Įkraunama...
Įkraunama...

2010m. Birželinukų meet'as

QUOTE(Crazy Lady @ 2012 05 23, 14:02)
mes nevažiuojam verysad.gif  ką dabar daryt doh.gif  bus man pamoka, kad nereikia apsiimt kelių darbų doh.gif  medaliai pas mane jau sukarpyti, bet galiu persiųst kas turit spalvotą spausdintuvą ir storesnio popieriaus. ir dar reikia kažkam paimt tortą.....

niugi kas dabar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2012 05 23, 13:34)
pelargonija, sory, kad neiseis raseiniuos taves paimt, vaziuok iki ariogalos verysad.gif  4u.gif

pablogėjo? nu gaila kad nebūsit verysad.gif aš čia ne dėl savęs sakau, nuvažiuosim be problemų į ariogalą
QUOTE(Fliansiukas @ 2012 05 23, 13:39)
Po kiek arbuzai?Milius is proto eina,kai pamato....
O kola kam? cool.gif

2.69/kg. aš irgi arbūzinė esu

QUOTE(LUI @ 2012 05 23, 13:54)
Prigriebsiu tada as situos... smile.gif

Fliansiuk, ves brolis, bet bus ir sese, tai musu bus nemazai smile.gif
O pilvuzas jau ne mazas, dar sian sapnavau, kad fotkese baisiai stora esu, bet jau ten nenormaliai lotuliukas.gif Jau nuo birzelio 9d. lauksim bet kada wub.gif

thumbup.gif
vajei kaip jau greitai
Papildyta:
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 05 23, 14:02)
mes nevažiuojam verysad.gif  ką dabar daryt doh.gif  bus man pamoka, kad nereikia apsiimt kelių darbų doh.gif  medaliai pas mane jau sukarpyti, bet galiu persiųst kas turit spalvotą spausdintuvą ir storesnio popieriaus. ir dar reikia kažkam paimt tortą.....

tempos turi? verysad.gif
tai šiąnakt tik Kuzyte grįš ir galvos kad su tavim važiuoja.
būtų Buziuko mašina, visos ten sutilptų
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 05 23, 15:02)

Vaje, kaip gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 05 23, 15:37)
pablogėjo? nu gaila kad nebūsit verysad.gif aš čia ne dėl savęs sakau, nuvažiuosim be problemų į ariogalą

tempa tebesilaiko. na dar turiu truputi vilties kad ryt nebus tempos ir galesim bent valandziukei atlekt, bent pietu porcja savo suvalgyt biggrin.gif

crazy, kas nutiko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(.Serena. @ 2012 05 23, 15:05)
kodel? tai tada ne kuzyte su evelina nebevaziuos? blink.gif

pamatavau tempą ir 37,4. dabar miega ir neaišku kas bus kai atsikels - nenoriu balamutint žmonių.

nžn kaip su jom bus- jau abiem pranešiau ax.gif

tempos turi?  verysad.gif
tai šiąnakt tik Kuzyte grįš ir galvos kad su tavim važiuoja.

aga verysad.gif gal dantys, nes vaikšto rankas į burną susigrūdus, o gal ir ne dantys doh.gif

Kuzytė grįžta apie 8 vakare, tai gal dar spės su evelina ką susiderint g.gif
Atsakyti
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 05 23, 14:28)
....laukia ilga kelionė 3val blink.gif tai manoji manau apie 10h užmigs. kai būna nedaug žmonių aš ją paguldau ant dviejų kėdžių ir puikiai pamiega.
bus kokie 5 tik žmonės autobuse, kas tau važiuos 8h ryto į Ariogalą mirksiukas.gif
JURATELA labai gražias daro. mes net pasididinom tas nuotraukas iš meeto liepos mėnesį.

JURATELA nepamiršk savo fotiko mirksiukas.gif

ar dar reikia juostelių pirkti? aš eisiu 16.30 dar į miestą

tai nesvarbu, kiek žmonių bus, bet Ernestas kai nepririštas, tai gali pradėt siautėti ir miegai jam nerūpės, bet nžn, gal kaip tik bus ramus, o miegot pietų jis eina 15val ir tai ne savo noru biggrin.gif

ai jo, Jūratela irgi thumbup.gif kuo daugiau gerų foto, tuo geriau drinks_cheers.gif

tai nupirk mirksiukas.gif

...tai šiąnakt tik Kuzyte grįš ir galvos kad su tavim važiuoja.

o tai gal kuri gali tą buziuko mašiną pavairuot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ieva-: 23 gegužės 2012 - 14:52
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 05 23, 15:50)
pamatavau tempą ir 37,4. dabar miega ir neaišku kas bus kai atsikels - nenoriu balamutint žmonių.

labai gaila verysad.gif sveikit
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 05 23, 15:50)
nžn kaip su jom bus- jau abiem pranešiau ax.gif
aga verysad.gif  gal dantys, nes vaikšto rankas į burną susigrūdus, o gal ir ne dantys doh.gif

niu jei del dantu ta tempa, tai gal nieko tokio g.gif
Papildyta:
QUOTE(-Ieva- @ 2012 05 23, 15:51)

tai buziukas sake, kad tetis neduos svetimam zmogui masina vairuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2012 05 23, 15:51)

Buziukas jau seniau atmetė šią idėją, nes mašina tėčio ir jis nenori nepažįstamiems jos duoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 05 23, 14:50)

gal nepakils aukščiau. grįžus iš miesto irgi Valentinai žiūriu nosis bėga ir dantis kasosi, pamatavau; 36.8
kad tik jums pagerėtų
QUOTE(-Ieva- @ 2012 05 23, 14:51)
tai nesvarbu, kiek žmonių bus, bet Ernestas kai nepririštas, tai gali pradėt siautėti ir miegai jam nerūpės, bet nžn, gal kaip tik bus ramus, o miegot pietų jis eina 15val ir tai ne savo noru biggrin.gif

ai jo, Jūratela irgi thumbup.gif kuo daugiau gerų foto, tuo geriau drinks_cheers.gif

tai nupirk mirksiukas.gif

manoji jei 7 val keliasi, tai tikrai eina dar prieš pietus miegoti
tai 20m?
tėvas jos neleidžia
tai tegu Buziukas išvažiuoja iš Vilniaus pati, o paskui jau kuri nors vairuoja mirksiukas.gif juokauju

obuolių sultys IKI du perki vienas nemokamai. CIDO berods
Atsakyti
aišku dėl buziuko smile.gif

QUOTE(.Serena. @ 2012 05 23, 15:54)
niu jei del dantu ta tempa, tai gal nieko tokio g.gif
...

niu va, bet kaip žinot? nors koks skirtumas, juk gygytojai rekomenduoja eiti į lauką, kai šilta ir yra neaukšta tempa, tai vadinas lauke susitikt gali vaikų, vadinas ir į meetą gali važiuot biggrin.gif niu jei tempa sakykim iki 37,5 bigsmile.gif

QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 05 23, 16:00)
...
manoji jei 7 val keliasi, tai tikrai eina dar prieš pietus miegoti
tai 20m?
...

o tai galvoji manasis 12h keliasi biggrin.gif

niu turbūt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ieva-: 23 gegužės 2012 - 15:13
QUOTE(-Ieva- @ 2012 05 23, 16:12)
niu va, bet kaip žinot? nors koks skirtumas, juk gygytojai rekomenduoja eiti į lauką, kai šilta ir yra neaukšta tempa, tai vadinas lauke susitikt gali vaikų, vadinas ir į meetą gali važiuot biggrin.gif niu jei tempa sakykim iki 37,5 bigsmile.gif

man tai jokio skirtumo, jei tik tokia tempa, tai drasiai mergos gali vaziuoti 4u.gif
Atsakyti