Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 16

QUOTE(Hennessy @ 2012 03 27, 21:44)
Kaip jūs ten per skelbiu .lt atrandat ką nors gero?  biggrin.gif
Ką tik grynai įdomumo dėlei įvedžiau paieškos lange IKEA, nu bet tokių skelbimų išmetė  doh.gif

kur aš mačiau, tai nėr parašyta, kad IKEA baldas smile.gif Bet va trofast irgi neaptikau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliukė @ 2012 03 27, 21:37)
kiek pigiau? aš mačiau expeditą 30 lt pigiau smile.gif

as prie savo tos aukstos trofast spintos (su durelem http://public.fotki....i/img6526.html), nupirkau dviguba bloka 90cm aukscio (vienoj pusej dureles, kitoj 4 stalciai). Tas blokas naudotas ir tokios komplektacijos jau nebera, uz viska sumokejau 150Lt.
Atsakyti
Idejau tik dali nuotrauku is suomiu ikejos, kai tik turesiu laisva minute idesiu daugiau ateinancias dienas. Daug blogu komentaru, bet as pagrinde tik ir fotkinau tai, kas man atrodo kitaip nei isivaizdavau is internetinio puslapio, tai nesupraskit, kad man ten niekas nepatinka, man ten patinka beveik viskas, bet va prifotkinti stengiausi tuos kabliukus. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2012 03 27, 22:25)
Idejau tik dali nuotrauku is suomiu ikejos, kai tik turesiu laisva minute idesiu daugiau ateinancias dienas. Daug blogu komentaru, bet as pagrinde tik ir fotkinau tai, kas man atrodo kitaip nei isivaizdavau is internetinio puslapio, tai nesupraskit, kad man ten niekas nepatinka, man ten patinka beveik viskas, bet va prifotkinti stengiausi tuos kabliukus.  blush2.gif

o kur galima nuotraukytes pamatyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 03 28, 06:36)
o kur galima nuotraukytes pamatyti g.gif

Pirmame temos puslapyje yra nuorodą į fotoalbumą wink.gif
Atsakyti
Sudejau viska, tikiuosi, kazkam bus naudinga. Komentuokite, jei kas ka turite tokio ir klauskite, atsiminimai dar sviezi 4u.gif

Malonios ketvirtadienio pradzios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meile_G: 28 kovo 2012 - 07:53
QUOTE(meile_G @ 2012 03 28, 08:52)
Sudejau viska, tikiuosi, kazkam bus naudinga. Komentuokite, jei kas ka turite tokio ir klauskite, atsiminimai dar sviezi  4u.gif

Ach, kokiu groziu pridejot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2012 03 28, 06:52)

siandien treciadienis dar tik prasideda bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 28 kovo 2012 - 08:38
QUOTE(meile_G @ 2012 03 28, 07:52)
Sudejau viska, tikiuosi, kazkam bus naudinga. Komentuokite, jei kas ka turite tokio ir klauskite, atsiminimai dar sviezi  4u.gif

nu ir pasistengėt bigsmile.gif Ainu skaityt žiūrėt, baisiai įdomu smile.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau foto, susirūpinau kad ir man reikia piešimo lentos - gal kas nuorodą turi lenkiškoj ikea?
Atsakyti
Gal kas sita turi? Pagalvojau, kad gal skaitymui uztektu man tokios, prie lovos atloso prisukciau, kaip manot?

http://www.ikea.com/...ducts/80163192/

user posted image

Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 03 28, 09:37)
siandien treciadienis dar tik prasideda bigsmile.gif

Oj sad.gif

QUOTE(Duti @ 2012 03 28, 10:04)
Peržiūrėjau foto, susirūpinau kad ir man reikia piešimo lentos - gal kas nuorodą turi lenkiškoj ikea?

Cia gerai ivertinti, kokia ji mazyte: user posted image Beje, jos yra dvi, viena pastotoma is dvieju pusiu, prie vaikisku prekiu, kita si.
Apskritai ikejoj ir internete daznai neatitinka dydziai, kaip isivaizduojam daiktus, kaip kad sios lentos nenorejau, nes isivaizdavau, kad ji kur kas didesne, nors ir zinojau cm... O dabar wub.gif

Pabaigai, man atradimas yra sie indai:
user posted image

user posted image
Atsakyti