Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 16

QUOTE(meile_G @ 2012 03 11, 17:55)
Dar ka nors pasakykit, ka i sarasus esate itrauke, gal kas dar gero bus smile.gif

Mano sarąšas nedidelis ir prekės iš čia jau aptartų- maišelių laikytuvas ar kaip jį pavadinti. Dar labai tryg bliudų noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirniuko_mamyte @ 2012 03 11, 20:59)
Pirkau uosvienei lauktuviu smile.gif Tikejausi didesniu, nes man jie tokie arbatiniai, o dydis kaip kaip kavai, sakyciau... niu gal tik as megstu arbata maukti is kibiro biggrin.gif Bet is esmes jie zemesni, nei tradiciniai tokio tipo stikliniai puodeliai smile.gif Bet toooki mieli ir patogus, kad negalejau nepaimti  ax.gif

ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2012 03 11, 19:36)
IKEA Vilniuje jau pradejo ieskoti darbuotoju smile.gif

čia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2012 03 11, 19:08)

Beja, kokio cia atspalvio Bjursta? Berzas ar azuolas? doh.gif

user posted image

berzas smile.gif siaip bjursta stalai labai tvirti ir kokybiski. turejom dideli Bjursta, tai as viena jo tiesiog nepastumdavau
Atsakyti
Gal kam namo iš IKEA? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 03 12, 14:48)
Gal kam namo iš IKEA?  lotuliukas.gif

Manau Amerikoj praeis sitas namukas. O mums , Lietuviam, vis dar reikia muro, 250 kv ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bondis: 12 kovo 2012 - 14:07
QUOTE(bondis @ 2012 03 12, 12:07)
Manau Amerikoj praeis sitas namukas. O mums , Lietuviam, vis dar reikia muro, 250 kv  ax.gif

Man nereiktų, ale kaip šis Ikėjinis namukas atlaikytų mūsų šalčius g.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte96 @ 2012 03 12, 15:18)
Man nereiktų, ale kaip šis Ikėjinis namukas atlaikytų mūsų šalčius  g.gif

Manau, kad puikiai, ne tik nuo sienų storio šiltumas prikauso. Švedijoj irgi šalta biggrin.gif, o ir USA labai įvairus klimatas.
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 03 12, 13:48)
Gal kam namo iš IKEA?  lotuliukas.gif

Geras thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, nuo Jurgos jau visos gavot uzsakymu patvirtinimus?
Atsakyti
Sveikos,

niu va, biski atsitokejau nuo visos keliones smile.gif

del tu foteliuku Poeng, ar kaip jie ten... na as tikrai imciau tik POÄNG Korndal brązowy, medziaga daug tvirtesne, storesne..tiesa ji ne lygi, ti tokia iskilusiais kvadratukasi, na tokia tvirta, gobelenine, kaip as sakau smile.gif bet miela, viskas gerai su ja smile.gif O POÄNG Granån biały tai lygi plonyte medziaga, tokia lyg pieno baltumo, gelsvesne tokia, bet ir labai matosi, kad plaukus traukia, sunkiai jie nusiima, na man nepatiko...

APsipirkom tai aisku smagiai, smagus nuovargis kankino, virsijom biudzeta 500 lt doh.gif
Kazkas klause apie stala STORNÄS, tai kolkas neatsidziaugiam smile.gif Emem 6-10 zmoniu, kol kas labai patenkinti, nezinau kaip devesis, bet kol kas tvirtas ir kokybiskas atrodo.. aisku, buna geresniu, bet ne uz 800 Lt wink.gif kedes INGOLF ir albai faina tokia pat INGOLF vaikiska paaukstinta kedute, tai labai fainiai atrodo smile.gif Baltos spalvos neimciau, nes manau, kad greit apsidauzytu, o ir drauge sake, kad greit atsoko dazai ps ja dazytu IKEA'jiniu baldu. Dar pirkom paprsta sienine lentyna i virtuve, suoliuka i vonia ir daaaaaag visokiu shudeliaku is pirmo auksto smile.gif kibirukai su karnyziukais virtuvei, indai, yrankiai, taures, sviestuva sioki toki uz 17.99 (btw made in Lithuania), jau cia minetus grafinus vandeniui smile.gif palipukus plastmasinius vaikams, ranksluostukus ale sveciams po 1 zl smile.gif diiiiidelius molinius vazonus i lauka po 15 zl tik ir t.t.
tai va, smagia kelione apturejom...nusikalem, tai ne tas zodis, griztant oras belenkoks blogas buvo, sunku vairuot, bet taip smagu del daikciuku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zirniuko_mamyte @ 2012 03 12, 15:15)
Sveikos,

niu va, biski atsitokejau nuo visos keliones smile.gif

del tu foteliuku Poeng, ar kaip jie ten... na as tikrai imciau tik POÄNG Korndal brązowy, medziaga daug tvirtesne, storesne..tiesa ji ne lygi, ti tokia iskilusiais kvadratukasi, na tokia tvirta, gobelenine, kaip as sakau smile.gif bet miela, viskas gerai su ja smile.gif O POÄNG Granån biały  tai lygi plonyte medziaga, tokia lyg pieno baltumo, gelsvesne tokia, bet ir labai matosi, kad plaukus traukia, sunkiai jie nusiima, na man nepatiko...

APsipirkom tai aisku smagiai, smagus nuovargis kankino, virsijom biudzeta 500 lt doh.gif

Ačiū labai aciuks.gif Jaučiu teks man pačiai važiuoti į IKEA ir rinktis POANG rolleyes.gif Bet dar pakankinsiu jus. O spalva ta Korndal brazowy tokia tamsiai šokoladinė, ar kiek šviesesnė? Galvoju jei sugalvočiau pirkti nematuškom, kad nebūtų beveik juoda g.gif

O dėl biudžeto, tai sveika įstojusi į klubą wink.gif Nežinau kam dar taip nebuvo nutikę kai į IKEA patenka biggrin.gif

Užrodykit, kokius tuos molinius vazonus pirkot? Baisiai ciekava... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 12 kovo 2012 - 15:34
QUOTE(Louhi @ 2012 03 12, 16:30)
Ačiū labai aciuks.gif  Jaučiu teks man pačiai važiuoti į IKEA ir rinktis POANG  rolleyes.gif Bet dar pakankinsiu jus. O spalva ta Korndal brazowy tokia tamsiai šokoladinė, ar kiek šviesesnė? Galvoju jei sugalvočiau pirkti nematuškom, kad nebūtų beveik juoda  g.gif
Užrodykit, kokius tuos molinius vazonus pirkot? Baisiai ciekava...  blush2.gif

Na spalva tikrai ne juoda, ruda... tamsiai ruda. Klastingos tos, kur czarnobrązowy jie vadina, bet cia gi ir raso, kad tik rudas unsure.gif Bet asiku smgiausiai paciam paziupinet 4u.gif

vazonai tai paprasti, as tokiu ir norejau, tik LT kainu tokiu nesu macius smile.gif VOZONCIKAS
kaip matau, esu marketingistu mylima klejente smile.gif galvojau, kad jei po 15 zl, o jie po 15.99 zl smile.gif Tai va tep i gaunas po to su tuo biudzeto virsyjimu smile.gif pajamiau 3 ax.gif

Ai, labai patenkinta stalo yrankiais...na gal pirstu antspaudai ir lieka, bet labai toki "limpantys prie rankos" smile.gif Va toki .

Ech, paskaiciau, kad i IKEA iesko jau zmoniu, tai kaip nereciau... o dar trbt darbuotojai nuolaida turi bigsmile.gif Gyvenciau Vilniuj, tai jauciu bandyciau ax.gif
O gal bus bandanciu ten isidarbinti is sito burio mergaiciu? bigsmile.gif
Atsakyti