Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 16

QUOTE(Laputa @ 2012 03 12, 14:55)
Merginos, nuo Jurgos jau visos gavot uzsakymu patvirtinimus?

Aš siunčiau 03-11 užsakymą, jokių žinių. Nors užsakymas nemažas, virš 1000 zl, bet kol kas tyla. Keistas aptarnavimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eufrozina @ 2012 03 13, 11:32)
Aš siunčiau 03-11 užsakymą, jokių žinių. Nors užsakymas nemažas, virš 1000 zl, bet kol kas tyla. Keistas aptarnavimas unsure.gif

As jau gavau 4u.gif Skambtelkit ar pakalbinkit per gtalk'a ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2012 03 13, 10:30)
aš turiu, sėdynė plastikinė, bet tvirta kėdė, esu patenkinta, nesigailiu dėl pirkinio. Yra dailesnių Ikejoje, tik kainos žymiai didesnės  smile.gif

Aciu Aulina 4u.gif Tas ir yra, kad laikinam ir ekstra naudojimui- jos atrodo kaip tik wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zirniuko_mamyte @ 2012 03 12, 16:09)
Ai, labai patenkinta stalo yrankiais...na gal pirstu antspaudai ir lieka, bet labai toki "limpantys prie rankos" smile.gif Va toki .

Jau norėjau prašyti realios nuotraukos, bet pati radau interneto platybėse, tai "gyvai" jie dar geriau atrodo, nei kataloge wub.gif

user posted image

Dar užmačiau IKEA peilius SLITBAR wub.gif Ech, per vėlai jau Fiskars nupirkau unsure.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2012 03 13, 12:03)
Dar užmačiau IKEA peilius SLITBAR  wub.gif

Ogo, šitie tai labai gražūs tikrai wub.gif Labai patinka tokios rankenėlės.
Na, bet pažiūrėjau, kad ir kaina "graži" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 03 13, 12:36)
Ogo, šitie tai labai gražūs tikrai  wub.gif  Labai patinka tokios rankenėlės.
Na, bet pažiūrėjau, kad ir kaina "graži"  ax.gif

peiliai tikrai grazus, idomu ar patogus. As turiu tuos berghoff is IKi lipduku akcijos, tai jau tokie nepatogus kad negaliu doh.gif
Atsakyti
IKEA ir tokią instrukciją turi lotuliukas.gif

user posted image

O dėl IKEA namų, tai kažkas va taip pajuokavo, o IKEA matyt pasigavo idėją biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 13 kovo 2012 - 13:32
QUOTE(Forgete @ 2012 03 13, 12:40)
peiliai tikrai grazus, idomu ar patogus. As turiu tuos berghoff is IKi lipduku akcijos, tai jau tokie nepatogus kad negaliu  doh.gif

O kuom nepatogūs? Man tai labai patinka, rinkau lipdukus tik dėl jų biggrin.gif Tiesa, tėvai turi Berghoff ankstesnės serijos peilių rinkinį su mediniu stovu, jie pilnai iš metalo (net ir rankenos išlietos), tai man daug gražiau atrodo už maniškius (nepatinka man tas tamsus plastikas, o ir ant stovo tamsaus labai dulkės matosi), bet šiaip tai labai patenkinta esu, tuos mažesnius naudojame kasdien (tik kadangi pjaustau ant stiklinės Berghoff lentelės, tai atbunka labai greitai), o ir žirklės man virtuvėje pasitarnauja thumbup.gif
Atsakyti
Nebespėjau Jurgai nusiųsti kad ir nediduko užsakymo doh.gif
Užmačiau, kad ikeamarket važiuoja 03.15 - kažin, jiems dar ne per vėlu siųsti užsakymą, nežinot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2012 03 13, 13:41)
Užmačiau, kad ikeamarket važiuoja 03.15 - kažin, jiems dar ne per vėlu siųsti užsakymą, nežinot? g.gif

Taigi bandykite, jei per vėlu, tai per vėlu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 03 13, 13:35)
O kuom nepatogūs? Man tai labai patinka, rinkau lipdukus tik dėl jų  biggrin.gif  Tiesa, tėvai turi Berghoff ankstesnės serijos peilių rinkinį su mediniu stovu, jie pilnai iš metalo (net ir rankenos išlietos), tai man daug gražiau atrodo už maniškius (nepatinka man tas tamsus plastikas, o ir ant stovo tamsaus labai dulkės matosi), bet šiaip tai labai patenkinta esu, tuos mažesnius naudojame kasdien (tik kadangi pjaustau ant stiklinės Berghoff lentelės, tai atbunka labai greitai), o ir žirklės man virtuvėje pasitarnauja  thumbup.gif

man labai nepatogi rankena paimti (per trumpa)
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2012 03 13, 13:41)

Tai pabandykit jiems parašyti, gal jei nedidelis užsakymas, tai paimtų dar. Jie šiaip labai operatyviai į emailus atsako (pati jiems rašiau sekmadienį, tai atrašė vakare, nors nesitikėjau, gi išeiginė biggrin.gif ).
Atsakyti