Įkraunama...
Įkraunama...

2010m. Birželinukų meet'as

QUOTE(areida @ 2012 05 25, 23:07)
neskani visa ta istorija gavos verysad.gif bet kaip sakant nieko nepakeisim jau smile.gif as niekam jokiu priekaistu neturiu cool.gif

jau dabar nieko nesuprantu..... rašykit sąskaitas kas sumokėjot už maistą ir pervesim ax.gif juk niekas nesako, kad nemokės. bet jei nežinai sąskaitos numerio, tai kaip gali pervest g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikolete @ 2012 05 25, 17:28)
Matytum kaip mes knisomes po siuksliadezes ir ieskojom to lapelio, kur Areida rase, galvojom gal rasim skaicius  doh.gif Bet deja deja, pavasarinis vejalis nupute sarasa nezinoma kryptim  biggrin.gif

thumbup.gif

QUOTE(areida @ 2012 05 25, 23:07)
neskani visa ta istorija gavos verysad.gif bet kaip sakant nieko nepakeisim jau smile.gif as niekam jokiu priekaistu neturiu cool.gif

Tai jau tikrai,net nemalonu kazkaip paliko skaityt,nesinori nieko ir rasyt.............Atsitiko kaip atsitiko,niekas manau tycia ne nevaziavo,aplinkybes taip susideliojo....as gi irgi neplanuotai galima sakyti..........
Aciu Crazy uz atvezta torta,medalius ir visa kita 4u.gif
As pinigu is nieko nepriiminesiu,niekam ir saskaitos neduosiu cool.gif bet pagalvojau,jei vaziuosim sitos dasimetusios i kita meeta,tai valgysim uz puse kainos(10lt maziau) biggrin.gif

O mes atsidurem kaime netiketai,MB is brolio masina paeme,kad galetu dirbt....
Aplankem pusbroliuka menesio laiko,jegele,kaip gera buvo ant ranku palaikyt wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fliansiukas: 25 gegužės 2012 - 22:34
oi, kokie kriminalai čia išsivystė g.gif
dėl tikslumo...aš mokėjau 37.80 (+10lt). Sąskaitos neduosiu ir nebesukim galvos blush2.gif lygtais aš pati užvedžiau šią temą,tai jaučiuosi šiek tiek kalta, kad čia sukėliau tokią sumaištį...nenorėjau to unsure.gif Atsiprašau 4u.gif Aš tai ant nieko nepykstu, tik kaip kažkuri rašėt, reikia pasimokyti kitam kartui dėl avansų ir viskas irnesakyk.gif friends.gif Buvo labai smagu visas pamatyti ir noriu dar bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deire @ 2012 05 25, 23:48)
friends.gif Buvo labai smagu visas pamatyti ir noriu dar bigsmile.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2012 05 25, 21:26)
9dalyvės, tai iš kiekvienos buvo imta 22,80 (karštas patiekalas plius nuoma), tai tu turėjai būt surinkus 205,20lt, čia pagal mano paskaičiavimus lotuliukas.gif tai kodėl tik 50lt reikėjo primest jum, to nesuprantu lotuliukas.gif nes sumokėt iš viso reikėjo 280 ania g.gif
ir tie 30 (avansas) kur išgaravo? jų mum nereikėjo grąžint? kodėl? g.gif
Papildyta:
jei tu turėjai 235lt, tai kažkas dar sumokėję buvo už dvi porcijas plius..

taigi Juratela susirinko iš visų už tortą po 3.35(9x3.35-30.15lt) ir už avansą 3.35(tas pats), mes jai mokėjom po 6.70. tai savininkui bereikėjo mokėti už nuomą tik 70;lt

už patiekalus turėjot surinkti 210 o už nuomą 70lt
tai kas ėmė karbonadus? plius po vieną LUI ir Deire? jos po 37.80
Areida turėjo 235.20,
liko nesumokėta už tris porcijas 45lt
235.20+45=280.20
per tą skubėjimą ir nepagalvojom apie tas tris porcijas 45lt--padalinti iš 7(nes Deire ir LUI jau paėmė po porciją) tai būtų išėję po 6.42

nu vsio baigiu su savo matematika.

nu jei ten Dinara, tai pavarė. gal ji nežino ir jai taip pasirodė bet kodėl tada nepasirašė? ji anksčiau tai storesnė už mane buvo ir nieks negalvojo kad laukiasi.
pajuokavimui turiu jai paruošusi panašių siurprizą.
Atsakyti
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 05 26, 00:40)
nu jei ten Dinara, tai pavarė. gal ji nežino ir jai taip pasirodė bet kodėl tada nepasirašė? ji anksčiau tai storesnė už mane buvo ir nieks negalvojo kad laukiasi.

Dėl šios priežasties pakeičiau slaptažodį, nes vis tiek yra kurios jau seniai nebesilanko, o va paskui kaip gaunasi 4u.gif
Einu bent kelioms išsiųsiu slaptažodžius į až, o kitos rašykit man, pasistengsiu atrašyti kuo greičiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sivė @ 2012 05 26, 08:37)
Dėl šios priežasties pakeičiau slaptažodį, nes vis tiek yra kurios jau seniai nebesilanko, o va paskui kaip gaunasi 4u.gif
Einu bent kelioms išsiųsiu slaptažodžius į až, o kitos rašykit man, pasistengsiu atrašyti kuo greičiau 4u.gif

parasyk ir man slaptazodi ax.gif
Atsakyti
Na šiek tiek apdalinau. Atsiprašau kurioms nenusiunčiau, tiesiog verčiau temos puslapius atgal ir surašiau toms, kurių postai buvo, kitų lauksiu kad į až parašytumėt 4u.gif
Atsakyti
oi, kokie kriminalai čia išsivystė g.gif
dėl tikslumo...aš mokėjau 37.80 (+10lt). Sąskaitos neduosiu ir nebesukim galvos blush2.gif lygtais aš pati užvedžiau šią temą,tai jaučiuosi šiek tiek kalta, kad čia sukėliau tokią sumaištį...nenorėjau to unsure.gif Atsiprašau 4u.gif Aš tai ant nieko nepykstu, tik kaip kažkuri rašėt, reikia pasimokyti kitam kartui dėl avansų ir viskas irnesakyk.gif friends.gif Buvo labai smagu visas pamatyti ir noriu dar bigsmile.gif

tai vadinas tu sumokėjai ne plius 10lt, o plius 15lt 4u.gif nes areidai reikėjo duoti 22,80 mirksiukas.gif
ai, gal ne taip supratau, tai iš viso gal tu sumokėjai 47,80? jei taip, tai areidai turėjo likt ne 235,20, o 250,20 lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ieva-: 26 gegužės 2012 - 09:34
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 05 25, 22:43)
ne , jau žinojom kad Buziuko tėvas neleidžia kitiems savo mašinos, nors ir būtų kas vairavęs, čia kitą atvejį turėjau omeny

Aš suradau kitą mašiną ir pasiūliau Kuzytei vairuoti mirksiukas.gif Bet suprantama, kad nesmagu svetimą mašiną vairuoti, visą atsakomybę nešti, kad gerai suvažinėsi 4u.gif

QUOTE(Fliansiukas @ 2012 05 25, 23:19)
...
Aplankem pusbroliuka menesio laiko,jegele,kaip gera buvo ant ranku palaikyt wub.gif

Kaip faina wub.gif

friends.gif Buvo labai smagu visas pamatyti ir noriu dar bigsmile.gif

Tai kada darom meetą bigsmile.gif biggrin.gif Aš irgi noriu drinks_cheers.gif

taigi Juratela susirinko iš visų už tortą po 3.35(9x3.35-30.15lt) ir už avansą 3.35(tas pats), mes jai mokėjom  po 6.70. tai savininkui bereikėjo mokėti už nuomą tik 70;lt

už patiekalus turėjot surinkti 210 o už nuomą 70lt
tai kas ėmė karbonadus? plius po vieną LUI ir Deire? jos po 37.80
Areida turėjo 235.20,
liko nesumokėta už  tris  porcijas 45lt
235.20+45=280.20
per tą skubėjimą ir nepagalvojom apie tas tris porcijas 45lt--padalinti  iš 7(nes Deire ir LUI jau paėmė po porciją) tai būtų išėję po 6.42

Deirė neėmė jokios porcijos, tiesiog sumokėjo už papildomą porciją 4u.gif Paskui dar kai trūko metėmės po 10lt. Tai Deirei gavosi 47,80lt.

QUOTE(-Ieva- @ 2012 05 26, 10:33)
tai vadinas tu sumokėjai ne plius 10lt, o plius 15lt 4u.gif nes areidai reikėjo duoti 22,80 mirksiukas.gif
ai, gal ne taip supratau, tai iš viso gal tu sumokėjai 47,80? jei taip, tai areidai turėjo likt ne 235,20, o 250,20 lotuliukas.gif

Kaip jau rašiau, Deire sumokejo uz antra porciija kurios jau nebuvo + 10lt. kai reikejo surinkti 50lt. Kažkaip iš jos papildomai ir nereikėjo imti, bet apie tai nepagalvojom kai rinkom trukstamus 50 doh.gif
Atsakyti

geri juokai biggrin.gif

Aciu uz slaptazodi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2012 05 26, 14:07)
geri juokai  biggrin.gif

Aciu uz slaptazodi 4u.gif

O kur tas juokas blush2.gif

Beje, gal papasakosit kas kokiose nominacijose nugalėjo bigsmile.gif
Atsakyti