Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 16

QUOTE(spaliukė @ 2012 03 21, 13:19)
Aš turiu tokias Dormeo pagalves jau 5 metus, tai man labai patogu, su savim visur vežuosi biggrin.gif O mb netinka, pečiai platūs, o pagalvė per žema. Bet iš tikrųjų, ne visos taip atrodančios pagalvės yra vienodai patogios. Ikėjinių nebandžiau.

man susirode, kad ikejines kietesnes ir storesnes, nei dormeo.
Atsakyti
Vis ziuriu i si Adum kilima...Neuzmaciau, ar kada buvo diskututa apie ji? Ar vertas pirkimo? Kazin ar, malonus kojoms ir ar tie dredai, kaip cia pavadinti, blush2.gif nera labai ilgi? Gal uzmetet kuri aki parduotuvej, kaip jis ziurisi? g.gif

user posted image

user posted image

http://www.ikea.com/...3775/#/50163773

Nes stai sioje foto atrodo, kad kilimas su gan ilgais dredais... doh.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silke:): 21 kovo 2012 - 14:23
sitos nuorodos kilimas

Yra su 23 mmm dredais. Gyvau nesu macius. Negaliu komentuot. Bet mane jis irgi gundo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2012 03 21, 15:19)
Vis ziuriu i si Adum kilima...Neuzmaciau, ar kada buvo diskututa apie ji? Ar vertas pirkimo? Kazin ar, malonus kojoms ir ar tie dredai, kaip cia pavadinti, blush2.gif  nera labai ilgi? Gal uzmetet kuri aki parduotuvej, kaip jis ziurisi? g.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif nu geras pavadinimas lotuliukas.gif as tik ciupinejau, uzlipusi nebuvau, bet kazkaip as tokiu baidausi, nes dulkes juos kaupiasi, o mano vaikai labai greitai moka sviesiu kilimu spalvas pakeisti doh.gif tai nesigilinau
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 03 21, 14:39)
sitos nuorodos kilimas

Yra su 23 mmm dredais. Gyvau nesu macius. Negaliu komentuot. Bet mane jis irgi gundo.  smile.gif

Gundausi į lygiai tą patį, tos pačios spalvos ir išmatavimų lotuliukas.gif thumbup.gif Bet jaučiu, kad teks tokį dažnai į valyklą vežti rolleyes.gif

Mergos, negaliu nepasigirti, ką tik sumontavo man, tai ir rodausi biggrin.gif
Neseniai patraukė akį šita katalogo nuotrauka
user posted image
patiko sprendimas su reilingais skalbykloje (kažkap man iki tol reilingai daugiau su virtuve asocijavosi doh.gif )
taigi padariau ir pas save kažką panašaus

user posted image

Tiesa, norėjau brangesnio GRUNDTAL reilingo (120 cm), bet kažkodėl būtent šitų plačių nėra dabar nei Janki, nei Targowek, todėl gavosi visiškai biudžetinis variantas su BYGEL reilingu (100 cm), tos pačios serijos metaliniu krepšiu ir plastmasiniais indeliais. Nu aš tai labai patenkinta bigsmile.gif
Dar nuotraukoje matosi GULLUNGE vystymo patiesaliukas, KLADD seilinukai bei NACKTEN rankšluostis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2012 03 21, 14:19)
Vis ziuriu i si Adum kilima...Neuzmaciau, ar kada buvo diskututa apie ji? Ar vertas pirkimo? Kazin ar, malonus kojoms ir ar tie dredai, kaip cia pavadinti, blush2.gif  nera labai ilgi? Gal uzmetet kuri aki parduotuvej, kaip jis ziurisi? g.gif
<...>

Turiu su panašiais "dredais", tik ne Ikėjinį, tai man jis superinis thumbup.gif
Minkštas, patinka ir katytei, ir dukrytei bigsmile.gif Malonus kojoms tai tikrai thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 21 kovo 2012 - 15:53
QUOTE(Alchemie @ 2012 03 21, 16:44)
lotuliukas.gif  thumbup.gif nu geras pavadinimas lotuliukas.gif as tik ciupinejau, uzlipusi nebuvau, bet kazkaip as tokiu baidausi, nes dulkes juos kaupiasi, o mano vaikai labai greitai moka sviesiu kilimu spalvas pakeisti doh.gif tai nesigilinau

deja, pas mus irgi nera sterilu - ten ,kur galvociau si kilima tiesti, yra padidintos rizikos zona lotuliukas.gif Bet taip jis gundo.

QUOTE(Hennessy @ 2012 03 21, 17:29)
Gundausi į lygiai tą patį, tos pačios spalvos ir išmatavimų  lotuliukas.gif  thumbup.gif  Bet jaučiu, kad teks tokį dažnai į valyklą vežti  rolleyes.gif .

Kazin, kaip su buitiniu valymu butu. Turiu toki su ilgais dredais. Nu tai siaubas, sunku su siurbliu ji isvalyti, bet gal sis kitoks, lengvesne prieziura? jau girdziu man sakant - naivuole... doh.gif ax.gif Tiesa, cia juk tie dredai sintetiniai, gal butu lengviau su prieziura, nes dabar pagalvojau, tai tas ,kur pas mane, tai naturalios vilnos dredais yra. Susibalamutijau! doh.gif doh.gif doh.gif

Papildyta:
~Beauty~, o kokio ilgio yra Jusu kilimo plaukas?
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2012 03 21, 16:00)
~Beauty~, o kokio ilgio yra Jusu kilimo plaukas?

4 cm 4u.gif
Aišku, jis susiguli, bet kai prasiurbi, vėl "pasikelia" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2012 03 21, 16:09)
4 cm 4u.gif
Aišku, jis susiguli, bet kai prasiurbi, vėl "pasikelia" smile.gif

Bet o šiaip, plaukai-dulkės ar gerai išsisiurbia? Ar nėra sunki priežiūra?
Man tie "plaukuoti" kilimai tokie jaukūs atrodo, labai noriu tokio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2012 03 10, 18:07)
Ir dar, gal ciupinejot, turit, kaip kokybe arbatinuko:

http://www.ikea.com/...ducts/90150071/

turiu, neatsidžiaugiu mirksiukas.gif patogus plauti, gražus-tobulas smile.gif
QUOTE(srauni_upe @ 2012 03 20, 11:37)
O sakykit prašau,
jei perki tik visokias smulkmes: lempas, indus, rakandus, tekstilę... bet neimi nieko stambaus, tai visi apsiima vežt ar čia jau geriau į Jurgą kreiptis?

ikeamarket vežė. giriu juos, greitai atsako, paskambina, prie užsakymo ir čekį prisega. liuks.
Papildyta:
user posted image
http://www.ikea.com/...ducts/57145296/
pasirodo ASPEKT yra fiskars smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2012 03 21, 18:34)
pasirodo ASPEKT yra fiskars  smile.gif

Tikrai taip, pati turiu toki smile.gif
Atsakyti
Na va, gavom šiandien savo prekytes ax.gif

Ėmiau du populiariuosius LONSAM grafinus - na, faini, tik... įsivaizdavau mažesnius (kaip ir, beje, Trygg'ą kadaise) 4u.gif

SOCKERKAKA keksiukų formelės fainos, na, bet atsiliepimus galėsiu parašyti išbandžius bigsmile.gif

Pirkom ir MARIUS taburetes (baltas) - na, šiaip fainos, lengvos, gražiai žiūrisi, bet... sėdėti nelabai patogu (na, nemoku paaiškinti, bet kažkaip kraštai "eina" žemyn) g.gif
Atsakyti