QUOTE(Laputa @ 2012 03 25, 18:57)
Ačiū
QUOTE(Alchemie @ 2012 03 25, 21:16)
Nu ta Siguldos baldu direktore tiesiog isizeidusi, kad Ikea ateina. Kalba, kad baltarusiams bus sunku pirkti del muitu, o, kad latviai ir estai vaziuos, tai negalvoja...o del islepinto Lietuvos pirkejo, tai as nesuprantu man pvz. lietuviskos kainos visai neatrodo lepinancios, juolab, kad dizaino ir kokybes as irgi daznai pasigendu nu bet tipo mes ta jauna seima, kuri neemigravo ir perka tuos ikejinius baldus
Man irgi pasirodė, kad ta Siguldos direktorė pati save ramina Juokinga, kai sako, kad jaunos šeimos neperka ar nekeičia baldų. aišku, jei pirkti tik LT, tai tada aišku, kad niekas tiek negali sau leisti. O ir dizainas toks, kad net graudu... SBA kėdės šiek tiek primenančios mūsų turimas GILBERT, kainuoja beveik 300 Lt, kai IKEA jos 139 zlotai. Tai kas sau gali tiek leisti? Gerai, truputį atsitokės LT baldų gamintojai
Papildyta:
QUOTE(meile_G @ 2012 03 25, 08:42)
Sutinku, kokiam gimtadieniui vaikams tai pats tas butu
1. Merginos, vakar buvau suomiu Ikejoj Prifotkinau specialiai jums
Po truputi sukelsiu nuotraukas. Zinokit turiu labai daug pastabu prekem, tiek geru tiek blogu, tai nepykit uz kritika jei kas tokiu daiktu turite.
2. Trumpai apie pora prekiu be nuotrauku: del POANG foteliu, ramiai ismeciau minti del ju, nes gyvai jie man nepatiko, jie yra labai zemi. Kai ikrenti ten, tai patogu, bet kai reikia atskelti, tai uz porankiu trauki save i virsu... As visada ziuriu, kad sofos, foteliai, kedes butu ne zemos, tai POANG man pasirode tuom nepatogus.
3. Dar del PUSH Openeriu, kiek visi gyre, ne viena neparase, kad jie gi yra TYLUS. Jei kam svarbu, kad dureles nesidauzytu, tai imkit Push openerius, uzsidaro ir atsidaro tyliai. Gaila, as savo bestos duris jau pragreziau rankenelems, kazkaip nuogastavau, kad dureles nuo push ilgainiui issiteps, o dabar matau, kad imciau pusha
1. Merginos, vakar buvau suomiu Ikejoj Prifotkinau specialiai jums
Po truputi sukelsiu nuotraukas. Zinokit turiu labai daug pastabu prekem, tiek geru tiek blogu, tai nepykit uz kritika jei kas tokiu daiktu turite.
2. Trumpai apie pora prekiu be nuotrauku: del POANG foteliu, ramiai ismeciau minti del ju, nes gyvai jie man nepatiko, jie yra labai zemi. Kai ikrenti ten, tai patogu, bet kai reikia atskelti, tai uz porankiu trauki save i virsu... As visada ziuriu, kad sofos, foteliai, kedes butu ne zemos, tai POANG man pasirode tuom nepatogus.
3. Dar del PUSH Openeriu, kiek visi gyre, ne viena neparase, kad jie gi yra TYLUS. Jei kam svarbu, kad dureles nesidauzytu, tai imkit Push openerius, uzsidaro ir atsidaro tyliai. Gaila, as savo bestos duris jau pragreziau rankenelems, kazkaip nuogastavau, kad dureles nuo push ilgainiui issiteps, o dabar matau, kad imciau pusha
1. Super, labai laukiam atsiliepimų ir nuotraukų
2. Aha, žinojau, kad jie tokie relaksavimui skirti, bet tuo jie man ir patinka
3. Buvo rašyta, gal praleidot? Man atrodė, kad nėra visai tylūs, bet kitos merginos tikrai sakė, kad tylūs