Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 16

QUOTE(~Beauty~ @ 2012 03 21, 21:44)
SOCKERKAKA keksiukų formelės fainos, na, bet atsiliepimus galėsiu parašyti išbandžius bigsmile.gif

as situ keksiuku formeliu laukiu jau nuo sausio pradzios..kazkaip Jurga man ju vis neranda, kai vaziuoja g.gif tai kazi jie tikrai toks deficitas ar vis pamirsta tokia smulkmena unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2012 03 21, 21:48)
as situ keksiuku formeliu laukiu jau nuo sausio pradzios..kazkaip Jurga man ju vis neranda, kai vaziuoja g.gif tai kazi jie tikrai toks deficitas ar vis pamirsta tokia smulkmena unsure.gif

taigi paziurekit puslapy rodo ar ne (beje atsirado pries gera savaite iki tol nebuvo)
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2012 03 21, 21:48)

Man irgi Jurga praeitą kartą neatvežė, bet išties jų nebuvo Targowek'e, kur ji važiuoja ax.gif
Šįkart užsakinėjau pas Ikeamarket 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 03 21, 21:54)
taigi paziurekit puslapy rodo ar ne (beje atsirado pries gera savaite iki tol nebuvo)

QUOTE(~Beauty~ @ 2012 03 21, 21:55)
Man irgi Jurga praeitą kartą neatvežė, bet išties jų nebuvo Targowek'e, kur ji važiuoja ax.gif

supratau, tai matyt nebuvo..netikrinau as ikea puslapy, ne tas daiktas, be kurio negaliu gyvent..tiesiog siaip pagalvojau, kad keista, kad taip ilgai neatveza..
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2012 03 20, 09:40)
Yra yra tokiu. As tempiu net i Zemaitija.  smile.gif

O jums ne patogiau per Klaipėdą? ten irgi yra kazkokie vežėjai?

QUOTE(Hennessy @ 2012 03 21, 15:29)

Mergos, negaliu nepasigirti, ką tik sumontavo man, tai ir rodausi  biggrin.gif

labai gerai atrodo skalbykla thumbup.gif

QUOTE(agpa @ 2012 03 21, 17:34)

gerai aštrina smile.gif

Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2012 03 21, 15:19)
Vis ziuriu i si Adum kilima...Neuzmaciau, ar kada buvo diskututa apie ji? Ar vertas pirkimo? Kazin ar, malonus kojoms ir ar tie dredai, kaip cia pavadinti, blush2.gif  nera labai ilgi? Gal uzmetet kuri aki parduotuvej, kaip jis ziurisi? g.gif
Graziai atrodo 4u.gif , bet nerizikuociau, ypac jei yra mazu vaiku.

QUOTE(agpa @ 2012 03 21, 18:34)
turiu, neatsidžiaugiu mirksiukas.gif patogus plauti, gražus-tobulas smile.gif

O arbatzoles nenusispaudzia zemyn, taip ir plaukioja? g.gif Man tai siuo klausimu Bodum firma tobuliausia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliukė @ 2012 03 21, 14:19)
Aš turiu tokias Dormeo pagalves jau 5 metus, tai man labai patogu, su savim visur vežuosi biggrin.gif O mb netinka, pečiai platūs, o pagalvė per žema. Bet iš tikrųjų, ne visos taip atrodančios pagalvės yra vienodai patogios. Ikėjinių nebandžiau.

Dėkui merginukės už atsiliepimus apie pagalvę. Turiu problemėlę su stuburu kaklo srityje ir labai norėčiau smagiai išsimiegoti ax.gif, tik pečiai mano irgi platūs, vat ir galvoju ar nebus ji man per žema, nors paprastai viena pusė aukštesnė šio modelio būna (pvz.dormeo), gal visgi priprasčiau, o gal klasikinė geriau g.gif.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 03 21, 22:54)

vasarį mačiau parduotuvėje buvo prikrauta (Janki).
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2012 03 22, 09:41)
vasarį mačiau parduotuvėje buvo prikrauta (Janki).

Janki as visada maciau, o Targoveke ne
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2012 03 21, 22:48)

Vava, tas skirtumas ir yra, kad Targowekas mazesnis, matyt ten maziau yra tu smulkmiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2012 03 21, 23:49)
O arbatzoles nenusispaudzia zemyn, taip ir plaukioja?  g.gif

user posted image
arbatžolės lieka sietelyje smile.gif

dar man VÄRME gražus rolleyes.gif
user posted image
http://www.ikea.com/...s...uery=VƄRME
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 03 19, 14:08)

Kas turi mažus vaikus - labai faini dubenėliai maistui. Galvojau, kad bus didesni (na, labiau suaugusiųjų formato), bet iš tikrųjų vaikiškai porcijai yra pats tas. Galvoju, kodėl neužsisakiau anksčiau  doh.gif

kaip dubeneliai as dar turiu vaikams ir tokias pat stiklinaites(faktura ir spalvos tokios pat) smagus dalykeliai thumbup.gif
Atsakyti