Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mokyklos. 2

g.gif ar niekas negirdejo, kad ruosiasi renovuoti Azuolo mokykla?
Atsakyti
smile.gif Girdėjom, ruošiasi. Šią vasarą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasimetusi kojotė @ 2012 05 01, 20:30)

bigsmile.gif puiki zinia, o mokinius kitais metais "ismetys" i kitas mokyklas? Idomu ar per vienus mokslo metus sutvarkys?
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2012 05 01, 20:54)
bigsmile.gif  puiki zinia, o mokinius kitais metais "ismetys" i kitas mokyklas? Idomu ar per vienus mokslo metus sutvarkys?

tai manau tvarkys tik isore, langus - ir sutvarkys per vasara, max uztruks rugseji - spali, tad nieks nieko nemetys mirksiukas.gif
Atsakyti
Direktorius per susirinkimą sakė, kad neturėtų būti Paltroko mokyklos varianto. Panašu, kad bus susitvarkyta operatyviau.
Atsakyti
QUOTE(Pasimetusi kojotė @ 2012 05 01, 21:28)
Direktorius per susirinkimą sakė, kad neturėtų būti Paltroko mokyklos varianto. Panašu, kad bus susitvarkyta operatyviau.

O kad pasitvirtintu jusu pasakymas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alnė @ 2012 04 25, 20:33)
Aš irgi maniau, kad turi turėti kriterijus biggrin.gif . Kunigo rekomendaciją pateikėm.
Vardan įdomumo, matyt, nueisiu paklaust direktorės tų kriterijų. Juk turi mokykla turėti kažkokį tai dokumentą/standartą pagal kuri yra atrenkami mokiniai.

ne kunigo rekomendacija reikejo nesti, o vokeli - geriau suveike butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Valatke @ 2012 05 02, 12:57)

Ne. Taip aš nežaidžiu schmoll.gif biggrin.gif
Nemanau, kad kažkuo labai ypatingu skiriasi ši gimnazija nuo kitų. Respublikos mastu gimnazijų reitinguose toli gražu priekyje ji nespindi cool.gif Norėjom ten vien dėl patogumo, kad būtų kartu su sese.
Atsakyti
Na,mano nuomone,si katalikiska mokykla nepasizymi katalikiskais poelgiais.......
Atsakyti
QUOTE(Valatke @ 2012 05 02, 13:57)

kiek mokosi pažįstamų vaikų, nei vieni nėjo su vokeliais biggrin.gif
Atsakyti
O as siemet jau praradau susidomejima sia mokykla,kai pernai 3 man zinomi tevai nese vokelius......Katalikiska mokykla.........
Atsakyti
QUOTE(Pasimetusi kojotė @ 2012 05 01, 21:30)

Sveiki,

Žadame pereiti i Azuolo mokykla i trecia klase, gal kartais teko girdeti, kuri mokytoja geresne is trecioku?

Dekoju uz info smile.gif

Atsakyti