Gal kas parekomenduotų tvirtą kokybišką džiovyklą skalbiniams?
Gali būti tiek išlankstoma, tiek tvirtinama prie sienos.
Prie tu paciu dziovykliu klausimukas. Planuose isigyti Tokia dziovykle . Gal kas turit ar ciupinejot? Tvirtos?patogios?
QUOTE(agpa @ 2012 03 22, 14:02)
Merginos, gal kuri turit vienoki ar kitoki arbatini? Turiu arbatinuko sildytuva su zvake, reikia kad arbatinukas tilptu. Ikeos psl neraso skersmens, tik litrus. Sakau gal kuri turit, pamatuotumet..
Ir dar apie Ikea medinukes zaliuzes klausimeli turiu..Ar kas turit, o gal matet gyvai? Kaip kokybe? Atspalvis? Kazkaip kaina tai labai nebloga...
QUOTE(spaliukė @ 2012 03 27, 19:20)
Ar vilnietėms Jurga dar nepradėjo vežiot prekyčių?
Gal ryt veš, nes ketvirtadienį jau žada būt Kaune
QUOTE(Mildainis @ 2012 03 27, 19:05)
o, nu pats laikas jau
QUOTE(Mildainis @ 2012 03 27, 20:05)
O kaunietes jau gavot info del atvezimo?
QUOTE(gummy bear @ 2012 03 27, 20:14)
kol kas ne..
QUOTE(gummy bear @ 2012 03 27, 19:14)
nea, kantriai laukiam. Siandien per skelbiu .lt radau viena trofast bloka, bais tinkanti prie mano trofasto. Nupirkau, negaliu atsidziaugti
QUOTE(Forgete @ 2012 03 27, 20:34)
nea, kantriai laukiam. Siandien per skelbiu .lt radau viena trofast bloka, bais tinkanti prie mano trofasto. Nupirkau, negaliu atsidziaugti
kiek pigiau? aš mačiau expeditą 30 lt pigiau
QUOTE(gummy bear @ 2012 03 27, 20:14)
Tai aš ir klausiau Jurgos, kaip su Kaunu. Sakė, kad Mindaugas planuoja važiuot ketvirtadienį, bet vėliau dar patikslins info
Kaip jūs ten per skelbiu .lt atrandat ką nors gero?
Ką tik grynai įdomumo dėlei įvedžiau paieškos lange IKEA, nu bet tokių skelbimų išmetė
Ergoterapinį žaislą, kur Ikėjoje 29 zl, po 35 lt parduoda; LACK raudoną lentyną, kuri 139 zl kainuoja, - po 200 lt, ANTILOP kėdutę - 90 litų (ir dar didelėmis raidėmis "AKCIJA") Ir čia tik į ką atkreipiau dėmesį, nes žinojau kainas, tikriausiai ir daugiau tokių čiūdų buvo
Ai, tiesa, patiko skelbimas, kur Klaipėdoje parduoda Bjursta apvalų stalą ir pintas kėdes, tai va ten gera kaina, o daugiau kažkaip nieko verto dėmesio Gal ne taip ir ne ten žiūriu?
Ką tik grynai įdomumo dėlei įvedžiau paieškos lange IKEA, nu bet tokių skelbimų išmetė
Ergoterapinį žaislą, kur Ikėjoje 29 zl, po 35 lt parduoda; LACK raudoną lentyną, kuri 139 zl kainuoja, - po 200 lt, ANTILOP kėdutę - 90 litų (ir dar didelėmis raidėmis "AKCIJA") Ir čia tik į ką atkreipiau dėmesį, nes žinojau kainas, tikriausiai ir daugiau tokių čiūdų buvo
Ai, tiesa, patiko skelbimas, kur Klaipėdoje parduoda Bjursta apvalų stalą ir pintas kėdes, tai va ten gera kaina, o daugiau kažkaip nieko verto dėmesio Gal ne taip ir ne ten žiūriu?