Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mokyklos. 2

bet iki balčikonio netraukia...
Atsakyti
QUOTE(burokėlis @ 2014 01 28, 18:37)
bet iki balčikonio netraukia...

tai kas kad netraukia? jei netraukia - vadinas nesigauna zmogui - o ka jis veiks jei ji ten priims? Zinau vaiku, is paprastu mokyklu - kur balai geri labai - sustojo su 57 vidurkiu - dabar vargiai iki 7tuku traukia... O mokosi daug, kad gautusi - kam to reikia? g.gif

Zinokit ner blogai tame Miltinyje - labai didelis pliusas - atmosfera, kuri tikrai labai gera, jauki. Vien direktorius - kaip tetis - ir pabars, ir paguos jei reikia. Vat ka pastebejau kaip skirtuma (visad rinkom stipresne, geresne mokykla) - bet ten rupinosi tik vaiku mokslais, balais - cia daugiau asmenybe mirksiukas.gif Bent mano vaikas atsiskleide labai, smarkiai pasikeite i geraja puse. O akademine puse - nemanau kad blogiau, nei Sauletekyje buvo, gal kazkiek silpniau nei Balcikony (nors irgi negaliu taip sakyt, bent musu klaseje mokytojai tikrai stiprus ir reiklus, bet skiriasi pati mokymo specifika. Miltinyje vaikus moko, Balcikonyje - pasako ka reikia ismokti, ir tai tik susilyginam su koleges dukros pasakojimais).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 28 sausio 2014 - 18:47
aš liūdžiu dėl to, kad traukė laisvai iki balčikonio, bet prasidėjo paauglystės vargai ir nusimokė, piktybiškai. bet gal ir gerai sakot, maniškis tokia sunkiai į rėmus telpanti, laisva asmenybė, ir aš vis pagalvodavau ar psichologiškai ten nebus per sunku.
Atsakyti
Esu busimos pirmokytes mama,ir tik dabar suzinojau,kad i mokyklas priima pagal gyvenamaja vieta .
Mes gyvename staniunu g tai mums priklauso Skaistakalnio,bet as noriu i Zemynos ax.gif
Prasymus duosiu i abi,bet ar yra kam buve kad nepatektu i Zemyna?Ju puslapyje neradau kiek ten pirmoku klasiu g.gif
Atsakyti
Zemynoj buna 2 pirmoku klases,pilnai sukomplektuotos.Patekt galima,bet negaliu sakyt,kad daug laisvu vietu.Mano penktoke isejo is Zemynos,po gero menesio vieta jau buvo uzimta (geguzes menesi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2014 01 30, 22:39)
Esu busimos pirmokytes mama,ir tik dabar suzinojau,kad i mokyklas priima pagal gyvenamaja vieta .
Mes gyvename staniunu g tai mums priklauso Skaistakalnio,bet as noriu i Zemynos  ax.gif
Prasymus duosiu i abi,bet ar yra kam buve kad nepatektu i Zemyna?Ju puslapyje neradau kiek ten pirmoku klasiu  g.gif

bent pernai i Zemyna tikrai daug buvo nepatekusiu... Jei norit turet garantija - ieskokit kas gyvena siame rajone ir pasiprasykit prisiregistruojami - men ar dviem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2014 02 05, 19:51)
bent pernai i Zemyna tikrai daug buvo nepatekusiu... Jei norit turet garantija - ieskokit kas gyvena siame rajone ir pasiprasykit prisiregistruojami - men ar dviem mirksiukas.gif

Netutiu jpkiu draugu tam rajone ,o be to del tam tikru salygu negaliu isregistruot vaiko is namu
Galbut pasiseks jei ne tai bus gerai ir skaistakalnio
Atsakyti
Sveikos. Buvo atejusi kaimyne, kai as buvau darbe ir sake, kad jau reikia rasyti prasyma del priemimo i pirma klase. Tik tiek vyras tepasake. O tai prasymai ne nuo balandzio 1 d. svietimo skyriuje priiminejami?
Atsakyti
QUOTE(ernesttaa @ 2014 02 12, 21:47)
Sveikos. Buvo atejusi kaimyne, kai as buvau darbe ir sake, kad jau reikia rasyti prasyma del priemimo i pirma klase. Tik tiek vyras tepasake. O tai prasymai ne nuo balandzio 1 d. svietimo skyriuje priiminejami?

yra mokyklu, kurios nuo rugsejo pirmos jau priima prasymus (neoficialius) su pageidavimu pas tam tikras mokytojas, o jau per svietimo skyriu - tik formalumas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2014 02 12, 22:59)
yra mokyklu, kurios nuo rugsejo pirmos jau priima prasymus (neoficialius) su pageidavimu pas tam tikras mokytojas, o jau per svietimo skyriu - tik formalumas mirksiukas.gif

na tada reikia issiaiskinti kaip cia kas. Ir jei is tikruju taip, tai tikiuosi, kad pazymos mokyklai pateikti nereikes, nes mes dar vieno skiepo neturime. Beje, as kalbu apie azuolo mokykla.
Atsakyti
QUOTE(ernesttaa @ 2014 02 12, 22:20)
na tada reikia issiaiskinti kaip cia kas. Ir jei is tikruju taip, tai tikiuosi, kad pazymos mokyklai pateikti nereikes, nes mes dar vieno skiepo neturime. Beje, as kalbu apie azuolo mokykla.

nereikia pazymos tikrai, mes visai be skiepu - ir prieme, o azuole tikrai yra tas vidinis prasymu priemimas, ir pernai, pas viena mokytoja jau lapkriti berods berniuku nebepriiminejo, nes klases formuoja su apyligiu berniuku mergaiciu skaiciumi - kas reiskia, jog pas ta mokytoja bus max tik 12-13 berniuku ir tiek pat mergaiciu...
Atsakyti
Pas mus darzelyje buvo ateje atstovai is skaistakalnio,Zemynos,Menu ir pradines mokyklos na skaistakalnio atstovai manes neitikino eit i ju mokykla
O is Zemynos buvo atejusi busima pirmoku mokytoja tai tokia miela ir sta man ji atrode,issamiai papasakojo apie mokykla

Gal kas nors zinote ar yra galimybe patekt vaikui i mokykla jei ta mokykla baige jos brolis ir sese?
Atsakyti