Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 16

Merginos, gal esate kas nors pirke Ikejos ciuzinius i lova? Kaip kokybe?
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2012 03 13, 11:00)
sukūriau naują temą supermamų skelbimų lentoje "Kita", čia galima dėti Ikėjos prekių skelbimus, nes iki šiol tokios temos nebuvo:

O galima naujoje temoje pirmoje zinuteje parasyti nuoroda i sia SM skelbimu lenta?

Antroje nuotraukoje stalas Ikeja, bet apacioje siulo visai ka kita
Papildyta:
QUOTE(Sin City @ 2012 03 13, 20:49)
Merginos, gal esate kas nors pirke Ikejos ciuzinius i lova? Kaip kokybe?

Vaikams? Gera
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2012 03 13, 20:14)
O galima naujoje temoje pirmoje zinuteje parasyti nuoroda i sia SM skelbimu lenta?

Antroje nuotraukoje stalas Ikeja, bet apacioje siulo visai ka kita
Papildyta:

Vaikams? Gera

O kuri konkreciai pirkot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sin City @ 2012 03 13, 21:21)
O kuri konkreciai pirkot? 4u.gif

vinka Kokia lovyte turite?
Atsakyti
Kol radau IKEA skelbimų temutę... karsta.gif Labai gerai, kad atsirado tokia, dabar jau legaliai galėsime skelbtis kas kam netiko biggrin.gif

Ačiū, aulina, už temą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2012 03 13, 21:14)

manau, kad būtina, nes kitaip skelbimų tema bus 20 ar 30 psl. neras, kas norės, o jeigu negalima - bus perspėjimas, kaip ir šį kartą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Louhi @ 2012 03 14, 08:52)
Kol radau IKEA skelbimų temutę...  karsta.gif Labai gerai, kad atsirado tokia, dabar jau legaliai galėsime skelbtis kas kam netiko  biggrin.gif

Ačiū, aulina, už temą  4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2012 03 14, 07:55)
manau, kad būtina, nes kitaip skelbimų tema bus 20 ar 30 psl. neras, kas norės <...>

tam yra "paieška" doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gavau ir aš patvirtinimą iš Jurgos, lauksiu su dukra baldelių thumbup.gif

Pradžiai tiek smile.gif

user posted image
Atsakyti
Ačiū visoms už atsakymus. 4u.gif Bet man ir vėl klausimų iškilo biggrin.gif

Gal kas matėte gyvai šiuos knygų laikiklius? Kaip jie? Aš kažko sunkiai įsivaizduoju, kaip jie užsikiša už knygos? Ar jų nereik užkišti, patys stovi? doh.gif

user posted image

Gal neverti jie kainos ir geriau pirkti tiesiog šiuos paprastus?

user posted image

Atsakyti
QUOTE(eufrozina @ 2012 03 14, 10:23)
Gavau ir aš patvirtinimą iš Jurgos, lauksiu su dukra baldelių thumbup.gif

Pradžiai tiek smile.gif

Grazi pradzia wub.gif

As tik galvoju su keliom furom jie vaziuoja, kad patenkitu musu visu norus rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(silke:) @ 2012 03 14, 10:30)
Ačiū visoms už atsakymus.  4u.gif  Bet man ir vėl klausimų iškilo biggrin.gif

Gal kas matėte gyvai šiuos knygų laikiklius? Kaip jie? Aš kažko sunkiai įsivaizduoju, kaip jie užsikiša už knygos? Ar jų nereik užkišti, patys stovi? doh.gif

Apie pirmuosius galvojau, bet pasirode masyvoki pagal ismatavimus. Kol kas susilaikiau g.gif
Atsakyti
Merginos, parašykite kurios turite POLARVIDE pledus, ar jie labai elektrinasi (juk sintetika)?user posted image
Atsakyti
mergaiciukai,gal kas matet ar ciupinejot,kas per materiolas cia bus? g.gif user posted image t.o.ar jau "gatavas" kabinti? user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo petrovna: 14 kovo 2012 - 21:03