Įkraunama...
Įkraunama...

Žurnalas "Katės"

Iki Ukmergės žurnalas irgi dar neatkeliavo, visur ieškojau, bet niekur neradau, tikiuosi neužtruks ir greitai atsiras pas mus thumbup.gif
Atsakyti
Šįryt jau mačiau spaudos kioske Vilniuje, grįždama iš darbo būtinai nusipirksiu. Bijau tik, kad negausiu greitai paskaityt - dukra atims biggrin.gif
Atsakyti
Labai geras straipsnis apie tualetinisu reikalus. Mano brangiausiasis įdėmiai perskaitė smile.gif
Praktiškas ...
O šiaip tai aš nesu didelė kačių gerbėja. Kažkur mačiau gramatikos klaidų - daugiau neturiu prie ko prikibti smile.gif
Atsakyti
Nu va, pasiskaitėm abi su dukra. Iš karto pasakysiu, kad pirkti nuolat teks, nes mažąjai jau pats faktas, kad atsirado žurnalas apie kates, sukėlė euforiją, buvo pasiryžusi iš savo santaupų pirkti! biggrin.gif
Įspūdžiai tokie: plonokas, bent jau lyginant su "Didžiojo šuns" žurnalu, labai ilgos reklamos (apie kačių maistą), yra rašybos klaidų (čia mažoji prikibo smile.gif ). Labai per ilgas pasirodė straipsnis apie "žvaigždės" katę - mano nuomone, įdomiau būtų pasiskaityt apie kokią specifinę retesnės ar įdomesnės katės priežiūrą, arba pvz., apie senos katės priežiūrą, besilaukiančios, maitinančios - visa tai augintojo akimis, nebūtinai profesionalo.
Patiko tas istorinis straipsnis apie kates, taip pat apie dviejų kačių laikymą, apie kačių sveikatą, ligas, pratinimą prie tualeto.
Vienžo - rašykit, o mes skaitysim! smile.gif Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2006 04 12, 10:30)
Nu va, pasiskaitėm abi su dukra. Iš karto pasakysiu, kad pirkti nuolat teks, nes mažąjai jau pats faktas, kad atsirado žurnalas apie kates, sukėlė euforiją, buvo pasiryžusi iš savo santaupų pirkti! biggrin.gif
Įspūdžiai tokie: plonokas, bent jau lyginant su "Didžiojo šuns" žurnalu, labai ilgos reklamos (apie kačių maistą), yra rašybos klaidų (čia mažoji prikibo smile.gif ). Labai per ilgas pasirodė straipsnis apie "žvaigždės" katę - mano nuomone, įdomiau būtų pasiskaityt apie kokią specifinę retesnės ar įdomesnės katės priežiūrą, arba pvz., apie senos katės priežiūrą, besilaukiančios, maitinančios - visa tai augintojo akimis, nebūtinai profesionalo.
Patiko tas istorinis straipsnis apie kates, taip pat apie dviejų kačių laikymą, apie kačių sveikatą, ligas, pratinimą prie tualeto.
Vienžo - rašykit, o mes skaitysim! smile.gif  Sėkmės.

Dėl plonumo: pamažu apimtis vis didės smile.gif Kitas numeris jau bus storesnis smile.gif
Gramatikos klaidų tikrai buvo - skubėjom išleisti iki kačių parodos, todėl teko atiduoti į spaustuvę nepilnai ištaisytą... Na, irgi prižadam pasitaisyti wink.gif
Žvaigždės... an irgi nelabai įdomu smile.gif Bet sako kad yra žmonių, kuriems įdomu smile.gif
O už pasiūlymus ačiū, būtinai parašysim!
Atsakyti
Perskaičiau visą žurnalą vienu prisėdimu smile.gif Nors ir plonokas, bet patiko labiau nei didysis šuo, nes ten vien reklamos ir didelės nuotraukos, o naudingų faktų beveik nerasta, viskas žinoma. Šiaip įdomiausia matyt buvo apie akmenligę, nors pvz tie struvitai tai nepriskiriami akmenligei, tai nežinau, jie ne akmenys, o kristalai g.gif nes mūsų katinui jie yra. Šiaip gan įdomių faktų iš to straipsnio sužinojau, daug naujo smile.gif Patiko patarimai, kaip pripratinti kačiuką prie naujoko. Dar turėčiau pasakyti, kad patiko nuotraukos, tokios gyvos, tikroviškos, pagautos įdomios pozos, ne vien standartinės - reklaminės, ir dar gerai, kad jų daug smile.gif bet ne per daug. Ir dar man žurnalo logotipas gražus smile.gif Šiaip patiko tikrai ir jei "neišsigims" žurnalas, būtinai pirksiu smile.gif
Atsakyti
Laukiam straipsnio apie siamus ax.gif smile.gif
Atsakyti
Mums su mama labai patiko žurnalas smile.gif Itin pravertė straipsnis apie tualetusĄ Džiugu, kad pagaliau turėsim ir mes žurnalą wink.gif Mama tik pasigedo plakato per vidurį, kaip šunų žurnaluose būna biggrin.gif

Aš siūlyčiau įdėti straipsniį apie kačių "morčių" - l.naudinga. Kada prasideda, kaip priklauso nuo veislių, lyties, amžiaus, kaip elgtis savininkams ir pan. Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fado @ 2006 04 15, 22:53)
Mums su mama labai patiko žurnalas smile.gif Itin pravertė straipsnis apie tualetusĄ Džiugu, kad pagaliau turėsim ir mes žurnalą wink.gif Mama tik pasigedo plakato per vidurį, kaip šunų žurnaluose būna biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Jeigu ne paslaptis - kur jūs tą plakatą dėtumėt? g.gif Nes man tai atrodo kaip šiukšlė vidury žurnalo ir tiek unsure.gif Negi ant sienų kabinat? g.gif

O apie morčių tai būtinai bus tema smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manjana: 16 balandžio 2006 - 18:14
QUOTE(manjana @ 2006 04 16, 19:13)
drinks_cheers.gif
Jeigu ne paslaptis - kur jūs tą plakatą dėtumėt?  g.gif  Nes man tai atrodo kaip šiukšlė vidury žurnalo ir tiek  unsure.gif Negi ant sienų kabinat?  g.gif

O apie morčių tai būtinai bus tema smile.gif

Ką aš žinau, man tai nereik to plakato biggrin.gif Mama irgi abejoju ar kabins, tik šiaip pašnekėjo wink.gif

Ooo tai labai smagu, nes visai aktuali tema wink.gif Dėkui!
Atsakyti
QUOTE(fado @ 2006 04 16, 19:53)
Ką aš žinau, man tai nereik to plakato biggrin.gif Mama irgi abejoju ar kabins, tik šiaip pašnekėjo wink.gif

Vat ir man atrodo, kad niekam jo iš tikrųjų nereikia biggrin.gif Geriau didelių gražių nuotraukų įdėti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2006 04 16, 21:28)
Vat ir man atrodo, kad niekam jo iš tikrųjų nereikia biggrin.gif Geriau didelių gražių nuotraukų įdėti wink.gif

Ooo, būtų super drinks_cheers.gif Kada kitas numeris? smile.gif
Atsakyti