Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mokyklos. 2

QUOTE(Kriiste @ 2015 01 24, 15:28)
Nori pasakyt jau mazyli isleidi bigsmile.gif  blink.gif

na taip, jau laikas smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2015 01 30, 19:27)
na taip, jau laikas smile.gif  ax.gif

oho kaip greit svetimi vaikai auga lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 01 30, 20:43)
oho kaip greit svetimi vaikai auga lotuliukas.gif  thumbup.gif

man ne tik svetimi, bet ir savi visada greitai augo ir auga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2015 01 31, 12:36)
man ne tik svetimi, bet ir savi visada greitai augo ir auga smile.gif

nu man jis akyse dar toks 2-3 metu leliukas stovi - o va jau esi mokyklos paieskose bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas turi informacijos apie Vyturio progimnazija? Ruosiames i pirma klase, bet si mokykla pagal mikrorajona mums nepriklauso. Ar yra sansu patekt, ar butina persiregistruot?
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2015 01 24, 15:21)
Sveiki,
noreciau suzinot nuomones apie mokytojas is Vilties turincias dabar ketvirtokus, o nuo rugsejo pirmokelius smile.gif Egle Masilioniene, Jurate Grigorukiene ir Birute Svilpiene, kuri turi sokiu klase?
dekui uz be tokia info, jeigu nenorit cia rasyt tai parasykit bent i az smile.gif
laukiu info smile.gif

kiek esu girdejusi, pas pirmaja nuolatines rinkliavos ir pasiulymai nepigiausi. bet gal cia ir nuo tevu priklauso, jei teveliai nusprendzia bet kokia proga mokytoja skatinti, tai gal tai yra ju gera valia.
Atsakyti
QUOTE(Evushke @ 2015 02 20, 17:06)
kiek esu girdejusi, pas pirmaja nuolatines rinkliavos ir pasiulymai nepigiausi. bet gal cia ir nuo tevu priklauso, jei teveliai nusprendzia bet kokia proga mokytoja skatinti, tai gal tai yra ju gera valia.

Nuo vaiko į metus patys tėvai renka po 20lt absoliučiai visoms progoms ir reikalams. Mokytoja kviečia vaikus į spektaklius, susitikimus su rašytojais.Ne daugiau 5-10 lt. Ekskursija 1 k į metus org pačios mokytojos, visa kita vaikai važiuoja su šokiais, čia jau nuo jos nepriklauso, ačiū, kad ji rūpinasi jais, stengiasi. Taip, kad ne kaži kokie čia ir turtai, o padėkot tikrai yra už ką 4u.gif
O šiaip smalsu, po kiek renka tėveliai jūsų klasėse į klasės fondą g.gif Pasidalinkite patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėtrė: 21 vasario 2015 - 16:14
Mes renkam po 30 lt visiems mokslo metams: įskaitant higienos ir kanceliarines išlaidas, kalėdines ir kitų švenčių dovanėles mokyklai. Ir visų pinigėlių neišnaudojam, o perkeliam kitiems mokslo metams. Spektakliams, koncertams iš vaikų renkami atskiri pinigai
Atsakyti
Noriu atsiliepimų apie esamų pirmokų mokytojas Senvagės mokykloje. Gal kas lankote šiuo metu ten pirmą klasę?
Atsakyti
QUOTE(logo @ 2015 02 01, 13:39)
Sveiki,
Gal kas turi informacijos apie Vyturio progimnazija? Ruosiames  i pirma klase, bet si mokykla pagal mikrorajona mums nepriklauso. Ar yra sansu patekt, ar butina persiregistruot?

Eikit į tą kuri priklauso. O beto ten labai daug vaikų, klasės mažos, perpildytos.
Atsakyti
Sveikos,
Gal žinote, kuri mokykla priklauso Piniavoje gyvenančiam mokinukui, turinčiam lankyti 7 klasę?
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif

Turiu klausimą, gal kas trečioje klasėje mokosi iš Pupos vadovėlių? Pratybose būna užduotys pagal knygą. pirmoje klasėje buvo bitės majos nuotykiai, antroje Gilės nuotykiai ydų šalyje. gal žinote pagal kokią knygą bus trečioje klasėje? gavome užduotų perskaityti per vasarą, tik neaišku ką skaityt...
Atsakyti