Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 16

QUOTE(kvietkas @ 2012 03 18, 15:53)
merginos, gal zinot, ar Jurga si savaitgali vaziavoi ikea? nes FB'e matau, kad iki 22d renka uzsakymus jau naujam vaziavimui g.gif

25 jau bus prekes. o reikejo pateikti iki 12. tai cia gal balandzio menesio vaziavimui renka.
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2012 03 18, 15:53)
merginos, gal zinot, ar Jurga si savaitgali vaziavoi ikea? nes FB'e matau, kad iki 22d renka uzsakymus jau naujam vaziavimui g.gif

man atrodo kad ateinanti savaitgali vaziuoja.
Atsakyti
man irgi rase, kad 25 bus prekes..bet dar sekantis vaziavimas 30d nurodytas, tai ir galvoju, kad gal sita paankstino? unsure.gif
Atsakyti
http://www.ikea.com/...ducts/30220345/

gal tokius padėkliukus kas turit? smile.gif
Atsakyti
http://www.ikea.com/...2646/#/20162647 arba tokį? įdomu, kaip kokybė, nes kaina nemaža, baisu pirkti nemačius realiai kaip atrodo smile.gif
Atsakyti
gal kas turit tokių indelių biriems produktams laikyti? ar patogūs? kaip kokybė? ar labai sunkūs (visgi stikliniai)? smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

taip pat domina atsiliepimai apie šį lovos užklotą, gal kas turit? ar kokybiškas (nes kaina nemaža - 259)?
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
bad cat,

aš turiu kelis tokius indus. Sunkoki, kažkaip nelabai sandariai užsidaro, t.y. dangtelis baisiai jau lengvai užsideda ir nusiima, norisi daugiau sandarumo, bet vien dėl vaizdelio iš viršaus verti dėmesio. Planuoju užsisakyti dar kelis.
Atsakyti
Šitų paskutinių patalų ALINA turiu tik pagalvių užvalkalus baltus, na jie panašūs į skiautinių tipo užklotus dėl to siuvinėjimo, storoki tokie, ne kaip šiaip standartiškai patalynė smile.gif, aš pirkau apvilkt atramines pagalves ant minkštasuolio svetainėje 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2012 03 18, 17:33)
man irgi rase, kad 25 bus prekes..bet dar sekantis vaziavimas 30d nurodytas, tai ir galvoju, kad gal sita paankstino? unsure.gif

Vaziuos 23 ir 30 d. wink.gif
Atsakyti
Pasigirsiu lauktuvėmis biggrin.gif

Daug visokių smulkmenų užsakinėjau, tai paminėsiu, kas labiausiai patiko 4u.gif

Jau čia aptartas buteliukas-ąsotėlis vandeniui/vynui tikrai smagus, tik kažkaip mažesnį įsivaizdavau, bet kadangi jis litrinis (o ne puslitrinis, kaip čiliake), tai žinoma, kad nemažas.

Kas turi mažus vaikus - labai faini dubenėliai maistui. Galvojau, kad bus didesni (na, labiau suaugusiųjų formato), bet iš tikrųjų vaikiškai porcijai yra pats tas. Galvoju, kodėl neužsisakiau anksčiau doh.gif

Likau sužavėta STROMBY nuotraukų rėmeliais. Tokį dydį už tokią kainą apskritai sunku kur nors gauti, bet svarbiausia, kad atrodo išties prabangiai (nuotraukoje tikrai to grožio nesimato). Man reikėjo ne nuotraukoms, bet uošvio tapytiems paveikslams, tai padariau dar iš popieriaus baltą rėmelį viduje aplink paveikslą, ir, žinokit, niekas netiki, jog man šitas grožis kainavo tik 15 litų, nes įrėminimas salone gautųsi mažiausiai 50 lt. Pirkau du vienetus, būtinai užsisakysiu dar thumbup.gif

Ir topų topas, kilimėlis prie durų BORRIS thumbup.gif Tikrai nesitikėjau, jog už tokią kaina galima gauti ką nors doro, bet šitas daiktas labai maloniai nustebino. Pirkau į tambūriuką prie garažo, bet užsakysiu dar vieną į koridorių. Nedidelis, pakankamai plonas (kas mano atveju yra labai gerai, nes durys pakankamai žemai), bet tvirtas. Apačioje guminis sluoksnis, tai prilipo prie plytelių, neslankioja. Man jis yra šimtas kartų geresnis, negu daug brangesni mūsų turimi kilimėliai iš Senukų (ar Ermitažo), kurie pastoviai slankioja ir kurių neįmanoma normaliai išsiurbliuoti, viskas kažkaip prilimpa doh.gif Žodžiu, šitoks pigus daiktas, o tiek daug laimės atnešė bigsmile.gif

Ir dar draugės prašymu užsakinėjau duoninę, tai labai man patiko ji, gaila, kad neturime virtuvėje vietos tokiam daiktui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 19 kovo 2012 - 15:11
IKEA EXPEDIT
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 03 19, 15:08)

Dėkui už nuorodą 4u.gif kaip tik atradau sprendimą, kurio labai ilgai ieškojau smile.gif
Atsakyti