Iki Ukmergės žurnalas irgi dar neatkeliavo, visur ieškojau, bet niekur neradau, tikiuosi neužtruks ir greitai atsiras pas mus
Šįryt jau mačiau spaudos kioske Vilniuje, grįždama iš darbo būtinai nusipirksiu. Bijau tik, kad negausiu greitai paskaityt - dukra atims
Labai geras straipsnis apie tualetinisu reikalus. Mano brangiausiasis įdėmiai perskaitė
Praktiškas ...
O šiaip tai aš nesu didelė kačių gerbėja. Kažkur mačiau gramatikos klaidų - daugiau neturiu prie ko prikibti
Praktiškas ...
O šiaip tai aš nesu didelė kačių gerbėja. Kažkur mačiau gramatikos klaidų - daugiau neturiu prie ko prikibti
Nu va, pasiskaitėm abi su dukra. Iš karto pasakysiu, kad pirkti nuolat teks, nes mažąjai jau pats faktas, kad atsirado žurnalas apie kates, sukėlė euforiją, buvo pasiryžusi iš savo santaupų pirkti!
Įspūdžiai tokie: plonokas, bent jau lyginant su "Didžiojo šuns" žurnalu, labai ilgos reklamos (apie kačių maistą), yra rašybos klaidų (čia mažoji prikibo ). Labai per ilgas pasirodė straipsnis apie "žvaigždės" katę - mano nuomone, įdomiau būtų pasiskaityt apie kokią specifinę retesnės ar įdomesnės katės priežiūrą, arba pvz., apie senos katės priežiūrą, besilaukiančios, maitinančios - visa tai augintojo akimis, nebūtinai profesionalo.
Patiko tas istorinis straipsnis apie kates, taip pat apie dviejų kačių laikymą, apie kačių sveikatą, ligas, pratinimą prie tualeto.
Vienžo - rašykit, o mes skaitysim! Sėkmės.
Įspūdžiai tokie: plonokas, bent jau lyginant su "Didžiojo šuns" žurnalu, labai ilgos reklamos (apie kačių maistą), yra rašybos klaidų (čia mažoji prikibo ). Labai per ilgas pasirodė straipsnis apie "žvaigždės" katę - mano nuomone, įdomiau būtų pasiskaityt apie kokią specifinę retesnės ar įdomesnės katės priežiūrą, arba pvz., apie senos katės priežiūrą, besilaukiančios, maitinančios - visa tai augintojo akimis, nebūtinai profesionalo.
Patiko tas istorinis straipsnis apie kates, taip pat apie dviejų kačių laikymą, apie kačių sveikatą, ligas, pratinimą prie tualeto.
QUOTE(Miaška @ 2006 04 12, 10:30)
Nu va, pasiskaitėm abi su dukra. Iš karto pasakysiu, kad pirkti nuolat teks, nes mažąjai jau pats faktas, kad atsirado žurnalas apie kates, sukėlė euforiją, buvo pasiryžusi iš savo santaupų pirkti!
Dėl plonumo: pamažu apimtis vis didės Kitas numeris jau bus storesnis
Gramatikos klaidų tikrai buvo - skubėjom išleisti iki kačių parodos, todėl teko atiduoti į spaustuvę nepilnai ištaisytą... Na, irgi prižadam pasitaisyti
Žvaigždės... an irgi nelabai įdomu Bet sako kad yra žmonių, kuriems įdomu
O už pasiūlymus ačiū, būtinai parašysim!
Perskaičiau visą žurnalą vienu prisėdimu Nors ir plonokas, bet patiko labiau nei didysis šuo, nes ten vien reklamos ir didelės nuotraukos, o naudingų faktų beveik nerasta, viskas žinoma. Šiaip įdomiausia matyt buvo apie akmenligę, nors pvz tie struvitai tai nepriskiriami akmenligei, tai nežinau, jie ne akmenys, o kristalai nes mūsų katinui jie yra. Šiaip gan įdomių faktų iš to straipsnio sužinojau, daug naujo Patiko patarimai, kaip pripratinti kačiuką prie naujoko. Dar turėčiau pasakyti, kad patiko nuotraukos, tokios gyvos, tikroviškos, pagautos įdomios pozos, ne vien standartinės - reklaminės, ir dar gerai, kad jų daug bet ne per daug. Ir dar man žurnalo logotipas gražus Šiaip patiko tikrai ir jei "neišsigims" žurnalas, būtinai pirksiu
Laukiam straipsnio apie siamus
Mums su mama labai patiko žurnalas Itin pravertė straipsnis apie tualetusĄ Džiugu, kad pagaliau turėsim ir mes žurnalą Mama tik pasigedo plakato per vidurį, kaip šunų žurnaluose būna
Aš siūlyčiau įdėti straipsniį apie kačių "morčių" - l.naudinga. Kada prasideda, kaip priklauso nuo veislių, lyties, amžiaus, kaip elgtis savininkams ir pan. Ačiū
Aš siūlyčiau įdėti straipsniį apie kačių "morčių" - l.naudinga. Kada prasideda, kaip priklauso nuo veislių, lyties, amžiaus, kaip elgtis savininkams ir pan. Ačiū
QUOTE(fado @ 2006 04 15, 22:53)
Mums su mama labai patiko žurnalas Itin pravertė straipsnis apie tualetusĄ Džiugu, kad pagaliau turėsim ir mes žurnalą Mama tik pasigedo plakato per vidurį, kaip šunų žurnaluose būna
Jeigu ne paslaptis - kur jūs tą plakatą dėtumėt? Nes man tai atrodo kaip šiukšlė vidury žurnalo ir tiek Negi ant sienų kabinat?
O apie morčių tai būtinai bus tema
QUOTE(manjana @ 2006 04 16, 19:13)
Jeigu ne paslaptis - kur jūs tą plakatą dėtumėt? Nes man tai atrodo kaip šiukšlė vidury žurnalo ir tiek Negi ant sienų kabinat?
O apie morčių tai būtinai bus tema
Ką aš žinau, man tai nereik to plakato Mama irgi abejoju ar kabins, tik šiaip pašnekėjo
Ooo tai labai smagu, nes visai aktuali tema Dėkui!
QUOTE(fado @ 2006 04 16, 19:53)
Ką aš žinau, man tai nereik to plakato Mama irgi abejoju ar kabins, tik šiaip pašnekėjo
Vat ir man atrodo, kad niekam jo iš tikrųjų nereikia Geriau didelių gražių nuotraukų įdėti
QUOTE(manjana @ 2006 04 16, 21:28)
Vat ir man atrodo, kad niekam jo iš tikrųjų nereikia Geriau didelių gražių nuotraukų įdėti
Ooo, būtų super Kada kitas numeris?