Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 16

QUOTE(2626 @ 2012 03 23, 13:38)
Ačiū - aš tokio laiško negavau  unsure.gif

Negavau ir as, cia facebook'e parasyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2012 03 23, 12:39)
Negavau ir as, cia facebook'e parasyta  4u.gif

Supratau doh.gif . Jei tavęs nėra facebook'e, tavęs nėra visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2012 03 22, 22:35)
o šį kas nors gal turi, ar realiai yra matę? kaip kokybė? smile.gif įdomu, kaip ten viduj viskas? kur arbatžolės lieka, yra koks sietelis? ar čia tiesiog toks labiau dėl grožio, jau paruoštai arbatai supilt?

cia yra nuotraukos, kaip atrodo sitas arbatinukas
http://livethjemme.i...ik-feriefrokost
Atsakyti
Sveikos,
niugi negaliu atsidžiaugt Trofast, vakar mano dukriukas net pati žaislus ten susidėjo, čia jau tokai nereali pažanga biggrin.gif

O va turiu klausimų apie kavos staliukus? Manau tą Lack (na tą pigiausią baltą biggrin.gif ) teks ne taip už ilgo keist, nes jis skriaudžiamas visaip ir niokojamas tušinukais ir pan.
Bet labiausiai domina balti, nes kambarys gan tamsus, tai vengiu tamsių daiktų. Gal žinot, kurių iš jų paviršius nėra ta tokia lipni plėvelė, o kas nors normalesnio?
Ar nuo kokios nors kainos jau galima pasitikėti g.gif Tarkim kaip Klubbo arba Hemnes?
Nes jei paviršius toks kaip Lack, tai geriau dar vieną lack atsargai nusipirkt už 20 Lt ir pasidėt iki kol pakeist reiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 03 23, 13:46)

Klubbo ir mane domina, kažin, koks jo paviršius? slidus toks? ar braižytųsi labai nuo lėkščių ar puodelių kokių? internete užsienio puslapiuose radau tik vieną blogą atsiliepimą, kad iš tiesų labai greitai tas stalviršis susidėvėjo, bet neaišku, kaip ten jį naudojo.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sky_diver @ 2012 03 23, 13:11)
cia yra nuotraukos, kaip atrodo sitas arbatinukas
http://livethjemme.i...ik-feriefrokost

ačiū, bet ir pirmoje nuorodoje jau matėsi, kaip jis atrodo iš išorės, man įdomu, kaip viduj ten viskas, ar yra koks koštuvėlis arbatžolėm, ar jis labiau toks dekoratyvinis, dėl grožio, jau nukoštai arbatai supilt? smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2012 03 23, 13:52)
Klubbo ir mane domina, kažin, koks jo paviršius? slidus toks? ar braižytųsi labai nuo lėkščių ar puodelių kokių? internete užsienio puslapiuose radau tik vieną blogą atsiliepimą, kad iš tiesų labai greitai tas stalviršis susidėvėjo, bet neaišku, kaip ten jį naudojo.. g.gif

Jei paviršius dengtas tuo pačiu kaip Lack, tai nesistebiu kad susidėvėjo, nes jis labai minkštas... Jei vaikas savo Trofast tušinukais paišytų, tai irgi būtų taspats, nes ten ir tas baltas paviršius toks labai minkštas... man primena tas lipnias juostas baldams atnaujinti, kad kaip senukuose ir jyskuose būna pirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 03 22, 23:59)
BPA-free.

QUOTE(Alchemie @ 2012 03 23, 09:19)
as kazkaip linkusi irgi vaikus is keramikiniu maitinti blush2.gif mazike net zaislini serviza gavo keramikini, nes nu ji is jo geria arbata, pienuka wub.gif saugau, kad nesuduztu, bet kazkaip man ir graziau ir ramiau ax.gif

As irgi. Nors is to nezinojimo pradzioj buvau nupirkus mothercare kazkoki plastamasini valgymo rinkini, bet taip ir nepanaudojau. Kad ir be bisfenoliu, man visos plastmases itartinos. biggrin.gif Ir pagalvojus, kada gi jie labiausiai pasiteisina? Nes kol pats nevalgo, tai inda laikau as, o kai pats valgo, tai gal galima jau susitarti? Buvo duziu, neslepsiu, bet man ju ir paciai pasitaiko. O visi tie keramikiniai bliudeliai nera labai ir brangus g.gif
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2012 03 23, 13:54)

šitas atsiliepimas?
http://anaffordablew...le-finally.html

pagal nudėvėjimą man rodos kad paviršius kaip lack.
Na jei neturit mažų vaikų tai gal ir ok bus... pas mane siautėja dvimetinukė, tai duok die tas Lack vasarą nenustošnėjęs pratemps. Nes visi sužalojimai tyčiniai... Subadymąi tušinuku ir pan. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2012 03 23, 16:16)
As irgi. Nors is to nezinojimo pradzioj buvau nupirkus mothercare kazkoki plastamasini valgymo rinkini, bet taip ir nepanaudojau. Kad ir be bisfenoliu, man visos plastmases itartinos. biggrin.gif  Ir pagalvojus, kada gi jie labiausiai pasiteisina? Nes kol pats nevalgo, tai inda laikau as, o kai pats valgo, tai gal galima jau susitarti? Buvo duziu, neslepsiu, bet man ju ir paciai pasitaiko. O visi tie keramikiniai bliudeliai nera labai ir brangus  g.gif

4u.gif tie kuriu gaila, tiesiog neduodi, o kiti, jei duzta, tai laimei biggrin.gif kad gali naujus pirkti, grazesnius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 03 23, 16:03)
4u.gif tie kuriu gaila, tiesiog neduodi, o kiti, jei duzta, tai laimei biggrin.gif kad gali naujus pirkti, grazesnius biggrin.gif

Mano dukra iš plastmasinių valgyt nesutinka... tai irgi daug indų laimei iškeliauja. Bet tai duodu pigesnius ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 03 23, 17:19)
Mano dukra iš plastmasinių valgyt nesutinka... tai irgi daug indų laimei iškeliauja. Bet tai duodu pigesnius ir tiek smile.gif

ot ismintingi vaikai siais laikais biggrin.gif mano vaikai tai is estetiniu sumetimu nevalgo is plastmasiniu blink.gif sunus sako, kad netikram (plastmasiniam) dubenelyje ir maitas netikras doh.gif biggrin.gif o kadangi as is vaikystes pamenu, kad turejau lekste gilia, kur isvalgius sriuba pasimatydavo piesinelis, tai ir vaikams esu pripirkusi su voskiais paveiksliukais, tai vaikai dziaugiasi ir man faina ax.gif
Atsakyti
O balti EXPEDIT irgi tokiu pat trapiu paviršiumi kaži g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 23 kovo 2012 - 17:34