Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mokyklos. 2

QUOTE(vaidem @ 2015 05 25, 14:03)
Sveikos mamytės  4u.gif

Turiu klausimą, gal kas trečioje klasėje mokosi iš Pupos vadovėlių? Pratybose būna užduotys pagal knygą. pirmoje klasėje buvo bitės majos nuotykiai, antroje Gilės nuotykiai ydų šalyje. gal žinote pagal kokią knygą bus trečioje klasėje? gavome užduotų perskaityti per vasarą, tik neaišku ką skaityt...

Knygyne pavartykite trečios klasės Pupos pratybas, kur yra užduotys iš papildomai perskaitytos knygos ir gal sužinosite atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziedune @ 2015 06 03, 09:27)
Knygyne pavartykite trečios klasės Pupos pratybas, kur yra užduotys iš papildomai perskaitytos knygos ir gal sužinosite atsakymą  4u.gif

Trečiokai , regis, nebeturi tokios knygos. Per visą vadovėlį keliauja po Lietuvą. Tai siauruku, tai laivu, tai rogėmis. Visos papildomos užduotys susijusios su šiuo projektu: turi rinkti papildomą informaciją, sisteminti medžiagą, sužinoti internete tam tikrus dalykus.
Atsakyti
Mamytes,turincios dabar ketvirtokus,SAULETEKIO progimnazijoje,pasidalinkite patirtimi apie mokytojas.Mano margaite kitais metais bus pirmoke,gal kokia mokytoja rekomenduotumete?aciu
Atsakyti
QUOTE(Dumza @ 2015 10 27, 13:44)
Mamytes,turincios dabar ketvirtokus,SAULETEKIO progimnazijoje,pasidalinkite patirtimi apie mokytojas.Mano margaite kitais metais bus pirmoke,gal kokia mokytoja rekomenduotumete?aciu

Mane domina taip pat smile.gif

o gal dar yra lankanciu ketvirtoku A.LIPNIUNO progimnazijoje? Siaip pagal rajona-mums priklausytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(era^ @ 2015 11 05, 19:30)
Mane domina taip pat smile.gif
o gal dar yra lankanciu ketvirtoku A.LIPNIUNO progimnazijoje? Siaip pagal rajona-mums priklausytu smile.gif

O gal kas turi atsiliepimu apie Pradine mokykla, domina esamu ketvirtoku mokytojos....
Atsakyti
QUOTE(Dumza @ 2015 10 27, 12:44)

Sveika,
maniškė šiuo metu ketvirtokė, mokosi pas Ramintą Dovydienę - mokytoja esu patenkinta, ji pakankamai griežta, tvarką klasėje padaro, bet nėra pikta, ant vaikų nerėkia ( kalba garsiai, jai nereikia ir tono kelti tongue.gif ). Nepastebėjau, kad turėtų išskirtinių numylėtinių ar užsisėdimų. Gal mažokai dirba individualiai su atsliekančiais - bet tai visai suprantama, kai klasėje 26 vaikai, su kiekvienu nespėsi... Į naujoves gilinasi, taiko naujus metodus, bet visada tėvelius informuoja, kada programa yra persunki ar perlenkiama lazda su reikalavimais. Susirinkimuose ir asmeniniuose susitikimuose kalba dalykiškai, matosi, kad akylai stebi klasės gyvenimą, reaguoja į nemalonius įvykius. Man, kaip mamai, tikri nebuvo jokių problemų Ramintos klasėje.
Apie kitas dvi mokytojas žinau nedaug - viena buvo jau labai sena, (nepamenu pavardės), buvo labai pikta (maniškė pasakojo, kai ji pavadavo Ramintą), teko kažkada laukti koridoriuje prie jos klasės - labai rėkė ant vaikų... g.gif Bet maniškė sako, kad dabar dirba jau kita mokytoja - taigi, nieko nežiau apie ją, deja....
Trečia mokytoja - Aura Svetikienė, kiek žinau labai švelnaus būdo, baigusi psichologiją, daug tėvelių su savo pirmokais norėjo pas ją pakliūti, bet as pasirinkau Ramintą, kuri yra griežtesnė. Iš savo neilgos patirties dirbant mokykloje žinau, kad šiandieniniai vaikai švelnias mokytojas "užjoja", rezultate - jie patys nukenčia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viluša: 05 gruodžio 2015 - 12:42
Sveiki, viskas domina apie "Vilties progimnazija". Gal yra planuojanciu nuo kito rugsejo t .p lankyti.
Atsakyti
Sveiki.Gal yra kieno vaikai mokosi Aušros progimnazijoje?Idomu atsiliepimai apie ta mokykla.
Atsakyti
Sveikutes, gal yra rytoj einanciu i "Vilties progimnazija" atviru duru diena? Gal zinote kokios bus mokytojos nuo rugsejo 1d?
Atsakyti
Sveikos, gal čia yra mamyčių, auginančių paauglius ir besiruošiančių į gimnazijas? Kažin, kaip 5-oji gimnazija g.gif , ir kokiu principu ten vyksta paskirstymas į klases, jei priims. Ar pagal mokymosi rezultatų lygį būna atskiros stiprios klasės, ar šiaip iš akies pamėtomi vaikai į visas klases, kad būtų visokių?
Atsakyti
QUOTE(Kina @ 2016 04 18, 13:39)
Sveikos, gal čia yra mamyčių, auginančių paauglius ir besiruošiančių į gimnazijas? Kažin, kaip 5-oji gimnazija  g.gif , ir kokiu principu ten vyksta paskirstymas į klases, jei priims. Ar pagal mokymosi rezultatų lygį būna atskiros stiprios klasės, ar šiaip iš akies pamėtomi vaikai į visas klases, kad būtų visokių?

kad dabar priemima vykdo svietimo skyrius ir i balcikoni, 5 gimnazija priima pagal stojimo balus, o ten jau skirsto pagal humanitarini, tiksliuju profilius, abiejose gimnazijose visos klases stiprios, nes atrinkti pagal balus, o veliau kam nukrenta tie vidurkiai (juk is visokiu mokyklu ateina, kai kur dirbtinai sukelti) - taip ir velkasi... Bet realiai jokio skirtumo - nes 10 klaseje rinksites dalykus pagal tai, kur planuosit stoti, tad pamokos vyks nebe klasese, o srautuose ir jokio skirtumo koks tas balas - 2 ar 10 - nes jei pasirinko kokia fizika A lygiu, tai ir mokosi kartu...
Atsakyti
Kokss geresnis pasirinkimas Saulėtekis ir muzikos mokykla ar Mikalausko gimnazija?
Atsakyti