigus skaityti būtinai reikės pažiūrėti jo autorių. Neradau. O visgi norėtųsi žinoti, kas moka taip šauniai rašyti. Kitąkart, jei nesudomintų pavadinimas, bet pamatyčiau pažįstamą pavardę, būtinai paskaityčiau.
Kita smulkmena - skaičiau straipsnį apie kačių prijaukinimą. Puslapis baigėsi nevisai aiškiai, nebuvau tikra, ar čia jau straipsnio pabaiga, ar dar ieškoti kažko kitame puslapyje. Bet ten jau kitas straipsnis. O gal tęsinys toliau?.. Šiaip pastebėjau, kad kituose žurnaluose praktikuojamos nedidukės ikonėlės straipsnio gale, kad skaitytojui nebereiktų nieko ieškoti. Kitur mačiau parašyta: "tęsinys kitam psl." Taip pagalvojau, o gal galima būtų įvest 'į madą' žaismingas ikonėles Pavyzdžiui, jei straipsnis tęsiamas kitame psl, tai po tekstu padeti nueinančios katytes siluetą, o prie straipsnio pabaigos - tupinčią kniauklę. Na, čia tik mano pamąstymai
Bet čia tokios smulkmenos, pastebėjimai ir pasiūlymai. Apskritai tai išties norėjau pagirti su, mano nuomone, puikiu pirmu blynu. Bent jau pirmasis numeris buvo išties įdomus ir aktualus. Ir nors kates auginu, domiuosiu ir myliu jau seniai, iškilus katiniškiems klausimams draugai kreipiasi į mane, bet radau nemažai naujos informacijos - o tai labiausiai ir džiugina. Žodžiu, taip ir toliau
Aš dar pastebėjau, kad labai daug info būtent iš supermamos ir kad nemažai kalbintųjų, kaip supratau irgi supermamietės Ar klystu? Pritariu pienių jūrai, kad reikėtų parašyti, kas straipsnių autorius. Na tas dar nieko, bet vienam kažkuriam straipsnyje buvo parašyta: "veterinarijos gydytoja teigia tą ir aną", o kokia ta gydytoja, tai niekur nepaminėta.
QUOTE(Kira @ 2006 04 22, 20:49)
Aš dar pastebėjau, kad labai daug info būtent iš supermamos
Na nevisai taip. Tiesiog daug info rašyta mano, o kadangi aš rašau ir čia, tai... gal intys ir kartojasi
ir kad nemažai kalbintųjų, kaip supratau irgi supermamietės
Tikrai yra tokių Ir labai joms ačiū už pagalbą
Labai ačiū už visoms rašiusioms pastabas, gal nevisada turiu laiko atrašyti, bet įdėmiai perskaitau ir būtinai apsvarstysiu visus pasiūlymus
hmm, kaži kodėl čia taip tylu. Negi daugiau nėra šią naujieną skaitančių?..
Aš nusipirkau, bet tik apie Britukus perskaičiau Kai turėsiu laiko perskaityti tai ir savo nuomonę pareikšiu
ot pavydžiu, kas sugeba žurnalus po truputį skaityti Aš šįkart ir tai didvyrė buvau - per dvi dienas padalinau skaitymą
geraim, kad čia užėjau, nes apie tokio žurnalo egzistavimą net nežinojau
QUOTE(Tiffany @ 2006 04 28, 21:57)
geraim, kad čia užėjau, nes apie tokio žurnalo egzistavimą net nežinojau
Naujas jis dar! Bet jau mylimas
Įtariu, kad ne už kalnelių jau ir antras numeris kaži ar greit jo laukti... ar jau galima pradėt ieškoti kioskuose?..
QUOTE(pienių jūra @ 2006 05 08, 11:49)
Įtariu, kad ne už kalnelių jau ir antras numeris kaži ar greit jo laukti... ar jau galima pradėt ieškoti kioskuose?..
Kai tik bus, būtinai pranešiu Kol kas dar vėluojam...
QUOTE(manjana @ 2006 05 08, 16:13)
Kai tik bus, būtinai pranešiu Kol kas dar vėluojam...
Čia visai ne į temą, bet labai gražus seteris avatare
OK, vadinasi, laukiam starto komandos