Pasigirsiu lauktuvėmis
Daug visokių smulkmenų užsakinėjau, tai paminėsiu, kas labiausiai patiko
Jau čia aptartas buteliukas-ąsotėlis vandeniui/vynui tikrai smagus, tik kažkaip mažesnį įsivaizdavau, bet kadangi jis litrinis (o ne puslitrinis, kaip čiliake), tai žinoma, kad nemažas.
Kas turi mažus vaikus - labai faini
dubenėliai maistui. Galvojau, kad bus didesni (na, labiau suaugusiųjų formato), bet iš tikrųjų vaikiškai porcijai yra pats tas. Galvoju, kodėl neužsisakiau anksčiau
Likau sužavėta
STROMBY nuotraukų rėmeliais. Tokį dydį už tokią kainą apskritai sunku kur nors gauti, bet svarbiausia, kad atrodo išties prabangiai (nuotraukoje tikrai to grožio nesimato). Man reikėjo ne nuotraukoms, bet uošvio tapytiems paveikslams, tai padariau dar iš popieriaus baltą rėmelį viduje aplink paveikslą, ir, žinokit, niekas netiki, jog man šitas grožis kainavo tik 15 litų, nes įrėminimas salone gautųsi mažiausiai 50 lt. Pirkau du vienetus, būtinai užsisakysiu dar
Ir topų topas, kilimėlis prie durų
BORRIS Tikrai nesitikėjau, jog už tokią kaina galima gauti ką nors doro, bet šitas daiktas labai maloniai nustebino. Pirkau į tambūriuką prie garažo, bet užsakysiu dar vieną į koridorių. Nedidelis, pakankamai plonas (kas mano atveju yra labai gerai, nes durys pakankamai žemai), bet tvirtas. Apačioje guminis sluoksnis, tai prilipo prie plytelių, neslankioja. Man jis yra šimtas kartų geresnis, negu daug brangesni mūsų turimi kilimėliai iš Senukų (ar Ermitažo), kurie pastoviai slankioja ir kurių neįmanoma normaliai išsiurbliuoti, viskas kažkaip prilimpa
Žodžiu, šitoks pigus daiktas, o tiek daug laimės atnešė
Ir dar draugės prašymu užsakinėjau
duoninę, tai labai man patiko ji, gaila, kad neturime virtuvėje vietos tokiam daiktui.