Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 16

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 03 19, 15:08)

bigsmile.gif man taip grazu tos atviros lentynos, bet kai pas mane du katinai tai dulkiu dulkeliu prisirenka doh.gif
Atsakyti
Man knygoms reikia, kad butu su stiklinem durelem ir stalciuku noriu...nu kodel Traby nebegamina cry.gif
Atsakyti
Čia dar EXPEDIT
Atsakyti
Sveiki, gal turite kokių žinių iš Jurgos? Parašiau užklausimą, bet neatsako.

Ar čia yra kas nors, kas perka ne baldus? Kažkokius smulkesnius daiktus ir ne iš Vilniaus? Kaip tokiu atveju daro vežėjai? Nes vežti keletą smulkmenų, tai kaina tiesiog juokingai padvigubėja biggrin.gif Todėl ir mąstau, gal tas pirkimas Ikėjoje privilegija tik didiesiems miestams... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2012 03 19, 20:22)

Idėja gera, bet įgyvendinimas brangus pinigine bei laiko sąnaudų prasme rolleyes.gif Yra Ikėjoje įdėklai į virtuvines spinteles, jie pagal dydį tinka Expedito langeliams. Turint omenyje, jog tie įdėklai vynui kainuoja 60 zlotų (net jei jų užtenka dviem lentynėlėms), o RATIONELL įdėklai - 13 zlotų, tai gaunasi daugiau, nei dvigubai pigiau, plius jokių pastangų biggrin.gif Na, bet idėja tikrai labai graži, kažkaip nebuvau sumąsčiusi, jog galima drabužinėje Expedit pastatyti, gi labai praktiškas ir nebrangus sprendimas thumbup.gif
Atsakyti
Bet tie Rationell ideklai tokie gelezinukai...as ju atviroje spinteleje nelaikyciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinnamona @ 2012 03 20, 01:25)
Sveiki, gal turite kokių  žinių  iš  Jurgos? Parašiau  užklausimą, bet  neatsako.

Ar  čia yra kas nors,  kas perka  ne baldus? Kažkokius smulkesnius daiktus ir ne iš  Vilniaus? Kaip tokiu atveju daro vežėjai? Nes vežti keletą smulkmenų,  tai kaina tiesiog juokingai padvigubėja  biggrin.gif Todėl ir mąstau, gal  tas pirkimas Ikėjoje privilegija tik  didiesiems miestams...  smile.gif

Yra yra tokiu. As tempiu net i Zemaitija. smile.gif O jus esate is Alytaus, ar tik ne pro ta puse vaziuoja kai kurie vezejai? Pakeliui paduotu jums. Pasiteiraukite. Arba yra gi kurjeriai. Kaina pabrangsta, bet ne tiek jau ziauriai. Aisku, prekiu reikia imti nors uz kokius 400 Lt, kad ir smulkmenu. Tada tikrai apsimoka. Tik skirtingi vezejai skirtingas kurjeriu kainas diktuoja. Pas vienus atvezimas per kurjerius pigiau, pas kitus - brangiau. Turbut, priklauso nuo kurjeriu firmos ikainiu. Del to reikia teirautis.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 03 20, 08:17)
Bet tie Rationell ideklai tokie gelezinukai...as ju atviroje spinteleje nelaikyciau blush2.gif

O "gyvus" matėt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 03 20, 08:17)

Na aš tai, tiesą sakant, ir tų perdarytų nelaikyčiau atvirai ax.gif Bet, sakau, jeigu kokia drabužinė, kur svetimos akys nemato, ir reikia grynai praktiškumo ir patogumo - tai why not biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 03 19, 16:08)
Kas turi mažus vaikus - labai faini dubenėliai maistui. Galvojau, kad bus didesni (na, labiau suaugusiųjų formato), bet iš tikrųjų vaikiškai porcijai yra pats tas. Galvoju, kodėl neužsisakiau anksčiau  doh.gif

Man šitie dubenėliai irgi labai patinka, turiu ir tos serijos lėkštutes. Užkandžiams labai patogu, vaisiams, sausainiams, ir nereikia sukti galvos, kad suduš smile.gif Karšto maisto nededu, man jis su plastmase nesiderina.
Atsakyti
O sakykit prašau,
jei perki tik visokias smulkmes: lempas, indus, rakandus, tekstilę... bet neimi nieko stambaus, tai visi apsiima vežt ar čia jau geriau į Jurgą kreiptis?
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2012 03 20, 09:40)
Yra yra tokiu. As tempiu net i Zemaitija.  smile.gif O jus esate is Alytaus, ar tik ne pro ta puse vaziuoja kai kurie vezejai? Pakeliui paduotu jums. Pasiteiraukite. Arba yra gi kurjeriai. Kaina pabrangsta, bet ne tiek jau ziauriai. Aisku, prekiu reikia imti nors uz kokius 400 Lt, kad ir smulkmenu. Tada tikrai apsimoka. Tik skirtingi vezejai skirtingas kurjeriu kainas diktuoja. Pas vienus atvezimas per kurjerius pigiau, pas kitus - brangiau. Turbut, priklauso  nuo kurjeriu firmos ikainiu. Del to reikia teirautis.

Dėkui, žinosiu, kad ne viena esu smile.gif
friends.gif
Atsakyti